|
aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden |
|

|
aynen şuan geri çıktım zaten o mapten sahil olan mapte yani ilk mapteyim keşfetmediğim yerlerden devam ediyorum 26 saat oynanış oldu hala görev fışkırıyor her yerden |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Şubat 2025; 22:35:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Öyleymiş hocam. Cheat Engine ile oraya teleport olma şansımız varmış ama uğraşmak istemedim. Yaklaşık 10 saat gerideki bir save dosyamı bulabildim ve şimdi yuvaya doğru ilerliyorum (: |
|
Arkadaşlar chapter 3 de ( GEÇMEYENLER OKUMASIN ) havai fişek yapan bir yer var bomba falanda yapıyorlar hani ben bunları alt etmeye başladım binada savaş çıktı öldürdüm baya ama şehirdeki devriyeler falanda işe karıştı sanırım dışardan geldikçe geldiler :) demir devriye falanda geldi bide onları da öldürdüm nerdeyse bitiyorlar da bu durum bana sonra sorun çıkartır mı şehirde yada bazı görevlerden mahrum bırakır mı acaba ? |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Oyunda 82 saate ulaştım act 3 e geldim fakat daha önce oynadığım hiçbir oyuna benzemiyor seçim konusunda özellikle oyunun her yerinden adeta seçim fışkırıyor inanılmaz bir manyaklık. Seç seç bitmiyor arkadaş oyun iyi güzel fakat bir yerden sonra ehh yeter be dedirtti biraz ara vererek oynamak gerekiyor. Act 3 başı için bir seçim var spoiler ile ilgili alanda yazıcam soruyu. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 20 Şubat 2025; 23:14:10 > |
|
Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım ve büyücü(wizard)bir karakter seçtim. Bir süre oynadıktan sonra birkaç büyüyü beğenmedim ve bunları değiştirmek istiyorum ama k tuşuna basınca çıkan büyü kitabında seçenekler az. Ben seviye atladığımızda bize 2 yeni büyü öğrenme seçeneği sunan listeden büyülerle değişim yapmak istiyorum. Bu listeye oyun esnasında ulaşma şansımız var mı? Yoksa seviye atlamayı beklemek mi zorundayım? |
|
|
Oyunu 2. kez bitirdim. Minthara'yı iyi tarafa çekip kurtarmak aşırı yorucu ve stresliydi. Goblin kampında ölümcül saldırıyı kapatıp bayıltıyorsun. Sonra diğer liderleri de öldürüyorsun. Kamp yapmadan ay doğumu kulelerine gidiyorsun. Görünmezlik iksiriyle filan kimseye bulaşmamaya çalışarak kulelere giriyorsun. Zindandan çıkartıyorsun filan. Sonra yoldaşın oluyor ama act 1'e giremiyor. Sonra sevgili olduk filan ama bir kerecik aldatınca hemen düşman oldu. Benden nefret etti. Act 3'den sonra da sevgili bulamadım. Act 3'te herkes kanka moduna geçti. Oyunu 3. kez yine oynarım diye düşünüyorum. Sırada dark urge var inşallah. |
|
İkinci oyunu mu bende bu patch için erteleyip durdum. Umarım Minthara için ufakta olsa bir içerik ekleseler çok iyi olur. |
|
|
Artık daha fazla ertelemek istemiyorum ve bu akşam başlamayı planlıyorum. Final patchi de gelince bahanem kalmadı. Açıkçası gerek ufaktan gözüm korkuyordu süresi yüzünden gerekse de muhtemel bir yamayı bekliyordum ki geçen yıl duyurdukları final yaması en nihayetinde geldi. Bu tür oyunlarda powerplaye kaymayı sevmiyorum. Şöyle söyleyeyim, gerçek hayatta astigmat olduğum ve gözlük kullandığım için oyundaki karakterin de mümkünse gözlüksüz görememesini -tabii bu kadar detaylı bir rpg oyunu yoktur, örnek veriyorum- vs. seçerim. Yani ben kendim olarak o evrende hayatta kalabilir miyim onu simüle etmeye çalışırım. Bu oyunda da bunu yapacağım. Vasatın altı bir karakter yaratmayı düşünüyorum özetle. |
|
| _____________________________ |