Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • kimbilir bizim görmediğimiz kaç yerde vardır böyle ben yaptım diye..harbi yazık..

Orijinalden alıntı: Kumandan

Terbiyesizlik yapmışlar, yapılan yorumuda silmişler. İnşallah içeriği değiştirmemişlerdir !!!

içeriği değiştirmemişler.

Yeni gelecek yama kurulumlu olacak arkadaşlar, yama kolay kurulacak

quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

yazık ya ne kadar adi insanlar var yorum yaptım bakalım utanıp yayınlarlarmı yoksa o lafları iç ederlermi

O tiplerin içi çok geniş oluyor, ne koyarsan alır. Forumlarında hesap sormak lazım... tabi birilerini bulabilirsek.
  • nasıl insanlar var çeviri semihsan diye yazmışlar birde. insanın içi sızlar biraz bunlarda oda yok, böylelerine ne desen az. mahkemeye bile verme şansın var diye biliyorum. bilişim suçlarını bir araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 27 Ekim 2009; 18:59:22 >
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • oYUNU HİÇ KURMADIM ÖYLE DURUYOR İSOSU PCİMDE YAMA %100 olunca oyunu kurucam seni bekliyorum akrdem Eline sağlık tekrardan :)
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~3.1GHz --- 2 GB RAM Kingston DDR 2 800 Mhz --- 9800Gt 512 MB --- 320 GB SATA II --- Gigabyte Supports Amd Am2+Phenom /Am2 Athlon 64 Series --- 5+1 Creative İnspire 5200.
  • Biraz ara verdim şimdi tam gaz devam

öyle tiplerle uğraşmaya değmez nasılsa yama bitince oraya da koyacağım altına not da yapıştırırım

aynı kişi oyuncehennemi sitesine de eklemiş bunu ve ben o siteye bir türlü mesaj atamadım.

http://www.oyunzevki.org/batman-arkham-asylum-turkce-yama-1-5-by-semihsan-t522514.html

Mesaj atabilen var mı?

orada yönetici olan senseman a mesaj attım ilk yama çıktıktan sonra benden izin isteyip yayınlamıştı umarım ilgilenir konuyla

PSN: Gkhan93
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkhan.

SAW The Video Game i turkcelestirmeyi dusunuyormusun sanırım dosya tipleri aynı .int uzantılı

şu yama bitsin olabilir

Orijinalden alıntı: Gkhan.

SAW The Video Game i turkcelestirmeyi dusunuyormusun sanırım dosya tipleri aynı .int uzantılı

Uzantısı önemli değil, içeriği zaten text, not defterinde açabilirsiniz.
    Ayrıca uzantının aynı olması içeriğin aynı olması anlamına gelmez, farklı yöntemlerle de bu yapılabilir
  • venomtrk bence herhangi bir anda yapımcı: venomtrk diye belirt mesela oyun içi dialogların olduğu bi nokta olabilir. çünkü orayı değiştirmeleri pek yemez böylelikle esas emekçi belli olur diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: blacksmoke

venomtrk bence herhangi bir anda yapımcı: venomtrk diye belirt mesela oyun içi dialogların olduğu bi nokta olabilir. çünkü orayı değiştirmeleri pek yemez böylelikle esas emekçi belli olur diye düşünüyorum.

KAtılıyorum hocam sen oyunun içine imzanı at haksız emek hırsızlarına önlem al aslında bu yamanın telif hakkını alıp dava açıcaksın bak bir daha yapıyomu sen dosya olarak verme de program olarak ver orda yazılsın böyle böyle bu yama benim diye

Orijinalden alıntı: blacksmoke

venomtrk bence herhangi bir anda yapımcı: venomtrk diye belirt mesela oyun içi dialogların olduğu bi nokta olabilir. çünkü orayı değiştirmeleri pek yemez böylelikle esas emekçi belli olur diye düşünüyorum.

3 yerde belirtmiştim

zaten çalan kişinin yamasını çekince kendi ismimi gördüm.

Ama şimdi çıkaracağım yama daha iyi olacak oyunda sırıtmayan yerlerde kullanacağım

Bu arada güncelleme yapalım

Toplam Dosya : 158
    Çevrilen Dosya :90

haftasonuna kadar yetiştirmeye çalışıyorum, yamanın boyutu 100 mb civarında olacaktır.
    When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer, cannot the kingdom of salvation take me home?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Alfred PennyWorth'un biyografisindeki "Nitelikleri" bölümünün 3. maddesinde bir hata var sanki. 1.03 kullanıyorum belki 1.04 te değiştirmişsinizdir ama değiştirmediyseniz bir bakın derim...

Teşekkürler o kısım istemleri kalmış sistemleri olacaktı değiştirdim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.