Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Kasımda çıkacak Modern Warfare 2 için bir Türkçe çeviri umuduyla,ayrıca bu kadar harcadığınız emeğe teşekkürler..

MW 2 için ben niyetliyim ama üstüme gelmeyin, psikolojime göre durum değişebilir

İnşallah yaparsın, bu oyunu birileri Türkçeye çevirmeli bence de

Büyük adamsın vesselam...!!!

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

Kasımda çıkacak Modern Warfare 2 için bir Türkçe çeviri umuduyla,ayrıca bu kadar harcadığınız emeğe teşekkürler..

MW 2 için ben niyetliyim ama üstüme gelmeyin, psikolojime göre durum değişebilir

sesleri bile Türkçe yapabiliriz ama ekip lazım ...

Ayrıca hakedecekmi bakalım, pek olumlu düşünce yok bazı olumsuzluklardan dolayı. O anki hava durumuna göre bende sinirlenmezsem eğer emek veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 29 Ekim 2009; 23:22:17 >

quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

quote:

sesleri bile Türkçe yapabiliriz ama ekip lazım ...

Ayrıca hakedecekmi bakalım, pek olumlu düşünce yok bazı olumsuzluklardan dolayı. O anki hava durumuna göre bende sinirlenmezsem eğer emek veririm.

Ses olayı çok çok zor olur ve aynı atmosferi sağlayamaz bence yazıların değiştirilmesi gayet yeterli olur.
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • rpg olarak baldurs gate 2 gibi bir klasiği çevirebilsek keşke...ama mesela bazı şeyler orjinal kalmalı..atıyorum fireball büyüsünü ateş topu olarak çevirmek değilde fireball olarak kalmalı gibi gibi

Orijinalden alıntı: wosswoss

rpg olarak baldurs gate 2 gibi bir klasiği çevirebilsek keşke...ama mesela bazı şeyler orjinal kalmalı..atıyorum fireball büyüsünü ateş topu olarak çevirmek değilde fireball olarak kalmalı gibi gibi

Haklısın bazı şeylerin çevrilmesi tuhaf kaçabiliyor.
  • Binlerce kelimeden oluşan bir texti bi çevirmene yaptırmak isteseydik kaç bin lira isterdi allah bilir. Bu arada hiç kimseye sinirlenmeden gücenmeden bu işi bırakmadın ya helal olsun ne diyim. Tekrar teşekkürler bu kadar emek sarf ettiğin için venomtrk

keşke şu bioshok da çevirlemeye müsait bir oyun olaymış senaryoyu anlamadığım için bırakmıştım oyunu.

bunun dışında başka çeviri önerisi yapacak oyun gelmiyor aklıma. ama çıktığında splinter cell: convictionun ve assasin creed 2 çevirisini beklerim senden

bir de yapmazsın biliyorum ama. prince of persia: warrior withini yapsa birisi. inanılmaz ötesi bir senaryo var oyunda

Orijinalden alıntı: yittix

ya bisi soruos nie kimse yardım etmıo bu son zaten baska yazmısycam

Akşam program halinde çıkacak sadece oyunun kurulu oldugğu yeri göstereceksin biraz sabret

Orjinalinden alıntı: Hobar

oyunu sırf sen çevirdin diye oynayacağım

keşke şu bioshok da çevirlemeye müsait bir oyun olaymış senaryoyu anlamadığım için bırakmıştım oyunu.

bunun dışında başka çeviri önerisi yapacak oyun gelmiyor aklıma. ama çıktığında splinter cell: convictionun ve assasin creed 2 çevirisini beklerim senden

bir de yapmazsın biliyorum ama . prince of persia: warrior withini yapsa birisi. inanılmaz ötesi bir senaryo var oyunda

bioshock konusunda katılıyorum ama yapacak bir şey yokmus bu arada warior within ' in türkçe yaması mevcut :)
    Dostum bu kadar emek vermişsin oyunu senin hazılardığın ilk yamayla oynamıştım bu kadar emek gösterdin ve full türkçe yapıyosun bir de bu şekilde başlayıp oynayalım.Ellerine,gözlerine sağlık dostum çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 30 Ekim 2009; 13:34:41 >
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • % 100 oldumu_???

iyi bir setup yapıcı varsa söyleyin
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.