Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.693
Cevap
75
Favori
101.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden

Görev çok gizem de çok, yaban irfanı, inceleme konusunda gelişim gösterin bazı karakterlere bir sürü gizemli yer açar önünüze, cücelerin oraya inince adamantium kalıpları ve madenide toplayın çok güzel zırh ve silah yapabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: barkar

Arkadaşlar selam. Ketheric Thorm abimizi hakkı rahmetine kavuşturdum ve Baldur Geçiti'ne gitmeden önce aklıma Githyanki Yuvası görevi geldi. Sanırım Aylin'i (NightSong) kurtarmaya gittiğimiz zaman daha sonrasında act 1 bölgelerine gidemiyormuşuz, bunun bir çözümü var mıdır ? Yoksa eski savelerimi karıştırmak gerekecek :(

Yuva act 1 de aynen Thorm u öldürdünse oraya dönemessin, orda çok güzel birde efsane silah var gizemli mahsenlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Şubat 2025; 22:35:0 >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Öyleymiş hocam. Cheat Engine ile oraya teleport olma şansımız varmış ama uğraşmak istemedim. Yaklaşık 10 saat gerideki bir save dosyamı bulabildim ve şimdi yuvaya doğru ilerliyorum (:

havai fişek yapan bir yer var bomba falanda yapıyorlar hani ben bunları alt etmeye başladım binada savaş çıktı öldürdüm baya ama şehirdeki devriyeler falanda işe karıştı sanırım dışardan geldikçe geldiler :) demir devriye falanda geldi bide onları da öldürdüm nerdeyse bitiyorlar da bu durum bana sonra sorun çıkartır mı şehirde yada bazı görevlerden mahrum bırakır mı acaba ?

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • Oyunda 82 saate ulaştım act 3 e geldim fakat daha önce oynadığım hiçbir oyuna benzemiyor seçim konusunda özellikle oyunun her yerinden adeta seçim fışkırıyor inanılmaz bir manyaklık.

Seç seç bitmiyor arkadaş oyun iyi güzel fakat bir yerden sonra ehh yeter be dedirtti biraz ara vererek oynamak gerekiyor.

Act 3 başı için bir seçim var spoiler ile ilgili alanda yazıcam soruyu.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Mizora kampa gelip wyll ya senin ruhun yada baban ravenguard ölecek diyor inanılmaz ikileme düşürttü bu seçim.Birde gortash ile yüzleş yerinde işbirliği yapmalımıyız zaten hayır diyince kazanılması imkansız bir savaşa girdiğimden mecbur he dedik 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 20 Şubat 2025; 23:14:10 >

• Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım ve büyücü(wizard)bir karakter seçtim. Bir süre oynadıktan sonra birkaç büyüyü beğenmedim ve bunları değiştirmek istiyorum ama k tuşuna basınca çıkan büyü kitabında seçenekler az. Ben seviye atladığımızda bize 2 yeni büyü öğrenme seçeneği sunan listeden büyülerle değişim yapmak istiyorum. Bu listeye oyun esnasında ulaşma şansımız var mı? Yoksa seviye atlamayı beklemek mi zorundayım?

• Oyunun sonlarında tıkanmıştım. Aylar sonra bitirmek için girdim. Muhtemelen son görevlerde, Üst Şehir’deyim. Burada çok uzun süren bir savaşı kazandım. Ama yanımdakiler öldü. Kampa dönemediğim ve ölü canlandıramadığım için bu arkadaşlar olmadan ilerlemeli miyim? Yoksa bir önceki kayıt dosyasına mı dönmek mantıklı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selamlar

