Şimdi Ara

Başım örümcek ile belada (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
16.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OnurD7

Aynı sorunu ben de yaşadım, yazın ağacın altına bıraktığımda girmiş bir de yumurta bırakmış herhalde, her sabah ön camda örümcek ağı buluyordum. Bir gün yakalarken saklandığı yeri buldum, A sütununun içine yuva yapmış, açtığımda içi örümcek ağı doluydu temizledim orayı bir daha da gelmediler. Araca bir yere yuva yapmıştır yuvayı bulmaya çalışın.

Benimde ön cam ile tavan arasında ince bir boşluk var, tavandan ağ yapmaya başlıyor gibime geliyor. Ama tavanı sökmem de sıkıntı şu anlık, nasıl sökülür bilmiyorum da.

Şu devekuşu yumurtasını duydum ama çok pis kokuyormuş sanırım, birde koysam bile kaçabileceği bir yer yok. Camlar kapalı nasıl çıkıcak bu hayvan ?

Sanırım şu süpürge tutmayı bi denicem, sonra bi raid sıkayım. En son da yıkamacıya götürürüm.

Bugün de direksiyona ağ yapmış, oradan arka cama geçmiş. Bindiğim gibi yüzüme ağ geldi bi tiksindim yine. Nerden geldi bu örümcek yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ona bu yaptığının onur kırı...
    şaka şaka
    geçmiş olsun, aracı kullanmadığınız bir gün açık alanda ilaç sıkabilirsiniz bir süre sonra kapıları vs. açarsınız.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Orumcekler aylarca ac kalabilirler.

Biraz arastirdim da en sevdikleri yer ön cammış adamin biri şöyle yazmiş deneyin isterseniz.

Havalandırmaları kapatın, araç kokusunu iyice sıkın ve arabayı güneşte bırakın işlem tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı dertten bende de vardı. kendisinin gitmesini bekledik. uzunca bir süre arabada yaşadıktan sonra doğaya geri dönmeye karar verdi öyle kurtulduk.
  • Tekrar konu açmak istemedim buradan fikrinizi almak istiyorum. Aynı durumdan bende muzdaribim 1 ay kadar Antalya' da kaldım Sarısu mesire alanına gitmiştim hava çok sıcak olduğu için ön camları biraz açık bıraktım, zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Birkaç gün sonra arabada örümcek ağları görmeye başladım. Aracı iç dış yıkattım, yarım şişeden fazla raid sıktım 24 saatten fazla kapalı beklettim, güneşte bıraktım ancak nafile bugün bindiğimde yine ağlar vardı. Bazen yüzüme bile ağ geliyor, tiksiniyor insan. Gider diye bekliyorum ama yok gitmiyor namussuz ne yapacağımı şaşırdım tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arabamın park yeri üzüm asmasının yanı.

Arabamın her tarafı örümcek.

Bıraktım artık beraber yaşıyoruz.

Stopun içine bile girmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.