Şimdi Ara

BALIKLAMA ATLAMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler balıklama atlamanın derinliği bilinmeyen sularda tehlikeli olduğu söyleniyor. peki ben 2 ya da 3 metre kadar havuza bu sekilde atlasam birsey olur mu. daha önce hiç böyle atlamadım havuz için kursa gitmek istiyorum teknik falan da öğrenirim diye ordaki hoca bana öğretse sürekli iyi bir sekilde yapabilir miyim. yani sormak istediğim bunun derin olmayan sulara atlamak dısında durusa bağlı verebileceği KALICI bir zarar var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SAKIN EVDE DENEMEYİN !!!
  • Bacağın kopar

• bizim bir arkadaş balıklama atlamıştı şimdi helvasını yiyiyoruz
  • la abartmayın bişe hiç bişe olmaz 1 metreden az olmamak kaydıyla (acemiler için) atlanabilir.
  • kırlangıç vur 10 cm suda bile bişey olmaz.5 metreden 1.5metrelik suya kırlangıç atan var.
  • Ben önce çivileme atlar boyu ölçerim.Sonra balıklama atlarım.Duruşa bir zararı yok.Her seferinde atlarım dik yürüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Nasıl Rütbe Atlanır
    geçen yıl açıldı
    bf2 paraşütle nasıl atlıyoruz
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hep balıklama atlarken mayomun çıkmasından korkmuşumdur
  • daha önce atlamadıysan atlayamazsın zaten merak etme
  • atlayacağın mesafeye de bağlı, derinliğe de, ege üniversitesinin olimpik havuzunda tramplen 2.5m yükseklikte (zıplamayla 3-3.5 de sen ona) su ise 4.5m derinlike, doğal olarak 100 kere de atlasam bikere bile çakılma korkum olmadı.

ama denizde (foçada) 2 metreden biraz az derinlikteki suya nasıl olsa çakılmam diye direk su hizasından hoplayıp balıklama daldığımda kafamı öyle bi vurmuştum ki başım açılmıştı saçlarımın arasından. hayatımın en büyük yüzme failidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Ocak 2013; 22:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

atlayacağın mesafeye de bağlı, derinliğe de, ege üniversitesinin olimpik havuzunda tramplen 2.5m yükseklikte (zıplamayla 3-3.5 de sen ona) su ise 4.5m derinlike, doğal olarak 100 kere de atlasam bikere bile çakılma korkum olmadı.

ama denizde (foçada) 2 metreden biraz az derinlikteki suya nasıl olsa çakılmam diye direk su hizasından hoplayıp balıklama daldığımda kafamı öyle bi vurmuştum ki başım açılmıştı saçlarımın arasından. hayatımın en büyük yüzme failidir

ben de ege de deneyeceğim zaten hocam

• derin olmayan yerde dikine değilde 45derecelik açıyla yani yere değil ileriye doğru atlarsan heç bişi olmaz

• ilk defa atladığında o balıklama olmayacak karınlama olacak deneyimle sabittir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

atlayacağın mesafeye de bağlı, derinliğe de, ege üniversitesinin olimpik havuzunda tramplen 2.5m yükseklikte (zıplamayla 3-3.5 de sen ona) su ise 4.5m derinlike, doğal olarak 100 kere de atlasam bikere bile çakılma korkum olmadı.

Fail diyince aklıma geldi, tatil yaparken otel havuzunda adamın biri çocuk çocuk hareketler yapıyordu (35 yaşında vardı adam) kaydıraklardan kayıyodu çocuk havuzunda geziyodu falan.. Sığ olan kaydırakların bağlı olduğu bir havuz vardı, bu adam gitmiş halı kaydıraktan yüzüstü kaymış kafayı dibe vurup yarmıştı.. Belliydi zaten ama büyük faildi

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

ilk defa atladığında o balıklama olmayacak karınlama olacak deneyimle sabittir.

ben nasıl becerebilirim bu işi peki:)

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Beyler balıklama atlamanın derinliği bilinmeyen sularda tehlikeli olduğu söyleniyor. peki ben 2 ya da 3 metre kadar havuza bu sekilde atlasam birsey olur mu. daha önce hiç böyle atlamadım havuz için kursa gitmek istiyorum teknik falan da öğrenirim diye ordaki hoca bana öğretse sürekli iyi bir sekilde yapabilir miyim. yani sormak istediğim bunun derin olmayan sulara atlamak dısında durusa bağlı verebileceği KALICI bir zarar var mıdır

'Dibini görmediğin suya atlama' bu lafı aklından çıkarma.Dibini göremesen bile dibini bildiğin bir su ise atlayabilirsin.Önce ellerin suyu yarmalı yoksa kafanı sert çarparsın suya,suya girdiğin anda yere doğru değilde ileriye doğru gitmelisin.Havuzlara istediğin şekilde dalabilirsin ama dalış şeklini unutma.

• küçükken bir cankurtaran askerinin balıklama atlayıp kayalara çarparak öldüğünü gördüm
    Gereksiz bir şey atlamıyorum ve eksikliğini hissetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Beyler balıklama atlamanın derinliği bilinmeyen sularda tehlikeli olduğu söyleniyor. peki ben 2 ya da 3 metre kadar havuza bu sekilde atlasam birsey olur mu. daha önce hiç böyle atlamadım havuz için kursa gitmek istiyorum teknik falan da öğrenirim diye ordaki hoca bana öğretse sürekli iyi bir sekilde yapabilir miyim. yani sormak istediğim bunun derin olmayan sulara atlamak dısında durusa bağlı verebileceği KALICI bir zarar var mıdır

'Dibini görmediğin suya atlama' bu lafı aklından çıkarma.Dibini göremesen bile dibini bildiğin bir su ise atlayabilirsin.Önce ellerin suyu yarmalı yoksa kafanı sert çarparsın suya,suya girdiğin anda yere doğru değilde ileriye doğru gitmelisin.Havuzlara istediğin şekilde dalabilirsin ama dalış şeklini unutma.

bu bilgi biraz kafamda birseyler olusturdu tesekkürler:)

• Denizde atlamak adetim değildir.2.5 3 metrelik havuza balıklama atlarım ama çok yüksekten atlayamam. 3 3.5 metreden hele imkanı yok atlayamam.

Yarım metreden balıklama atlamak için bile zor toplamıştım cesaretimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa KC -- 10 Ocak 2013; 1:08:12 >
  • Sorun olmaz 2-3 metre suda ama senin de kaç metreden atladığın önemli. Birde ben hep belimi incitiyorum iskeleden bu şekilde atlayınca yani çok kasmadan atla belin ağrıyor yoksa...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.