ps5 te taktisyen zorluğunda oynayacagım hangi sınıfı ve karakteri önerirsin başlangıçta? Kolay geçmek için oyunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2. kez bitirdim. Minthara'yı iyi tarafa çekip kurtarmak aşırı yorucu ve stresliydi. Goblin kampında ölümcül saldırıyı kapatıp bayıltıyorsun. Sonra diğer liderleri de öldürüyorsun. Kamp yapmadan ay doğumu kulelerine gidiyorsun. Görünmezlik iksiriyle filan kimseye bulaşmamaya çalışarak kulelere giriyorsun. Zindandan çıkartıyorsun filan. Sonra yoldaşın oluyor ama act 1'e giremiyor. Sonra sevgili olduk filan ama bir kerecik aldatınca hemen düşman oldu. Benden nefret etti. Act 3'den sonra da sevgili bulamadım. Act 3'te herkes kanka moduna geçti.

Oyunu 3. kez yine oynarım diye düşünüyorum. Sırada dark urge var inşallah.

1 sefer bitirdiğim için 4 çeşit karakteri kendime uyarlayip bitirdim diğer sınıfları bilmiyorum o yüzden ana karakter insan paladin yaptım heal vermesi ve karizma puaniyla tüccarlarda işime yaradı.
    Aslında oyun çok çeşitli ne yaparak oynamak istiyorsan ordan devam edip gelisebilirsin ben normal modda oynadım ve direkt pata küte dalıp ana el saldırıları yapmak benim sevdiğim tarz oldu hele dövüşçü sınıfı son seviyelere doğru 3 kez saldırı hakkına sahip oluyor ard arda agir darbeler çok iyi oldu bende.
    Üstüne birde aksiyon taşkını var dövüşçü de bir 3 saldırı hakkı ordan var tabi bu 1 turluguna sonra kısa dinlenme ile yenileniyor bu.
    Bendeki ekip paladin ruhban dövüşçü ve barbardi yani golgeyurek karlach ve laezel

Kampa gidip Çürüyük'le görüşüp diriltebilirsiniz.

• Artık daha fazla ertelemek istemiyorum ve bu akşam başlamayı planlıyorum. Final patchi de gelince bahanem kalmadı. Açıkçası gerek ufaktan gözüm korkuyordu süresi yüzünden gerekse de muhtemel bir yamayı bekliyordum ki geçen yıl duyurdukları final yaması en nihayetinde geldi. Bu tür oyunlarda powerplaye kaymayı sevmiyorum. Şöyle söyleyeyim, gerçek hayatta astigmat olduğum ve gözlük kullandığım için oyundaki karakterin de mümkünse gözlüksüz görememesini -tabii bu kadar detaylı bir rpg oyunu yoktur, örnek veriyorum- vs. seçerim. Yani ben kendim olarak o evrende hayatta kalabilir miyim onu simüle etmeye çalışırım. Bu oyunda da bunu yapacağım. Vasatın altı bir karakter yaratmayı düşünüyorum özetle. Muhtemelen bir saatim falan karakter yaratımında geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Artık daha fazla ertelemek istemiyorum ve bu akşam başlamayı planlıyorum. Final patchi de gelince bahanem kalmadı. Açıkçası gerek ufaktan gözüm korkuyordu süresi yüzünden gerekse de muhtemel bir yamayı bekliyordum ki geçen yıl duyurdukları final yaması en nihayetinde geldi. Bu tür oyunlarda powerplaye kaymayı sevmiyorum. Şöyle söyleyeyim, gerçek hayatta astigmat olduğum ve gözlük kullandığım için oyundaki karakterin de mümkünse gözlüksüz görememesini -tabii bu kadar detaylı bir rpg oyunu yoktur, örnek veriyorum- vs. seçerim. Yani ben kendim olarak o evrende hayatta kalabilir miyim onu simüle etmeye çalışırım. Bu oyunda da bunu yapacağım. Vasatın altı bir karakter yaratmayı düşünüyorum özetle. Muhtemelen bir saatim falan karakter yaratımında geçer.

Oyunda oynayabilceğin karakterleri iyi öğren öyle başla bazılarını öldüreniliyorsun maalesef onların hikayeleride gidiyor böylece

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.