Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.693
Cevap
75
Favori
101.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladim, kcd 2 sonrasi bir daha deneyecegim o zaman tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

150 saatlik gameplay içinde oyun açık dünya olmasına rağmen bir tane yan görev yok bir tane raid mantığı ile aynı düşmanı kesme yok bir kere bile aynı şeyi yapmıyorsun ben böyle bir şey görmedim gerçekten.

Skyrim'de bile birbirinin aynısı 100lerce mağara var geçtiğin yerde onlarca kez aynı trolü kurdu kesersin, Witcher'da gene yüzlerce soru işareti var tabelada canavar kesme görevleri var.

Larian öyle bir şey yapmış ki BG3 oynadığım en uzun oyun olmamasına rağmen en uzun hissettiren oyun çünkü 150 saatte dolu dolu geçti.

Evet gerçekten önümüze devamlı farklı mekanlar ve değişik savaş grupları çıkıyor, lvl atladıkça zaten savaşlarda yapabilceğin şeylerde devamlı şekilleniyor, senaryo dallı budaklı gizemler harbi gizemli zor çözülüyor...

Benimde en sevdiğim yanı öldürünce tekrar orlarda birşeyler summon olmuyor, temizlersen tam temizliyon hatta görev e bağlı karakterleri bile öldürebiliyorsun...

Sadece orda biraz sıkıntı var, bir karakterin gelecekte nasıl işine yarayacağını kestiremeyip öldürüyorsun mesela, bunun için karşılaştığın bazı karakterlere şöyle böyle işine yarayabilir diye uyarı sunulsa iyi olurmuş, tekrar oynanırlığı arttırsın diye yapmışlar sanırım

Bende oyun tıkanmıştı mesela Halsin ölmüş, Koru kapanmış, ana görevde "şifacıyı bul" kalmıştı ama oda yoktu piyasada, internette okudum Halsin in ölüsüyle konuşup öyle devam edebildim ana göreve :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 28 Ocak 2025; 18:47:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• evohan kullanıcısına yanıt

Ayı iken onu öldüren çok ama işte adamlar en kötü git hayaletini canlandır diyor çözüm bitmiyor :)

Diyorda biz interneti kurcalamasak aklımıza gelecek bir şey değil pek :)

Bugün başladım hocam oyuna ilk chapter diyeyim ben bitirdim az çok cogu şey kafama oturdu şuan ne varsa loot yapıyorum lazım olur bilmediğim için birincisi bunlar zamanla çok birikicek satma gibi durum varmı
    Ikincisi savaş sisteminide az çok çözdüm aksiyon ve bonus aksiyon puanları ile hareket ediyoruz ama 3-5 saldırı seçeneği var sanırım zamanla artıcak digerleri saklan ittir heal ver gibi gibi şeyler
    Karakteri insan paladin olarak açtım bakalım aksam biraz daha devam edicem ama oyun iyi açıldı benim için merak uyandırıyor yani

Orijinalden alıntı: Mvnmt35

Bugün başladım hocam oyuna ilk chapter diyeyim ben bitirdim az çok cogu şey kafama oturdu şuan ne varsa loot yapıyorum lazım olur bilmediğim için birincisi bunlar zamanla çok birikicek satma gibi durum varmı
    Ikincisi savaş sisteminide az çok çözdüm aksiyon ve bonus aksiyon puanları ile hareket ediyoruz ama 3-5 saldırı seçeneği var sanırım zamanla artıcak digerleri saklan ittir heal ver gibi gibi şeyler
    Karakteri insan paladin olarak açtım bakalım aksam biraz daha devam edicem ama oyun iyi açıldı benim için merak uyandırıyor yani
    İyi oyunlar hocam, tabi satma olacak, bir iki ufak bilgi vereyim..

