Şimdi Ara

Fenerbahçe Ülker Arenaya Nasıl Gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben haftaya cuma oynancak Fenerbahçe Ülker-Olympiakos maçına bilet aldım. Ama Fenerbahçe Arenaya nasıl gitcem bilmiyorum. Florya Durağından metrobüse binicem. Hangi durakta inmem gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz

• uzunçayır da ineceksin. oradan gebze yönüne giden herhangi bir minibüs veya otobüse binip kozyatağı carrefour da ineceksin. oradan yürüyerek 10-15 dakikada veya karşıya geçip taksiye binip 5-10 lira arası bir fiyata varabilirsin. veya hiç uğraşmayıp uzunçayırdan taksiye atlayıp 20 lira civarına en fazla varabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

uzunçayır da ineceksin. oradan gebze yönüne giden herhangi bir minibüs veya otobüse binip kozyatağı carrefour da ineceksin. oradan yürüyerek 10-15 dakikada veya karşıya geçip taksiye binip 5-10 lira arası bir fiyata varabilirsin. veya hiç uğraşmayıp uzunçayırdan taksiye atlayıp 20 lira civarına en fazla varabilirsin.

Basket macina gidiyor arkadas sirinevlere sen kadikoye gonderiyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

uzunçayır da ineceksin. oradan gebze yönüne giden herhangi bir minibüs veya otobüse binip kozyatağı carrefour da ineceksin. oradan yürüyerek 10-15 dakikada veya karşıya geçip taksiye binip 5-10 lira arası bir fiyata varabilirsin. veya hiç uğraşmayıp uzunçayırdan taksiye atlayıp 20 lira civarına en fazla varabilirsin.

Fenerbahçe Arena

demiş. Kozyatağında Fenerbahçe Ülker Arena. Olympiacos maçı için niye sinan erdem e gitsin.

Bilmiyorsun sallama bari.

• kardeşim senin en rahat gideceğin yol metrobüsle kadıköy e git kadıköy den 8a ya bin fenerbahçe arananın önünde ki durakta in biraz yol uzun ama hiç yolu aramazsın aynı şekil geri dönersin özelden yardım ederim takıldığın birşey olursa.
  • En iyi yolu söylüyorum.Metrobüsle uzunçayıra git.Oradan metroyla yenisahraya geç.Yenisahradan 8a'ya bin önünden geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

En iyi yolu söylüyorum.Metrobüsle uzunçayıra git.Oradan metroyla yenisahraya geç.Yenisahradan 8a'ya bin önünden geçiyor

Arkadaşın da dediği gibi en rahatı budur. Hatta istersen yenisahradan taksiye de binebilirsin. 6,5-7TL tutuyor. Zaten metro durağından çıkınca otobüs durağının yanına çıkıyor, taksi durağı da var yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

Merhabalar. Ben haftaya cuma oynancak Fenerbahçe Ülker-Olympiakos maçına bilet aldım. Ama Fenerbahçe Arenaya nasıl gitcem bilmiyorum. Florya Durağından metrobüse binicem. Hangi durakta inmem gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz

Selam dostum bileti nasıl aldınız acaba tabii biletler bitti ama ne satış tarihi açıklanıyor ne de duyuru yapılıyor biletix te biletler bir anda bitiyor siz nasıl buldunuz acaba ?

• quote:

Merhabalar. Ben haftaya cuma oynancak Fenerbahçe Ülker-Olympiakos maçına bilet aldım. Ama Fenerbahçe Arenaya nasıl gitcem bilmiyorum. Florya Durağından metrobüse binicem. Hangi durakta inmem gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz

Doğduğumdan beri kadıköy tarafında oturan biri olarak en kısa yolu tarif ediyorum. Metrobüsten "Fikirtepe" Durağında in. İndikten sonra yukarı çıkan merdivenlere yönel. Merdivenlerden çıkınca Mandıra caddesine çıkmış olucaksın. Mandıra caddesinden 8A geçer. 8A ya bin. 15dk sonra direk arenanın önündesin
  • bir şekilde kadıköye git söğütlüçeşmede inip yürüyedebilirsin kadıköyden 8A lar kalkıyor otura otura gidersin
  • Oglum neyin kafasını yaşıyonuz ne kadıköyü fb Ülker arena ataşehirde Kadıköy'e yakın varyap meridian binalarını bilen bilir orda işte

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

quote:

Doğduğumdan beri kadıköy tarafında oturan biri olarak en kısa yolu tarif ediyorum. Metrobüsten "Fikirtepe" Durağında in. İndikten sonra yukarı çıkan merdivenlere yönel. Merdivenlerden çıkınca Mandıra caddesine çıkmış olucaksın. Mandıra caddesinden 8A geçer. 8A ya bin. 15dk sonra direk arenanın önündesin

Eğer arkadaş binebilirse otobüs tabiki de gider. 2-3 defa 8A'ya Kadıköyden bindiğimden araç tam dolu bir şekilde duraktan çıkmıştı. Bende bundan sonra bu dediğimi yapmaya başladım. Yenisahra+Taksi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

quote:

Selam dostum bileti nasıl aldınız acaba tabii biletler bitti ama ne satış tarihi açıklanıyor ne de duyuru yapılıyor biletix te biletler bir anda bitiyor siz nasıl buldunuz acaba ?

2 gün önce Cevahir Avmdeki biletixten aldım. 4.kategori hala var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Oglum neyin kafasını yaşıyonuz ne kadıköyü fb Ülker arena ataşehirde Kadıköy'e yakın varyap meridian binalarını bilen bilir orda işte

sen tçmbdensin demi?
  • Kadıköy evlendirme dairesi önünden 8A'ya bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Oglum neyin kafasını yaşıyonuz ne kadıköyü fb Ülker arena ataşehirde Kadıköy'e yakın varyap meridian binalarını bilen bilir orda işte

sen tçmbdensin demi?

Aynen öyle:)

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Kadıköy evlendirme dairesi önünden 8A'ya bin.
    quote:

Orijinalden alinti: The MasteR

Kadiköy evlendirme dairesi önünden 8A'ya bin.

Çaktyrmadan inceyi çakmy?.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

quote:

Fenerbahçe Arena

demiş. Kozyatağında Fenerbahçe Ülker Arena. Olympiacos maçı için niye sinan erdem e gitsin.

Bilmiyorsun sallama bari.

Pardon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.