Şimdi Ara

Batman: Arkham Asylum %100 Türkçe Yama FiNAL ÇIKTI (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.283
Cevap
2
Favori
193.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • Bende bilgisayarı televizyona bağlayıp(102 ekran, full hd) alt yazılı 1080p film izlediğimde aynı sorunla karşılaşmıştım ama bs player'da alt yazı boyut ayarı vardı. Belki oyun dosyalarında da böyle bir ayar vardı.

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Bende bilgisayarı televizyona bağlayıp(102 ekran, full hd) alt yazılı 1080p film izlediğimde aynı sorunla karşılaşmıştım ama bs player'da alt yazı boyut ayarı vardı. Belki oyun dosyalarında da böyle bir ayar vardı.

evet video oynatıcılarda böyle bir seçenek var. Aslında pekala oyunlara da koyabilirlerdi. Hiçbir oyunda böyle altyazı boyut ayarlamasıyla ilgili bir seçenek görmemiştim. Olsa güzel olur hakikaten çünkü full hd çözünürlükte oynayan kişi sayısı fazla artık.
  • Aynen oyunlara konmalı umarım bundan sonra koyarlar. Sırf ufak kaldığı için monitörün başında sandallelerde 50 cm mesafeden oyun oynamak zorunda kalıyorum.. Ama venomtrk Türkçe gerçekten süper olmuş. Oyunu Xbox`da oynuyordum Hemen bırakıp PC başladım. Bu Bitince Saw oynayacağım. Ozamana kadar Saw`da %100 Türkçe olmuş olur diye düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Askerlik Kısa dönemmi uzun dönemmi bu arada..
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası |Foxconn A7DA-S AMD 790GX|AMD Phenom II X4 955 Black Ed. |MSI R6950 Twin Frozr II/OC|Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600MHz CL9|OCZ Agility 2 90GB 2.5 SSD|High Power Absolute 850W|ACER 21.5" Full HD|Altec Lansing FX5051 5.1|
  • merhabalar ya ben bu oyunu deliler gibi arıyordum buldumda ama korsan cd'ciden aldım yukledim claısmdı ilk sonra wolwerine oyununu aldım onu yukleyip btirdim sonra aklıma geldi ikiside aynı sistemdeydi batmanı tekrar yukledikten sonra batman acıldı fakat bu seferde save sorunu yasadım... bana live'da profil acmamı soyledi vardı bnm profil bilgilerimi girdim ama bu seferde product key istedi oda bende yok korsan oldugu için :( orjinale verebilecegim paramda yok :( offline account acmayı denedim live'i sildim bu sefer live'siz oyun acılmaz mesajı aldım bu yamayı da yukleyecem ama save sorununu nasıl halledebilecegim ben ya :(:(

Ben böyle güzel hazırlanmış bir türkçe yama daha görmedim, yani bu oyun bu yamayla bana kurulu gelmiş olsa oyunu yapan adamlar hazırlamış türkçe derdim.Ellerine sağlık

Bu arada medieval 2 total warada el atsan tam süper olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 30 Kasım 2009; 20:50:28 >

Orijinalden alıntı: AaXRoNn

Aynen oyunlara konmalı umarım bundan sonra koyarlar. Sırf ufak kaldığı için monitörün başında sandallelerde 50 cm mesafeden oyun oynamak zorunda kalıyorum.. Ama venomtrk Türkçe gerçekten süper olmuş. Oyunu Xbox`da oynuyordum Hemen bırakıp PC başladım. Bu Bitince Saw oynayacağım. Ozamana kadar Saw`da %100 Türkçe olmuş olur diye düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Askerlik Kısa dönemmi uzun dönemmi bu arada..

uzun dönem ve 3 aralıkta aranızdan ayrılıyorum. Ara sıra mesaj atarım artık, gerçek mw2 oynamaya gidiyorum ben

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar, inşallah çok daha kaliteli çeviriler görürüm.

Geldikten sonra da boş zamanım oldukça bu tip yamalar hazırlamayı düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Aynen oyunlara konmalı umarım bundan sonra koyarlar. Sırf ufak kaldığı için monitörün başında sandallelerde 50 cm mesafeden oyun oynamak zorunda kalıyorum.. Ama venomtrk Türkçe gerçekten süper olmuş. Oyunu Xbox`da oynuyordum Hemen bırakıp PC başladım. Bu Bitince Saw oynayacağım. Ozamana kadar Saw`da %100 Türkçe olmuş olur diye düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim. Askerlik Kısa dönemmi uzun dönemmi bu arada..

uzun dönem ve 3 aralıkta aranızdan ayrılıyorum. Ara sıra mesaj atarım artık, gerçek mw2 oynamaya gidiyorum ben

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar, inşallah çok daha kaliteli çeviriler görürüm.

Vaybe gidiyorsun öylemi. Tüh hemde uzun dönem. Valla cok arıyacağız seni. Hayırlısı ile git hayırlısı ile dön.. Allah kolaylık versin.. Kardeşim..
    Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası |Foxconn A7DA-S AMD 790GX|AMD Phenom II X4 955 Black Ed. |MSI R6950 Twin Frozr II/OC|Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600MHz CL9|OCZ Agility 2 90GB 2.5 SSD|High Power Absolute 850W|ACER 21.5" Full HD|Altec Lansing FX5051 5.1|
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

eline emeğine sağlık senin sayende batman oynuyorum hayırlı teskereler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 11 Aralık 2009; 11:42:57 >
    Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
    Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
    Sâdıkâne / belki ol / âlemde bir / dildâr olur
    Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Burada kaldım 1.si çalıştırdım ama diğerleri görüş alanimin dışında kalıyor ne yapacam?

Al bu siteden istediğin bölümün çözümünü izleyebilirsin.

http://nextgenwalkthroughs.com/Batman_Arkham_Asylum

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Tüketici değil üretici bir DH üyesi çok teşekürler emeğine eline sağlık,hayırlı teskereler inş.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.