|
Hadi günlük hesap ![]() |
|

3 Mobil
|
Hadi günlük hesap ![]() |
|
|
finansbank kazandıran günlük hesap 44,75 50-100 bin arası 10 100-250 arası 30 250-500 arası 60 öyle gidiyor burganbank on hesapta pasifli 46.5 görünüyor sizce hangisi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
hocam sonunda benim gibi qnb kullanan birine rastladım, vade bitiminde bu orandan devam edebilir miyiz acaba, çünkü aylık vadelide 40 sunuyorlar. bir de kredi kartı için ücretsiz yazıyor ama yine de emin olamadım, siz faydalandınız mı 25/3 taksit olan tna kampanyasından. |
|
QNB faizsiz TNA, şubat ayında S25U alırken kullanmıştım. QNB Plus dışında, diğer segmentlerde o segmentin kartı ücretsiz olur. QNB XTRA daha ilk aydan almıştı ama iadesini sorunsuz aldım. (Sözde ilk defa bir defaya mahsus) Enpara kullanmak istemiyorum ama her seferinde bir işime yarıyor. Şu an QNB KGH ile iyi ilerliyor. Günlük faizi düşük olsa da, tamamına faiz veriyor. Daha yüksek oranlar bulunur ama ilk on banka dışına çıkmak istemiyorum. Çoğu bankada kullandığım birkaç ürün var ama 7/24 para transferi Enpara, QNB ve Denizbank'ta ücretsiz olduğu için yatırım kısmını bunlarda tutuyorum. Diğer türlü kar edelim derken, para transferi ücretinden zarara gireriz. Dördüncü banka olarak Garanti BBVA düşünmüştüm ama asla masrafsızlık vermediler. Bir tane hesap açtıktan sonra, şu an oranlar %28-30 arası gözüküyor. Şubeye gittiğimde bir şey yapamadı, yenilerseniz veya yeni bakiye getirirseniz bakarız demişti. Sadece Ziraat kullanırken, temsilci mükemmel olduğu için iyi ilerliyordu. O ayrılınca Denizbank'a geçtim, üç senede bir defa kendi şubeme bir defa başka şubesini kullandım. Geçenlerde şube ile görüştüğümde, kademeli faiz (toplam varlık değil hesap tutarına göre değişken) ve sistem oranları üzerinden ilerleyip arttıramıyoruz dedi. Enpara yaklaşık bir senedir kullanıyorum, memnunum ama şu an oranlar sıradanlaştı. Garanti BBVA geçmeyi düşünüyordum ama asla masrafsızlık vermediler. QNB KGH hesap an itibari ile gayet iyi, ay sonuna doğru uzatılması için görüşmek gerekiyor. Banka ayırt etmeksizin, şubede beklemek ve temsilcinin istese yapabileceği bir işlemi bilerek isteyerek yapmak istemediği durumlar can sıkıcı oluyor. Birde bunun için uğraşmak bir yerden sonra yoruyor. QNB'den memnunum ama şu an normal vadeliyi aşırı düşürdüler. Akbank ile Yapı Kredi hesabım var ama şu an için tercih etmiyorum. Şu an enflasyon hedefi ile faiz hedefleri uyuşmuyor, bankalar pozisyon alırken kendini korumaya alıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 19 Kasım 2025; 11:8:4 > |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
|
qnb artık enpara'ya atarken FAST ücreti alıyor (12,8 TL) ve 100'ün üzerinde işlemi tekrarlamak gerekiyor. Nette para kalıyor ama |
|
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|
|
ortalama mevduat kişi başına 7.5 milyonmuş. ne kadar fakir olduğumuz yine suratımıza çarptı. aslında toplumun mevduat durumunu daha net anlamak için 10 ve 20 milyon üstü mevduat verilerine ihtiyaç var. çünkü artık 1 milyon para bile değil, değeri çok düşük. ne ev ne araba hiçbir şeye yaramıyor. ayrıca şimdi bunu bahane edip ekonomide vergiden başka bir şey yapmayanlar stopajı yine ve yeniden radarına alabilir... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 19 Kasım 2025; 16:36:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
hoş geldin faizimi oluyor süresi varmıdır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
| _____________________________ |