|
bende bugün vergi fırsatçısı bonocuyu satıp siftah yaptım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
bende bugün vergi fırsatçısı bonocuyu satıp siftah yaptım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Bir sıkıntı yok hocam. 5000 lira bile başka banka hesabıma atınca 5 dakikada anca düşüyor tek problemi o. 2 milyon transferim 3 saatte düşmüştü geçen aylarda, onun dışında sorun yok etliye sütlüye bulaşmadan faizimi alıp gideyim derseniz rakipsiz zaten faiz oranında, diğer her şeyi kötü açıkçası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |
|
hadi yani tombank uygulamasında şu an 75 bin faiz işlemeyen var. saat 7 gibi diğer miktarı aldı zaten. bu 75 bin enpara da değerlenir mi? tecrübe eden oldu mu? neyse 20 bin attım deneyeceğim. son durum ekleme; Enparaya 20 attıktan sonra boşta kalan 75 den 55 e indi. sorun yoktu. aradan bi 15 dk sonra bi daha bakayım dedim. booşta kalan gene 75 e çıkmış. Anlaşılan olmuyor. İlk gün malum tecrübe edinme zamanı bu sefer böyle oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 19 Kasım 2025; 21:37:35 > |
|
Benden dün 12,8 almıştı, sizin verdiğiniz bilgiden sonra kontrol ettim " ücretsiz EFT kazananlar kulübüne girdikten 5 gün sonra aktif olur" yazıyordu. Bu akşam gönderirken benden de para almadı. Zaten 10 günlük verdi faizi (hoşgeldini kullanmıştım 4-5 ay önce). Bakalım sonrasında nereden nerelere transfer edeceğiz. Tekrar teşekkür ederim. |
|
Devlet Vestel'in batmasına izin vereceğini düşünmüyorum ama yine de Vestel hissesinin son 2 seneki hareketine ve bilançolarına bakmanızı tavsiye ederim. Vestel borçlarını borçla ödüyor ve özel sektör bonolarında devlet garantisi yok. her halükarda yatırım tavsiyesi değildir. |
|
|
hayırlısı olsun. Bana da MT hazine bonosu dedi oranı daha yüksek ama açıkçası uzun süre nedeniyle karar veremedim. Bende kovalamaca yaparak oranı bileşik hale getirmiş oluyorum ve ortalamada oran bu ara bende daha iyi gitti |
|
Öncelikle rica ederim. Para transferi ücreti vermeyi sevmiyorum, bu olanağı sağlayan bankalara öncelik tanıyorum. Benim ay sonundan önce bitecek ama zararına kalmak istesem bile %43 oranı normal vadeli de karşılayacak banka yok. Denizbank üzerinde hoşgeldin faizi hakkım var, biraz daha düşük olsada muhtemelen aynı senaryoya oradan devam edeceğim. |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
Bakalım bana 10 gün verdikleri faizden sonra ne verecekler, Akbank'ta en son 32-35'e %42 verdiler, Fibabanka'da 45gün hoşgeldin süresi 28 Kasım'da dolacakmış. Pasif bakiye miktarları ve ayrıca almak gereken yatırım fon miktarları yüzünden aldığın faiz oranı iyice düşüyor. Siz %43 oranı nasıl alıyorsunuz hoşgeldin süresi geçince? |
|
Şu an QNB KGH 47.75 x 0.9 + Enpara günlük vadeli 39.5 x 0.1 formülünü kullanıyorum. Hem QNB KGH faiz oranı resmi sitesinde düşmüş hem de ilk kısmın sadece netinden bakarsak %43 aşağısı olmaması gerekiyor. Ama neredeyse tüm bankalar, hoşgeldin faizleri hariç %41.5 oranı üzerinde anlaşmış. (Bende çoğu aynı) QNB'de kalmam zor görünüyor, aynı formüle %45 oranı üzerinden pasifi verirse Denizbank üzerinden devam edeceğim. (Sekiz gün sonra bitiyor, normal vadeli QNB ve Denizbank özelinde düşük.) QNB veya herhangi bir bankanın normal bir şekilde, %43 - %43,5 aşağısını vermemesi gerekiyor. Şu an itibari ile bu oranlar söz konusu değil, gelişmeleri günlükte kalarak takip etmek gerekiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 20 Kasım 2025; 1:23:35 > |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
|
Bugün Vakıfbank 45 gün vadem doldu, Qnb 35 güne kadar 42,25 veriyor ama stopajı %17,5… Nkolay bono günlük 41,50, stopajı ise %15, bu stopaj avantajı ile diğer bankaların vadeli hesaplarına göre 42,76 oranına denk geliyor. Sabah mevduatı, Nkolay bonoya taşıyorum. ![]() |
|