Hangisini yapmalı ve neden? Şu an benim görüşüm yatakta devam et bitince çık Ama genelde yatağın yanına uzan ve çık deniyor bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hangisini yapmalı ve neden? Şu an benim görüşüm yatakta devam et bitince çık Ama genelde yatağın yanına uzan ve çık deniyor bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 24 Nisan 2025; 0:43:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de öyle yapıyorum çok bir şey yoksa öyle bekliyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyesa541997 -- 24 Nisan 2025; 3:37:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
99 depreminde yattım uyudum, olan oldu bitti zaten, hasar yoksa dışarda olmanın mantığı yok. bina da dağ yamacında kayada. şuncacık depremi kaale alacak değilim, yattım uyudum |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Depreme tek yakalandım, hayatımda ilk kez bu kadar korktum bi depremde.. bina sallanmadı, ilk üç-dört saniyeden sonra sanki omuzlarından tutup sarsıldı böyle.. bir de 5. kattaydım. "Allah'ım n'olur kısa sürsün" diye ağlamaya başlıyordum ki şükür gerçekten kısa sürdü.. |
Akşam iş var dedim uyudum. Ne yapayım sokakta soluğu almadım. Ekmeğimizin peşindeyiz :D |