Şimdi Ara

TEYZEMDEN NEFRET EDİYORUM UZUN HİKAYE İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
20.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size teyzemi anlatacağım 39 yaşında hiç yüzü gülmeyen 1.86 80 kilo erkeksi bir kadın. Bundan 6 ay önce bizim bir mirastan kalma tarlamız olduğu ortaya çıktı ama elimizde tapusu yokmuş ama dedelerim çalışmış hep muhtarlığa yazı gelmiş dayımda muhtar olduğu için hemen teyzemle annemi toplayıp konuşmuşlar avukat tutalım demişler herkes tamam demiş avukat 9 bin lira istemiş tamam deyip annem ve dayım parayı vermişler dikkat edin teyzem yok ben bilmediğim tarla için para vermem demiş. Annemle dayım eski zamanlarda sürekli tarlada ve hayvan bakmışlar annem 9 yaşındayken 25 tane ineği tek tek sağar onları sütçüye götürürmüş kışın inekler içsin diye donmuş gölden yırtık lastik ayakkabılarıyla su getirmiş dayımda aynı şekilde çok yardımcı olmuş annem,, peki teyzem ne yapmış içeride sıcacık sobanın yanında açmış radyoyu leblebi tozu ve kola içerek gün geçirmiş 12 yaşındayken 79 Kiloymuş anneannem buna hep iyi davranmış en iyi zamanın kıyafetlerini almış son moda şeyleri annemde kardeşinin eskilerini giymiş evet tam tersi olması gerekir ama değil işte.. Annem 25 yaşına kadar hep böyle çalışmış babamla tanışmış Sonra babam bulgaristan göçmeni anne annem babamı istememiş göçmen diye ama dedem annemi babama vermiş anne annem hala babamın yanında hiç mutlu değildir hep eleştirir onu.gelelim teyzemin evliliğine iki koluna da dirseklere kadar burma burma bilezikler almış anneannem ev almış araba almış sıfır murat 124 almış hatta eniştem 2 ay Sonra kaza yapmış araba hurda olmuş sonra sıfır şahin almış dedem buna kızmış ama anneannem ben kızıma en iyi şekilde bakarım demiş ama babama ne ev ne araba alındı hadi ben napayım onları istemiyorum göçmen diye mi böyle yapıyor bu kadın eniştem tuncelili yokluktan çıkma hani kemal sunalın filmi vardı dağdan bi adam iniyordu barzo tipli bişey aynen öyle biriymiş saçını sakalını kestirince biraz adama benzemiş.. Daha dünkü olayı anlatayım dayımla teyzem küstü bu tarla yüzünden teyzem para vermedi dedim ya hala sürüyor dava dayım ondan para isteyince ne yüzle istiyorsun benden para bana ne yararın dokundu demiş anneannem ortalığı yumuşatmak için büyük bir dana kestirmiş dün mangalı yakmış biz gittik oturduk ne güzel ortam sohbet fln ediyoruz anneannem dedi anneme kızım etleri getir yukarıdan diye annemde çol büyük böbrek operasyonu geçirdi arkadaşlar zor yürüyor 15 günlük daha ben daha fazla katlanamadım senin kızın getirsin dedim teyzemin adını söyleyerek teyzemde hiçbirşey demeden getirdi etleri dizdi mangala sofra kuruldu babam dedi bacanak 70 lik açalım mı dedi eniştem gitti getirdi hem bira hem rakı. dayım babam eniştem içiyorlar babam 2 tane bişey içti 3.koyarken anne annem bu hep böyle zaten ayyaş bu sokaklardan toplardı bunu deden dedi. Teyzemin kızına babamda anne lafını bilde konuş yeter lan artık benim ne eksiğim var dedi koca rakı şisesini betona çarptı heryer rakı oldu annem ağlamaya başladı ben anneme sarıldım bende ağlamaya başladım girdim annemin koluna taksi tutum geldik arkadaşlar ben hem teyzemi hem anneannemi sevmiyorum babam büyük yemin etti onların 1 kuruş mirasını almayacak annem artık anneanneme beddua ediyor onuda 2 sene önce inşallah düzelir diye hacca gönderdik 10 bin lira masrafı tuttu ama dahada pisleşti artık ne yaptılarsa buna bende yazmak istedim arkadaşlar sinirlerim çok bozuldu biraz olsun rahatladım biliyorum uzun oldu ama bunlar sadece özet daha neler var neler anlatsam Roman olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen ciddi arkadaşlsr

Orijinalden alıntı: |Neo|

Dayin olmasın bak iyi bak suna

Hayır teyzem

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

biri söylesin sonunda teyzesi zebanı oluyor mu ona göre okucam

Hayır dostum

• 2 sene önce hac kaydı alınmadı. Nasıl gönderiniz hacca?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarısında sıkıldım çok sıkıcı çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

* İstenmeyen, hor görülen damat.
    * Kayırılan, el üstünde tutulan evlat
    * Oyunbozan kaynana
    * Miras Oyunları
    * Elti, görümce vs. kavgaları

Bu liste böyle uzar gider
  • Csb ye ne zaman bağlayacak dedim ama olmadı. 25 ineği tek başına sağan kız=Hardcore csb. İnekler cinslerine göre değişik nlik göstermekle brraber ortalama bir inek 15-20 kğ süt verebilir ve günde iki kere sağılırlar. 20 kğ dan 25 ineğin sütünü sağmak... Yetişkin bir insanın bile tek başına yapacağı bir iş değildir bu...

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.