Şimdi Ara

Tayfun Demir çıkmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Tayfun Demiryoutube
    Yalanlar ve Gerçekler
    https://www.youtube.com/watch?v=gQnEy3Lq5e8&feature=youtu.be

Yaşanan mevzular :

milliyet
    Son dakika haberleri: Dolandırmadığı kimse kalmadı! 13 yıllık oyun...
    https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-13-yillik-oyun-dolandirmadigi-kimse-kalmadi-6314568

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamın hikayesi film gibi. Videoyu boşa izlemeyin özetliyim. İlk yarısında hakkında çıkan bazı haberlerin tamamen uydurma olduğundan bahsediyor. Adam sahte kimliklerle suç üstü yakalandı diye prim yapmak için yalan haberler yapılmış. Halbuki adam köy evinde otururken yakalanmış. Suçlamaları 10 yıl önceki davalarından kaynaklıymış.

2015 yılında askerlik yapmış. Neden o kadar geç yapmış anlamadım.

Suçsuz olduğunu söylüyor. Kendi kimliğini başkası kullanmış. Doğru mu yalan mı bilemem. Böbrek nakli olacakmış. Sağlık problemlerinden kaynaklı mı serbest bıraktılar yoksa beraat mi etti onun bilgisini vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güzel taktikmiş. Ama bu adam böbrek yetmezliği aileden kalıtsal var diyor. 6 kardeşiz 4'müzde var diyor. Cezaevinde iken 3 ay yoğun bakımda kaldım diyor. Böbrek nakli olacam diyor. Haa doğru yalan ben bilmem. Bence hiç kimse cezaevinden çıkmak için sağlığını bozmaz. Hayatta sağlık her şeyden önce gelir. Ufak tefek bir rahatsızlığa zaten bırakmazlar, ciddi bir hastalık olması lazım.

Bu arada adamın Youtube kanalına baktım. Her gün video atmış. İlginç bir adam. Böbrek nakli de olmuş.

Bu arada adamın köy hayatı, köye ev yapma ile ilgili videoları gerçekten faydalı.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.