Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Valla ben ilk yama çıkınca çok umutluydum %100 den onun için hiç oynamadım bu gelişme de beklentilerimi doğruladı Tekrar kolay gelsin arkadaşa
  • Çeviriye devam ediyorum hafta içine yetiştirmeye çalışıyorum. Oynadığım her bölümde ingilizce cümlelere rastlarsam anında çeviriyor ve kontrol ediyorum böylece oyundan atmaları da test etmiş oluyorum.

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Bu hafta içinde çıkarsa, 29 Ekim ve domuz gribi tatili dolayısıyla 4 günde oyunu tekrar bitireceğiz sanırım...

şimdi haberlerde gördüm Ankara'da okullar 1 hafta tatil edilmiş

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çeviriye devam ediyorum hafta içine yetiştirmeye çalışıyorum. Oynadığım her bölümde ingilizce cümlelere rastlarsam anında çeviriyor ve kontrol ediyorum böylece oyundan atmaları da test etmiş oluyorum.

oyunu %15 lerde bırakmıştım sayende tekrar devam edecem teşekkürler dostum, emeğine saygı duyarım
    Q9550@3.91Ghz(7/24) SLB8V/Zalman7700 Cu/Asus P5Q DELUX/4*1 gb corsair XMS2 800mhz@1000Mhz/MSI 280GTX superclocked/seagate 320Gb 16mb 7200.10/WD cavierblack 1TB/Enermax liberty 500watt/Nec DVD writer/CM stacker810 case
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Çeviriye devam ediyorum hafta içine yetiştirmeye çalışıyorum. Oynadığım her bölümde ingilizce cümlelere rastlarsam anında çeviriyor ve kontrol ediyorum böylece oyundan atmaları da test etmiş oluyorum.

dostum büyüksün. keşke gta nın yamasını da sen yapsaydın. çalışmaların başka oyunlarda da devam eder inşallah.
  • Oyun içi diyalog lar %100 olunca tekrar oynayacağım Venom kardeş keşke Resident evil 5 İçin de böyle Bir çalışma yapsaydın onun daha kolay olacağını düşünüyorum unutmamak lazımki oyun dünyasının duayenlerinden biri RE Serisi Çalışmalarından dolayı tebrik ve Teşekkürederim allah yolunu açık etsin

Yamanın ilerleyişi devam ediyor. Yamanın güncellemesiyle ilgili son resim veriyorum 3 resim yeterli

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI
  • heyecanla bekliyoruzzzz
    l Cooler: Thermalright Frozen Warframe 240
    l MB: AsusTUF X570 (WI-FI) l GPU: Galax RTX 4070Ti_Super SG
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Eline sağlık dostum. Oyunda %30'lardayım. Bugün yutdışına çıkıyorum perşembe döneceğim. Geldiğimde %100 yama ile devam ederim sanırım senin sayende.

Bu olaya vakit ve emek harcaman büyük bir özveri örneği.

Tekrar teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Ekim 2009; 7:04:11 >

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Bende %10 da bıraktım, tamamı bitsin öyle devam edeyim.

Bu arada kendimi oyalamak için Meydan Okuma skoru kastım, kendine güvenen katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyursun

http://forum.donanimhaber.com/m_35353791/tm.htm

Orijinalden alıntı: Kumandan

Bende %10 da bıraktım, tamamı bitsin öyle devam edeyim.

Bu arada kendimi oyalamak için Meydan Okuma skoru kastım, kendine güvenen katılmak isteyen arkadaşlar varsa buyursun

http://forum.donanimhaber.com/m_35353791/tm.htm

Günaydın

Böyle bir konu açman güzel olmuş. Meydan okuma modundaki skorları toplarız.

http://www.turkceyama.com/24/4369/Detay/Yeniler/Batman_Arkham_Asylum_Turkce_Yama_1.5.html
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.