Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu cumhurbaskanı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göreceksiniz oyle bir rüzgar esiyor ki medya sansürleri karalama kampanyaları ak trol saldırıları,belediyenin yardımlarına ve kredilerine el konması aynısını Erdoğan da yasadı imamoğlu da guclenip çıkacak trabzonlu olması,dini bilgisi,halkla iç içe olmayı sevmesi,akpliler tarafından gercek anlamda ötekileştirelememesi yaptıgı çalışmalar halk süt ve kresle akp nin fakir secmenlerini metroları tek tek acacak olmasıyla daha fazla ilgi toplayacak olması ve ülkede haber değerinin gitgide artmasıyla cumhurbaskanlıgına aday olacak ve secilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm ülkeleele kavgalıyız ülkede hukuk yok tek adam yonetimi vae modern yaklasımıyla imamoğlu gelirse ve parlementer sisteme dönülürse birseyler değişir ama akp senelerdir yandaslarına katarlılara yap işlet devretle ülkemizi satıyor ekonominin hemen toplaması zor tam takır kuru bakır seviyesindeyiz.

• Tüm ülkeleele kavgalıyız ülkede hukuk yok tek adam yonetimi vae modern yaklasımıyla imamoğlu gelirse ve parlementer sisteme dönülürse birseyler değişir ama akp senelerdir yandaslarına katarlılara yap işlet devretle ülkemizi satıyor ekonominin hemen toplaması zor tam takır kuru bakır seviyesindeyiz.

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Bu mesaj silindi.

Ülkenin bütün kurumlarına liyakatı yerleştirse ekonomi sorunu çözülür zaten. Ekstradan bir şey yapmasına gerek yok. Belki IMF'ye gidebilir.

Liyakatin gelecegine inaniyor musun

Orijinalden alıntı: Guest-289234E80

Liyakatin gelecegine inaniyor musun

İnanç ile pek aram yoktur. Bu işin çözümü budur sadece. İstanbul'da iyi işler çıkartıyor. Türkiye genelinde de aynı performansı gösterebilir pek âlâ.

Eğer büyük resme bakabiliyorsanız, millet hak ettiği gibi yönetiliyor şu an.

Ekonomi düzeleöez tencerenin deviremeyeceği insan yok gelen gençleri de unutma

Erdoğan ne vaat ediyor? Suriyelilerle iç savas vaad ediyor yandaslarına zenginlik halka fakirlik ve vergi vaat ediyor adam calısıyor İstanbulda onca engellemeye ragmen seviliyor da erdogandan çok daha fazlası var en önemlisi cumhuriyet ve atatürk değerleriyle sorunu yok

Orijinalden alıntı: Anliyorumm

Erdoğan ne vaat ediyor? Suriyelilerle iç savas vaad ediyor yandaslarına zenginlik halka fakirlik ve vergi vaat ediyor adam calısıyor İstanbulda onca engellemeye ragmen seviliyor da erdogandan çok daha fazlası var en önemlisi cumhuriyet ve atatürk değerleriyle sorunu yok

Erdoğan mı? Bilmem sanırım hiç bir şey vaat etmiyor. Ama ben neye göre oy vereyim şimdi.

Bu forumda muhalif üyelerin Ekrem yada Mansur beklentisi var. Bu iki kişi de ne aday olacaklarına dair nede aday olurlarsa yapacaklarına dair tek bir şey söylemiyorlar yani ortada senin onu seçmeni gerektirecek bir neden yok.

E ben soruyorum neye göre oy veriyorsunuz ideolojik sebeplere göre mi ?

Tek dert ideoloji ise 20 yılda hiç bir şey değişmemiş demektir.

• Hayır olmaz daha akp reloaded izleyeceğiz, 18 yıl yetmedi bi 25 yıl daha lazım, bu sefer gılıçdar ve meralde olmayacak, yolları açık alınları ak olacak... bekleyin coming soon

Sen neye gore oy veriyorsun adaylar arasında bi seçim yaparsın imamoğlunun erdogandan iyi yoneteceğini dusunuyorum aklı basında bir insan olarak evet ideoloji önemli ideoloji demek parti demek değil atatürkle ve modern cumhuriyetle sorunu olan her fırsatta arapları dost edinen vatandasını kole olarak goren bi yönetim kabul etmiyorum baskıcı yonetimiyle sırg kendi rahatı için baskanlık sistemini getirdi bu hukuksuz ülkede ekonominin bitiş sebeplerinden biri de bu ve yolsuzluklar gun gibş açık imamoğlunun bi yolsuzlugu olsa 40 defa acıklarlardı 3 müfettişle 6 ay beylikdüzünü incelediler ben gerici araplardan uzak ekomomiyi ve ülkesini ön planda tutan kendini ümmet lideri bizi de bedevi gormeyen hukuk devleri ilkelerine saygılı parlementer sisteme donmek isteyen bi cumhurbaskanı istiyorım.

