Şimdi Ara

BALIKLAMA ATLAMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 metrelik havuzda kafa üstü balıklama ile çakıldım ayağım kayması sonucu balıklama suya daldım havuzda ordan da yukarı cıkamadım çat diye vurdum sonra burnumun üstü kanadı ve dudagımın ustu hala izi var ama geçti geçicek 3 4 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Beyler balıklama atlamanın derinliği bilinmeyen sularda tehlikeli olduğu söyleniyor. peki ben 2 ya da 3 metre kadar havuza bu sekilde atlasam birsey olur mu. daha önce hiç böyle atlamadım havuz için kursa gitmek istiyorum teknik falan da öğrenirim diye ordaki hoca bana öğretse sürekli iyi bir sekilde yapabilir miyim. yani sormak istediğim bunun derin olmayan sulara atlamak dısında durusa bağlı verebileceği KALICI bir zarar var mıdır

dostum, boyunu 10-20 cm aşan yerlere bile balıklama atlayabilirsin hiç birşey olmaz, bu şekilde atlayışında suya dalınca ellerini zemine koyarak kendini durdurabiliyorsun suyun içinde bunu yapmak çok kolay. Su içinde kaya bile kaldırabiliyorsun
  • sağolun artık iş denemeye kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

hep balıklama atlarken mayomun çıkmasından korkmuşumdur

evet arkadaslar bu konuyu da upluyorum bugün itibariyle artık derece verecek olursam orta derecede iyi bir sekilde balıklama atlayabiliyorum

zaten yüzme kursuna gidiyorum orda da bol bol deneme şansım oldu bütün yardımlar için teşekkür ederim

alıntı yapmamın sebebi benim de ilk atlayısta biraz sıyrıldı suyun içinde panik oldum resmen tek elle çektim suyun üstündeki köpükler yok olmadan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.