Şimdi Ara

Başakşehir Stadı Vs. Olimpiyat Stadı. Sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

herkesin gün gibi bildiği, ağustos ayında stada giremeyeceğimiz gerçeği sonunda proje müdürümüzün açıklamasından sonra ayyuka çıkıp yöneticilerimiz tarafından da onaylanınca, malumunuz ilk yarı için stad aramaya başladık.

iBB zaten belalımız. bizi severler. sizce yeni yapılan Başakşehir Stadında oynamak, Olimpiyat Zulmünden daha iyi olmaz mı? Ulaşım nasıl buraya tam bilmiyorum ama, paşakşehir 4. etap, iett duraklarının arkasında stad... Sadece derbilerde gideriz Olimpiyata.

yoksa maçlarımızı direkt olimpiyatta mı oynayalım sizce? Olimpiyatta iyi oynadığımız da bi gerçek. yine geçen sene başındaki sinerji yakalansa aslında orası da çok güzel olur yine.

BaşakŞehir Stadı. 17.800 Kişi.

Başakşehir Stadı Vs. Olimpiyat Stadı.  Sizce hangisi?

• Resimler gözükmüyor . Bu arada forumda simage olan fotoğraflara tıkladığım zaman büyüyeceğine daha da küçülüyor birkaç gündür , bu sorun sizde de var mı ?
  • Lige iyi başlarlarsa soğuklar artana kadar Zulümpiyat ta oynansın bana göre soğuk başladığı an Başakşehir
  • Bence Başakşehir stadyumu 17 bin kişilik ancak atmosfer olarak olimpiyattan daha etkili olacağını düşünüyorum. Olimpiyatın tek esprisi seyirci kapasitesi onun dışında çok fazla dezavantajı var...
  • İzmir'de oynayalım olmazsa Olimpiyat yapacak birşey yok evimizde iyiyiz zaten
  • resimlerle ilgileniyorum hemen
  • kesinlikle başak şehir olimpiyata 30 bin kişi bile gitse stad bomboş gözüküyor başak şehir her maç full olur ambiyans için kesinlikle başakşehir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Sayılarla Yeni Konya Stadyumu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resimler açılıyor bende? tekrardan başka yere mi yüklesem web den url den koydum direkt. Resimler kimsede görünmüyor mu?

Bu arada bence de, 17.000 BJK lı, bu stadda bence çok sağlam bi atmosfer yaratır.

• Geçen sene şehir dışında oynanılması düşünülmüştü.Bu düşünceyi en azından bu sene 3-4 maçta gerçekleştirsek süper olur.İzmir'de oynayacağımız bir maçtaki atmosferi düşünemiyorum.İstanbul'da az seyircinin geleceği bir maç İzmir'e alınsın 50.000 kişiden iyi hasılat elde ederiz.İstanbul içinde ise derbiler ve avrupa maçları hariç Başakşehir en uygun stad.
  • derbiler ve avrupa maçları hariç oynanabilir başakşehir de.Zaten 10-15 bin seyirci anca geliyor olimpiyata.2.devre de kendi stadımıza geçeriz.
  • Başakşehir stadyumunu tam bir cehenneme çevirebiliriz :))
  • Başakşehir tabi ki düşünmeye bile gerek yok güzel bir hava yakalanabilir yepyeni de stadyum.
  • Basaksehir stadi bence atmosfer akustik falan bakimindan daha iyi.
  • Çok şirin ve güzel bir stadyum olmuş yahu aslında :)
  • Başakşehir tabi ki... Gerçi "olimpiyat stadı mı, çemişgezek stadı mı?" diye sorsan yine olimpiyat denmez, ya neyse....
  • saraçoğlunda oynasınlar yardım her zaman iyidir eğer o ihtimal yoksa başakşehir stadı her türlü daha iyi
  • Derbi ve avrupa olimpiyatta, kalan maçlar Başakşehir'de mantıklı duruyor.Böylece her maç tam kapasite seyirci ile oynanabilir, takım üzerinde çok olumlu psikoloji yaratır.Yalnız olmadıklarını hissederler.

Fenerbahçe güzellik yapacaksa başka tabi.
  • Güzel Stad olmuş 17800 yerine 20000'e tamamlansaymış Beşiktaş için Olimpiyattan iyi olur..
  • Başakşehir stadı harika olmuş orada oynamalıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Geçen sene şehir dışında oynanılması düşünülmüştü.Bu düşünceyi en azından bu sene 3-4 maçta gerçekleştirsek süper olur.İzmir'de oynayacağımız bir maçtaki atmosferi düşünemiyorum.İstanbul'da az seyircinin geleceği bir maç İzmir'e alınsın 50.000 kişiden iyi hasılat elde ederiz.İstanbul içinde ise derbiler ve avrupa maçları hariç Başakşehir en uygun stad.

İzmirde oynayacağın maç birşeye benzemez.İzmirdeki olimpiyat stadı tribünler sahaya uzak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.