Sen neye gore oy veriyorsun adaylar arasında bi seçim yaparsın imamoğlunun erdogandan iyi yoneteceğini dusunuyorum aklı basında bir insan olarak evet ideoloji önemli ideoloji demek parti demek değil atatürkle ve modern cumhuriyetle sorunu olan her fırsatta arapları dost edinen vatandasını kole olarak goren bi yönetim kabul etmiyorum baskıcı yonetimiyle sırg kendi rahatı için baskanlık sistemini getirdi bu hukuksuz ülkede ekonominin bitiş sebeplerinden biri de bu ve yolsuzluklar gun gibş açık imamoğlunun bi yolsuzlugu olsa 40 defa acıklarlardı 3 müfettişle 6 ay beylikdüzünü incelediler ben gerici araplardan uzak ekomomiyi ve ülkesini ön planda tutan kendini ümmet lideri bizi de bedevi gormeyen hukuk devleri ilkelerine saygılı parlementer sisteme donmek isteyen bi cumhurbaskanı istiyorım.

Ben keyfi oy veriyorum. Yani aslında ülkeyi kimin yönettiği beni zerre ilgilendirmiyor.

Atatürkçü olabilirler / olmayabilirler de Arap sever olabilirler / yada olmayabilirler bu tür şeyler beni zerre ilgilendirmiyor.

Bana göre oy vermek çıkarlar ile alakalıdır. İnsanlar daha iyi hayat şartlarına ulaşabilmek için uygun yönetici seçerler. Kendi hayat standartlarını yukarı taşımaya çalışırlar.

2020 yılında ideoloji dava vb. kavramları kovalamak "izim" lerin peşinden gitmek benim bakış açıma göre tamamen boş beleş bir işten ibaret.

Andımız varmış yokmuş Atatürk unutulmuş yada unutulmamış ilkeleri benimsenmiş yada benimsenmemiş bu tür şeyler benim kesinlikle umurumda değildir olsa da olur olmasa da olur..

Oy vereceksem bunun altında bir sebep olmalı.. Yani gidip o oyu attığıma değecek bir şey olmalı. Oyu verdiğim kişi bana bir plan sunmalı " Kardeş ben şunu yapacam bunu yapacam vb gibi.. " bir plan varsa ve aklıma yatmışsa o zaman gider oy veririm.

Ama ortada şikayet etmekte olduğumuz ekonomi sağlık adalet eğitim vb gibi konularla ilgili bir vaadi olmayan birileri varsa ortada vaad yoksa oy vermeye de gerek yok diye düşünüyorum.

Ben zaten bu forumda bunu anlamıyorum herkes bir değişiklik peşinde. E tamam değişiklik iyidir ben buna karşı durmam ama hiç kimse neden ve kimi desteklediğini söyleyemiyor.

En fazla senin gibiler var en azından adam Atatürkçü diyor.

Ama maalesef benim için Atatürkçü olmak yada olmamak bir ideolojiye bağlı olmak yada olmamak neden değil.. Bunu gericilik olarak görüyorum.. 60 lı yılların işleri bunlar.

• quote:

Ekonomi düzeleöez tencerenin deviremeyeceği insan yok gelen gençleri de unutma

Tencere kaynamayacak ama insanlar bunun için dıj güçleri suçlu bulacak. Sen cehaleti çok hafife alıyorsun çok..

Orijinalden alıntı: Treth

Merak ediyorum Ekrem İmamoğlu ne vaat etti de seviniyorsunuz ? Bizim göremediğimiz bir vaat varda biz mi kaçırdık ?

Liyakat, yolsuzluğu bitirme, israftan kaçınma, kucaklayıcı siyaset vs.

Bu ülkede hukuk olmadan zenginlik olmaz niye fakirleşiyoeuz düşün baskanlık sisteminden hersey tek adamın elinde ataturkcu olması onemli bizim vergilerimiz araplara yediriliyor gozumuzun onunde çok kotu haldeyiz perişanız şu an yinede ekranda ekmek goturemeyen yok diye bi cb var gecmişinde pislik olmayan çalışkan olan bizim paramızı yedirmeyecek olan adaya oy veririm bu ulkede ozgurluk oldukca hukuk bagımsızlastıkca yatırımlar gelecwk ve ekonomi düzelecektir 2002 2007 arası cb ahmet necdet sezerdi akp her istediğini yapamıyordu o yüzden ülkemizin refah düzeyi biraz olsun arttı şu an 2001 krizinden beteriz sırf birileri daha da zengin olsun diye

Orijinalden alıntı: MRTFR

Liyakat, yolsuzluğu bitirme, israftan kaçınma, kucaklayıcı siyaset vs.

Alıntıları Göster

ibb de bu konu ile ilgili bir gelişme gördün mü peki?

Emin ol almıyorum akp ve chp nin yüzde 40 altında almayacagından eminim ama yüzde 51 i şu an alamaz alacak olsa erken seçime giderdi 2018 de bile yüzde 52 aldı kemik secmeni çıktıktan sonra partilerin kararsız yüzde 25 oluyor bunlarda ekonomiye gore oy veriyor 1 kasım 2015 de bombalar patladı Davutoğlu patlamalar oldukca oylarımız yukseldi dedi bilerek isteyerek terör olaylarını halkı korkutmak için cok artırmazlarsa şu am secilmeleri imkansız

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.