< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 30 Ocak 2023; 17:24:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 30 Ocak 2023; 17:24:19 > |
banka faizimi kaldı ya geçin dolara.
|
2 yıllık birikimim çöp oldu. Emeği geçenlerin Allah belasını versin.
|
Alın terimi eritenlerin allah belasini versin. Hakkim haram ziikkim olsun.
|
Ülke yönetilmiyor ki sadece idare ediliyor, yapılan sadece hamaset, algı çalışması ve yapay gündemler.. Bir gün yunanistan öteki gün azerbaycan diğer gün kıbrıs vs hepsi malum şahsın iktidarına algı çalışması o kadar..Şu halkın yararına tek bir şey yapılmıyor yapılmayacakta.. |
Hala TL de olan kaç kişi acaba,artılar mısınız..
|
Bankalar kasayı denkleştiremezse gün sonu MB den %18 karşılığı para bulabilecek. Ona göre acımayın, çekin, bankaları birbirine kırdırın. 17 altı olmamalı! Hiç üşenmeyin, tasarrufunuzu taşıyın. Yüzlerine de söyleyin.
Edit: Ceza faizi 19,5 GLP |
Bu millet tarihinde kendisine yönelik böyle bir eziyet, böyle bir zulüm görmedi.
Düşman bile yapmaz ... |
Kardeşim ülke bitti,ama bunların hâlâ umrunda değil,daha geçen 40 TL ye aldığım tuvalet kağıdı bugün 55 TL olmuş..20 liraya aldığım un da,32 lira olmuş..ayçiçek yağını alamadım zaten 113 tü biryağ fiyatı..ülkenin başına gelmiş en kötü yönetimdir.net...yeminle en az 5 market gezdim,hayır ne günah işledik de ,bu cezayı çekiyoruz,anlamadım ki..
![]() |
Bırak Allah aşkına bana ayıbı zararı öğretme bu yaştan sonra. 3 kuruş kazanırım 5 kuruş kazanırım sana mı soracağım arkadaşım? Espri yaptığımı nereden çıkardın anlamadım? Bak bir daha yazıyorum dolar umarım yeniden patlar. Benim hakkımı koruyan yok bu ülkede marketlerde fiyatlar uçmuş her şey zamlı ama benim alın teriyle kazandığım paranın faizi çalınıyor! Neden çalınıyor sırf dandik konutları ve arabaları satmak için Dolar düşünce marketlerde fiyatlar mı düşüyor hayır düşmüyor, dolar patlasın ki faize dokunacak cesareti bulamasınlar. Dolar ve faiz düşsün ama market fiyatları zamlansın ohh ne güzel dünya! Ayrıca sen ayıbı önce git geçen sene 4 den dolar alıp 7 den bozduranlara söyleyeceksin boş yapmayacaksın! Gerçi senin gibiler hak ediyor ülkenin batmasını da ne diyeyim boş laf yapanlar ile muhattap olmam hata...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 9 Mayıs 2018; 16:17:33 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 13 Temmuz 2021; 17:38:42 > |
|
|