Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Eski yamayla oyunu bitirmiştim şimdi tekrar oynarız hikayeyi anlayarak
    İ7 3770k(1,315V-4800MHZ)+win10 64bit ultimate* MSI Z68A-GD80(B3) * İNTEL SIVI SOĞUTMA* COOLERMASTER RC-690 * CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 * ZOTAC 1070Tİ MİNİ EDİTİON *SAMSUNG 860EVO 1TB SSD* SEAGATE 8TB HDD *SAMSUNG 850EVO 250GB * * ViewSonic XG2401 24" 144hz *SKYSTAR2 DVB-S*KAWAİ 5+1* Aerocool Strike X 800W 80+ Plus Silver PSU
  • ilk günden beri takip ediyorum oyunuda hiç oynamadım yamayı bekledim venom hocam dediklerime kulak asarsan seviniceğim oyunu indirdim 1.1 pathc kurcam diye güzelim oyun bozuldu reloaded i de kurduktan hemen sonra silmiştim şimdi oyun çöp oldu tekrardan indiriyorum yani anlıyacağın versiyon 1.0 a uyumlu olabiliyorsa senden ricam olsun pathc i kurcam diye oyunu yine bozmıyalım
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.1GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- 9800Gt 512 MB --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200.
  • yeni yama kurululmlu çıkacak sanırım istediğimiz şekilde kurmak mumkun olurmu acaba örneğin bendeki repack sürüme oyunun resmi patch i kurulmuyordu çünki oyun tam kurulu olmuyor repack de

Orijinalden alıntı: evohan

yeni yama kurululmlu çıkacak sanırım istediğimiz şekilde kurmak mumkun olurmu acaba örneğin bendeki repack sürüme oyunun resmi patch i kurulmuyordu çünki oyun tam kurulu olmuyor repack de

repack sürümünden emin değilim ama aynı dosyalar varsa üzerine yazılacağı için doğru şekilde çalışabilir. Evet yama kurulumlu olacak sadece oyunun kurulu olduğu yeri seçeceksiniz

Riddler konuşmaları oyunda gözükmüyordu ekstra dosyalarla uğraşmam da gerekiyor umarım hemen bitirebilirim
  • Hocam biliyorum düşüncesizlik gibi algılanabilir ama acaba RE5 in de Türkçe yamasını yapman mümkünmü bunu bitirdikten sonra bi süre uğraşmıyıcam demişsin ama işte o bi süre geçtikten sonra Türkçe yama yapma işine bu oyundan başlayabilirmisin acaba böyle bir imkanın veya olanağın varmı acaba Bu yama içinde çok teşekkürler ben oyunu en son yaman ile bitirdim hikayeyi tam anlamak için %100 türkçe ile tekrar bitireceğim emeğine sağlık

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

Hocam biliyorum düşüncesizlik gibi algılanabilir ama acaba RE5 in de Türkçe yamasını yapman mümkünmü bunu bitirdikten sonra bi süre uğraşmıyıcam demişsin ama işte o bi süre geçtikten sonra Türkçe yama yapma işine bu oyundan başlayabilirmisin acaba böyle bir imkanın veya olanağın varmı acaba Bu yama içinde çok teşekkürler ben oyunu en son yaman ile bitirdim hikayeyi tam anlamak için %100 türkçe ile tekrar bitireceğim emeğine sağlık

Düşüncesizlik sayılmaz tabiki çünkü yeni gelen her oyunun insan Türkçe olmasını ister. Ama bu işler öyle hemen kolaylıkla yapılamıyor,çok sabır ve emek istiyor. Batman yamasını tamamlamak oldukça yordu Resident evil 5 gibi bir oyunun çevrilmesi çok zor olmasa da şimdilik hiçbir oyunun çevirisini yapmak istemiyorum.

Batman'i sevdiğim için bu oyunun çevirisini yaptım ama bana kalırsa eğer bir oyun çevrilecekse RPG olmalı ya da hikayesi sağlam bir FPS olabilir. Eminim forumda başka çeviriler yapacak arkadaşlar olacaktır.
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaviAlons0

iyiki yaptın hocam mükemmel bir çeviri oldu. şuan anasayfadaki %90 çevirili halimi yoksa ayrıca mı yayınlayacaksın. bir ara 100 mb olucak yama diye birşey duymustumda.

Yarına yetiştirmeye çalışıyorum. Riddler tamamen çevrildi
    Dosya sayısı daha fazlaymış toplam 291 dosya var. O dosyaların içerisinde ne kadar çok diyalog var bilemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 29 Ekim 2009; 18:21:46 >
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaviAlons0

Emeğe saygım var tabii. İyiki böyle bir şeye giriştiniz. Azmin Zaferi bu işte

başkaları "ben yaptım" diyerek yamayı başka sitelerde göstermiş, ona ben bile gücendim yaff :(
    oyunu korsan oynuyosun bari yamayı yapana saygı göster...
    www.twitch.tv/Engin_YILDIZ
  • ya ben konuyu şikayet ettim olumsuz mesajımı yazıp ama cevap gelmedi. güya arkadaş yamanın uzerıne %60 yapmısta onunmusta insan bir izin alır değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 29 Ekim 2009; 18:29:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Hocam biliyorum düşüncesizlik gibi algılanabilir ama acaba RE5 in de Türkçe yamasını yapman mümkünmü bunu bitirdikten sonra bi süre uğraşmıyıcam demişsin ama işte o bi süre geçtikten sonra Türkçe yama yapma işine bu oyundan başlayabilirmisin acaba böyle bir imkanın veya olanağın varmı acaba Bu yama içinde çok teşekkürler ben oyunu en son yaman ile bitirdim hikayeyi tam anlamak için %100 türkçe ile tekrar bitireceğim emeğine sağlık

Düşüncesizlik sayılmaz tabiki çünkü yeni gelen her oyunun insan Türkçe olmasını ister. Ama bu işler öyle hemen kolaylıkla yapılamıyor,çok sabır ve emek istiyor. Batman yamasını tamamlamak oldukça yordu Resident evil 5 gibi bir oyunun çevrilmesi çok zor olmasa da şimdilik hiçbir oyunun çevirisini yapmak istemiyorum.

Batman'i sevdiğim için bu oyunun çevirisini yaptım ama bana kalırsa eğer bir oyun çevrilecekse RPG olmalı ya da hikayesi sağlam bir FPS olabilir. Eminim forumda başka çeviriler yapacak arkadaşlar olacaktır.

Katılıyorum hocam,çevirmeye deymeyecek bi oyun için de kadar uğraşmaya gerek yok

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Kasımda çıkacak Modern Warfare 2 için bir Türkçe çeviri umuduyla,ayrıca bu kadar harcadığınız emeğe teşekkürler..

Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz, ya da yazılmaya değer şeyler yap !!
  • Oyunu şimdi tekrar kuruyorum, bir de yamayla bitirelim. Zaten ilk oynadığımda oyuna sabah başlayıp akşam bitirmiştim. Sanırım %40 civarı bir yerde bitmişti oyun. Sadece ana görevleri yaptım. Şimdi daha kapsamlı oynayacağım.

Orijinalden alıntı: AAAragorn

Kasımda çıkacak Modern Warfare 2 için bir Türkçe çeviri umuduyla,ayrıca bu kadar harcadığınız emeğe teşekkürler..

MW 2 için ben niyetliyim ama üstüme gelmeyin, psikolojime göre durum değişebilir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.