Şimdi Ara

Başım örümcek ile belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
16.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi arabanın içine örümcek girdi, geçen günlerde arabanın camı açık dolaştım ağaç altında durmuştum oradan girmiş olabilir.

Sürekli ön konsol ve cam arasında örümcek ağları var. Hergün siliyorum sabaha yeniden ağ yapmış oluyor.

Ben bu örümceği nasıl arabadan uzaklaştırabilirim ?

İlaç filan mı almak gerekiyor, var mıdır bildiğiniz örümcek ilacı acaba ?

İllahlah ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Limon suyundan hoşlanmazlar diye okumuştum bi yerde,su ile limon suyunu karıştırın sprey şişesiyle püskürtün işe yarar belki.Birde hep aynı yerlere ağ yapıyorsa kuvvetli bi yapıştırıcı koyun ağ yaptığı yere.Fareler için kullanılan yapıştırıcı mesela

Birde sabun cevizi denen şeyin kabuğunun yaydığı kokudan hoşlanmazlar ama bu sabun cevizi nasıl bişey bilmiyorum.Memlekette tüm kış boş duran eve tatile gittiğimizde haşerelerden kurtulmak için baya bi araştırma yapmıştım ordan aklımda kalmışlar
    Böcek ilacı çare olmazsa tek çözümü var

Bu mesaja eklenen görseller:

Başım örümcek ile belada
  • Iceri sinek ilacini bas bolca. Kapi camlari kapat. Tabi senin icerde durmani tavsiye etmem. Sonrasinda havalandir arabayi. Bu is tamamdir

• Ben olsam arabayı yakardım herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun En sevmediğim canlı örümcektir.Önerim Raid gibi haşere ilacı kullanmanız.Hamam böceklerin yanında örümcek te öldürüyor.(Denedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 3 Mart 2016; 21:51:52 >
  • Limon suyundan hoşlanmazlar diye okumuştum bi yerde,su ile limon suyunu karıştırın sprey şişesiyle püskürtün işe yarar belki.Birde hep aynı yerlere ağ yapıyorsa kuvvetli bi yapıştırıcı koyun ağ yaptığı yere.Fareler için kullanılan yapıştırıcı mesela

Birde sabun cevizi denen şeyin kabuğunun yaydığı kokudan hoşlanmazlar ama bu sabun cevizi nasıl bişey bilmiyorum.Memlekette tüm kış boş duran eve tatile gittiğimizde haşerelerden kurtulmak için baya bi araştırma yapmıştım ordan aklımda kalmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Limon suyundan hoşlanmazlar diye okumuştum bi yerde,su ile limon suyunu karıştırın sprey şişesiyle püskürtün işe yarar belki.Birde hep aynı yerlere ağ yapıyorsa kuvvetli bi yapıştırıcı koyun ağ yaptığı yere.Fareler için kullanılan yapıştırıcı mesela

Böcek ilacı çare olmazsa tek çözümü var

Bu mesaja eklenen görseller:

Başım örümcek ile belada

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Ağına ölü sinek koyup bekleyin, ortaya çıkınca yakalar dışarı atarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEYZELERLE BAŞIM BELADA
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Ağına ölü sinek koyup bekleyin, ortaya çıkınca yakalar dışarı atarsınız.
    Benzer bir durum bende de var. Benim araca binmemi bekliyorlar sanırım. Ya bir yerlerde yuva var veya bir delik bulup oradan içeri sızıyor ibişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Benzer bir durum bende de var. Benim araca binmemi bekliyorlar sanırım. Ya bir yerlerde yuva var veya bir delik bulup oradan içeri sızıyor ibişler.

Alıntıları Göster
    hocam aracınızın iç temizliğini yaptırırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam aracınızın iç temizliğini yaptırırsanız sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ağını sürekli bozuyorum ama temizliyorum da daha doğrusu, ama bu hayvan aracın neresinde bulamıyorum bir türlü. Öldürmediğim sürece de sürekli biryerlerden çıkıp ağ yapmaya devam eder diye düşünüyorum, kaçabileceği bir yerde yok çünkü.

bu sinek ilacını filan sıksam kapasam, ertesi gün havalandırsam bana bir zararı filan olur mu ? Birde şey yoluna gitmeyelim.

Kaşıntı tutmaya başladı arabaya binince.

• hamile olmasin da iceri 200 tane orumcegin dagilmasi hos olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

hamile olmasin da iceri 200 tane orumcegin dagilmasi hos olmaz
     Başım örümcek ile belada
  • Jr09 kullanıcısına yanıt
    10 ayaklı örümcekte ilk defa gördüm sanki karınca ile örümcekin yasak aşkın meyvesi

• Elektrik süpürgesine ince uçlu aparatı takıp köşe bucak temizlediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Elektrik süpürgesine ince uçlu aparatı takıp köşe bucak temizlediniz mi ?
    İçine Gece Raid sık gündüzde bi oto yıkamaya gidip iç yıkama yaptır zaten arabanın içinde nasıl gıda tüketebilirki hiç bişi yapmasanızda ölür herhalde aracın icinde Avlıyabileceği sinekler gezmiyor ya
  • Hocam restoranlarda devekuşu yumurtası asarlar bir köşeye örümcek gelmesin diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScHeNKii_ScP

Hocam restoranlarda devekuşu yumurtası asarlar bir köşeye örümcek gelmesin diye.

Aslında aynaya asacaksın şöyle kocaman bi yumurta

• quote:

Hocam restoranlarda devekuşu yumurtası asarlar bir köşeye örümcek gelmesin diye.
    Klima temizleme spreyleri var. Havalandırmalardan içeri sıkılıyor, klima iç sirkülasyona alınıyor. 15 dk kadar camların kapalı olması lazım.
    Bu arada örümceği de götürebilir.
    Diğer maddeler konsolda kalıcı lekeler yapabilir.
  • quote:

içeriye sarı ömer atın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

içeriye sarı ömer atın...

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu ben de yaşadım, yazın ağacın altına bıraktığımda girmiş bir de yumurta bırakmış herhalde, her sabah ön camda örümcek ağı buluyordum. Bir gün yakalarken saklandığı yeri buldum, A sütununun içine yuva yapmış, açtığımda içi örümcek ağı doluydu temizledim orayı bir daha da gelmediler. Araca bir yere yuva yapmıştır yuvayı bulmaya çalışın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.