Şimdi Ara

Başkanlık Referanduma Gitse? - ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Başkanlık Referanduma Gitse? - ANKET

(En Son Oy Tarihi: 18.01.2017)
Giriş

• Ekonomi karar vermede çok önemli olacak, dolar neredeyse 4₺ olmuş, milletvekilinin evi bile, ki fotoğraf dikkatle ayarlanmış olmasına rağmen yani evin salonunda ya da merkezinde değilde evin ihtişamı görünmesin diye merdiven kenarında fotoğraf çekilmiş olmasına rağmen bu kadar dikkat çektiyse ekonomi karar vermede önemli olacaktır. Tl deki değer kaybı da referanduma doğru etiketlere yansırsa, referandumda hiç bir şey garanti değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bitane arkadaşım efendi bi insan iyi bi çocuk ama beyni yıkanmış gibi. Geçen dolardan konuşurken TL yükseliyor Avrupa'da ki çoğu ülke TL kullanıyo dedikten sonra ben bu milletten umudumu kestim referanduma da evet derler.
  • Hayır çıkacak Allah'ın izniyle. Ne yapın edin zararlarını anlatın insanlara. Yine de cahil kesimden korkuyorum. Adamlar tarım yapamaz hale geldi ama yine de Tayyip ne derse inanıyorlar. Allah akıl fikir versin milletimize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • burada hayır çıkar sandıktan evet
  • Sandiktan hayir cikmasi imkansiz. Onlar isini bilir, yas tahtaya basmazlar. Her zaman B ve C planlari var adamlarin. O adam bu isi kafasina koyduysa gerekirse ulkeyi yikmak pahasina gerceklestirir.

Yani muhterem Darth Vader hocaefendinin de dedigi gibi "You don't know the power of the dark side."

Orijinalden alıntı: maydemir52

yüzde 90 ının chp ve hdp li olduğu bu forumda anket yapmak:)

Ben zaten 'DonanımHaber, Türkiye profilini yansıtıyor' demedim ki. Evet, DH'nin seküler-sol kısmı forumda sağ-muhafazakar kesimden daha fazla. Ben sadece anket olsun diye açtım alt tarafı.

(Daha fazla katılım olsun diye ankete up'layayım dedim.)
  • Bazı akp li tanıdığım kişiler ( tanıdığım akp lilerin bazıları değil yani), başkanlık gelince her şeyin düzeleceğine, terörün biteceğine, ülkenin müthiş bir kalkınma yaşayacağına, 2023 te ise süper güç olacağımıza inanıyor.

2023 te lozan ( sözde) bittikten sonra Suriye' yi, ırak'ı ve yunanistan adalarını rahatça alabileceğimize, kimsenin karşı koyamayacağını çünkü çok güçlü olacağımıza inanıyorlar.

Şimdi gelde bu referandumdan Hayır bekle..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.