Şimdi Ara

Banyo çıkışında laptop yere düştü ve..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler klasik banyo sefamı yaparken laptopta da şarkıları sıralamıştım ve kapının önüne koymuştum, dinliyodum. Banyoda işim bitti çıktım. Odaya geçtim giyinmek için laptop ve altına koyduğum tabure de kucağımdaydı. Tabure ve laptop sağ kolumun altındaydı diğer elimde doluydu havlu vardı. Taburenin ayağı ile ışığı yakmak için hamle yaptım ve elimden ikisi de kaydı yere düştü.

Laptop kapağı kapalı vaziyette monitörü yere gelecek şekilde düştü. Yani kasa kısmı, klavyenin olduğu kısım değil monitörün olduğu kısım yere geldi. Sonra dualarla açtım bi baktım ekranda hiç bişey gözükmüyor simsiyah (Laptop açıktı, kapağı kapalıydı.) Dedim şimdi yedik. Laptop'u normal masaüstü monitörüne bağlayıp açtım ekrana görüntü geliyordu. Sonra çıkardım monitörden falan kasa kısmında bazı noktalara hafifçe bastırarak baktım ekrana dedim hani acaba alttan içeriden bişeyler mi koptu noldu. Evet tam da öyle olmuş.

Power tuşunun hizasında kasanın altında kalan kısmın yakınlarına hafifçe bastırırsam ekrana gayet güzel görüntü geliyor. Elimi çektiğim an gidiyor. Bazen de takılı kalıyor hiç gitmiyor. Bi iki dakika sonra tekrar gidiyor. Bilgisayarda zaten daha öncedende sorunlar vardı videoda olduğu gibi.

Şimdi garantiye versem 3 4 yıl gelmicek bu birinci sorun. İkinci sorun garanti de ki adamlar dicek ki sen kendin düşürmüşün hede hödö videodaki ekstra sorunu hiç takmicaklar. Üçüncü sorun laptopun alt kısmında bulunan garanti etiketi kendi kendine 2 gün önce söküldü.

VİDEO KÖTÜ EMELLERE ALET EDİLECEĞİ İÇİN KALDIRILMIŞTIR

DİPNOT: Metinde bahsediler asıl sorun bu videodaki sorun değildir. Bu ezelden beri olan sorundur.
    Adminlere not: Konuyu yanlış yere açmışın deyip ceza vermeyin. Konuda soruna çözüm aramıyorum. Sadece paylaşmak istedim. He yardımcı olmak isteyen fikir vermek isteyen varsa buyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Winchester -- 1 Şubat 2012; 19:50:35 >

• Casper aldıydım ben de Desktop, pişman oldum aman diyim kendi taktığım ekran kartı+psu ile ayaktayım
  • Benim eski nx9105'im aklıma geldi kendim tamir etmiştim, data kablosuyla uğraşmıştım bayağı seninkini tam olarak bilemiyorum tabii.

Tabii artık bu külüstürü kullanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Benim eski nx9105'im aklıma geldi kendim tamir etmiştim, data kablosuyla uğraşmıştım bayağı seninkini tam olarak bilemiyorum tabii.

Tabii artık bu külüstürü kullanmıyorum

İşin kötü yanı benimkinin garanti etiketi de söküldü işte

• Biri şu arkadaşın laptopun camından yansıyan görüntüsünü koysun.
  • Kuru yer kalmış sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aster!x

Biri şu arkadaşın laptopun camından yansıyan görüntüsünü koysun.

Hangi video
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Banyo çıkışında laptop yere düştü ve..

Banyo çıkışında laptop yere düştü ve..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CenabetFM -- 1 Şubat 2012; 19:53:30 >

• Videoyu niye kaldırdınki kötü emeller için neden kullanılsın onu anlayamadım suratın gözükmüyor hem tam olarak o yüzden yaptıysan yuh
  • panpa sen banyoda laptopla muzık dınledıgıne emınmısın abska bısı yapmıs olmayasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kötü emellerinize aret etmeyin derken?Problem çok ucuz kurtulacak cinsten sanırım.Videoyu izlemedim ama olanları tahmin edebiliyorum.30-40 lira tutar en fazla.Tabi ekran tahmin ettiğim gibiyse.
  • Garanti kağıdını uhuyla falan yapıştır.
  • ekranın olduğu kısımda siyah etiketcikler var onları sök altında vidalar görüceksin vidalarıda çıkardıktan sonra plastik kısım çıkmış oluyor ve bastırdığın kısımda ufak bir devre var onun kablosunu çıkar tak sorun düzelir düzgün montaj yaparsan servis anlamaz açıldığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herşey çok güzel olacak

panpa sen banyoda laptopla muzık dınledıgıne emınmısın abska bısı yapmıs olmayasın

