|
Bildirim
Hissedar baskıları, para kazanma hırsı, oyun çıksın düzeltiriz kafası ile oyunlar çöp oluyor böyle.
|
Oyunu aldim oynayacak baska birsey yok. Bu tarz bir oyuna da ac kaldik zaten o yuzden aldim. 25 dolar civari cok pahali da degil. Oyunun yapimcisi acik dunya bir oyun olmayacagini hikaye odakli bir oyun olacagini soylemisti zaten. Bende acik dunya tarafina hic bakmadan hikayeyi oynuyorum sadece. Hikayesi de fena degil aslinda. Aslinda temel oynanis mekanikleri fena degil. Yapay zeka uzerine dusmeleri gerekiyormus sadece cunku yapay zeka ve npc davranislari cok kotu. Neyse her oyun devasa olmasi gerekmiyor arada boyle daha kucuk basit eglencelik oyunlarda lazim. Hikayesini bitirir gecerim oynanmayacak kadar kotu olduguna katilmiyorum ama lineer oyun mantiginda oynarsaniz gayette oynanitiyor kendini.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
erken erişim diye çıkaraydınız bari |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
urban chaos'tan bi tık iyi ![]() |
|
|
Tamam oyun patates, çöp de, başlık çok yanlış. Hiçbir dev GTA'ya rakibiz demedi. Oyuncular eski GTA çalışanını duyduğu için yeni GTA diyip durdu. Kendi kendine gelin güvey olan oyuncular yüzünden saçma sapan bi mevzu dönüyor. |
|
|
|
|