Yok yok eminim panpa O işi banyoya girmeden gördük zaten

Bu arada arkadaşlar videodaki sorun ilk günden beri olan donanımsal sorunu. Bugünle alakası yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Garanti kağıdını uhuyla falan yapıştır.

Anlaşılmaz mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: Hacı Kâfir

ekranın olduğu kısımda siyah etiketcikler var onları sök altında vidalar görüceksin vidalarıda çıkardıktan sonra plastik kısım çıkmış oluyor ve bastırdığın kısımda ufak bir devre var onun kablosunu çıkar tak sorun düzelir düzgün montaj yaparsan servis anlamaz açıldığını.

Daha önce hiç laptop söküp takmadım ki.
  • tabure ne birader ya .
  • Ben de ice tea içerken içine döktüm, sıkıntı yaratmadı. Sonra başka bir şey yaparken() notebook koltuğun köşesinden yere düştü, ekran paramparça
  • kasanın bir noktasına bastırdığın zaman ekrana görüntü geliyorsa lcd data kablosu yerinden çıkmıştır, takılırsa sorun düzelir garantiye gönder, ekrana görüntü gelmiyor diye belirt, yere düştü falan asla deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS|

Kuru yer kalmış sende

Haykırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Beyler klasik banyo sefamı yaparken laptopta da şarkıları sıralamıştım ve kapının önüne koymuştum, dinliyodum. Banyoda işim bitti çıktım. Odaya geçtim giyinmek için laptop ve altına koyduğum tabure de kucağımdaydı. Tabure ve laptop sağ kolumun altındaydı diğer elimde doluydu havlu vardı. Taburenin ayağı ile ışığı yakmak için hamle yaptım ve elimden ikisi de kaydı yere düştü.

Laptop kapağı kapalı vaziyette monitörü yere gelecek şekilde düştü. Yani kasa kısmı, klavyenin olduğu kısım değil monitörün olduğu kısım yere geldi. Sonra dualarla açtım bi baktım ekranda hiç bişey gözükmüyor simsiyah (Laptop açıktı, kapağı kapalıydı.) Dedim şimdi yedik. Laptop'u normal masaüstü monitörüne bağlayıp açtım ekrana görüntü geliyordu. Sonra çıkardım monitörden falan kasa kısmında bazı noktalara hafifçe bastırarak baktım ekrana dedim hani acaba alttan içeriden bişeyler mi koptu noldu. Evet tam da öyle olmuş.

Power tuşunun hizasında kasanın altında kalan kısmın yakınlarına hafifçe bastırırsam ekrana gayet güzel görüntü geliyor. Elimi çektiğim an gidiyor. Bazen de takılı kalıyor hiç gitmiyor. Bi iki dakika sonra tekrar gidiyor. Bilgisayarda zaten daha öncedende sorunlar vardı videoda olduğu gibi.

Şimdi garantiye versem 3 4 yıl gelmicek bu birinci sorun. İkinci sorun garanti de ki adamlar dicek ki sen kendin düşürmüşün hede hödö videodaki ekstra sorunu hiç takmicaklar. Üçüncü sorun laptopun alt kısmında bulunan garanti etiketi kendi kendine 2 gün önce söküldü.

VİDEO KÖTÜ EMELLERE ALET EDİLECEĞİ İÇİN KALDIRILMIŞTIR

DİPNOT: Metinde bahsediler asıl sorun bu videodaki sorun değildir. Bu ezelden beri olan sorundur.
    Adminlere not: Konuyu yanlış yere açmışın deyip ceza vermeyin. Konuda soruna çözüm aramıyorum. Sadece paylaşmak istedim. He yardımcı olmak isteyen fikir vermek isteyen varsa buyursun.

BİZDE YEDİK

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.