- Bir karakterinin karizması yüksek olsun alış satışı onla yap
    - Bir karakterine el becerisi yüklen, satıcılardan eşya çalabilirsin bedavadan
    - Çeviklik yüklen ok atarken çok işini görür, ayrıca hafif nitelikli silahlar ve öncelik için iyidir
    - Bol bol sağlık pot u biriktir, potları fırlatıp kullanabilirsin 2 3 karakteri yan yana koy üstlerine pot at hepsi kazanım yapar
    - Zırhlara dikkat et karaktere uygun olmayanlara uyarı verir onlarda kullanma
    - Dövüşcü, Kolcu, Paladin, Barbar gibi ırklarda 5 lvl den sonra ekstra saldırı açıyor bunu unutma
    - Büyücü olsun ekipte topladığın parşamonleri ona öğretip devamlı kullanır hale getirebilirsin

Yine nette önemli ip uçları videoları var onları mutlaka izle

sağolun hocam denerim dediklerinizi ama oyun gerçekten çok detaylı öğrenmesi bana biraz zor geldi şimdilik ara verdim.

sağolun hocam denerim dediklerinizi ama oyun gerçekten çok detaylı öğrenmesi bana biraz zor geldi şimdilik ara verdim.

Doğrudur hocam 2-3 lvl atlayın baya oturtursun işi

hocam merhaba tekrardan 4 lw oldum daha 5 olamadım ama bir sorum vardı spoiler vermemeye çalışıcam bir yere geldim nere yi kurtar diye görev var kurtarıyorum ama sonrasında dövüş başlıyor ve mümkün değil yenemiyorum sağlıkları inanılmaz yüksek ve zihin kontrolü atıp duruyorlar oradan geri döndüm ama bu seferde geri dönmen gerek nerre ölebilir zamanın yok yazıyor görevde ben buraya daha sonra gelemezmiyim oyun detaylı olunca olabildiğince görevleri kaçırmamaya çalışıyorum bundan dolayı görev başarısız veya başka map e gittiğim için görev iptal olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 3 Şubat 2025; 20:11:19 >

hocam merhaba tekrardan 4 lw oldum daha 5 olamadım ama bir sorum vardı spoiler vermemeye çalışıcam bir yere geldim nere yi kurtar diye görev var kurtarıyorum ama sonrasında dövüş başlıyor ve mümkün değil yenemiyorum sağlıkları inanılmaz yüksek ve zihin kontrolü atıp duruyorlar oradan geri döndüm ama bu seferde geri dönmen gerek nerre ölebilir zamanın yok yazıyor görevde ben buraya daha sonra gelemezmiyim oyun detaylı olunca olabildiğince görevleri kaçırmamaya çalışıyorum bundan dolayı görev başarısız veya başka map e gittiğim için görev iptal olurmu ?

Hocam çoğu kişide farklı akışlar olabiliyor, oyun çok dallı budaklı, Nere yi ben gördüm mü hatırlamıyorum vallahi, öldü muhtemelen, bir sıkıntısını görmedim ama bazı görevleri kaçırmış olabilirim, sen partiye katabildiğin karakterleri internetten bak iyi öğren ona göre oyna ben bilmiyordum çoğu öldü bende

Illaki bazı şeyler kaçacak tabiki ama yaptigim zaman kaçsın kacacaksada görevi sonra yaparım diye baska map e gittigimde ardımdan gorev başarısız derse olmaz işte.

Illaki bazı şeyler kaçacak tabiki ama yaptigim zaman kaçsın kacacaksada görevi sonra yaparım diye baska map e gittigimde ardımdan gorev başarısız derse olmaz işte.
    Öyle bir şey demiyor hocam ama kamp kadron harici ölen varsada onun ancak ölüsü ile konuşabilirsin hayata dönmüyor

Birde act değişince uyarıyor sanırım bazı bölgelere artık geri dönemiyorsun

Oyunda zamanlı görev yok, nere dediğin goblin kampındaydı galiba. ilk haritada sağı solu gez güçlen maceralara atıl sonra git kamp görevlerini bitir acelesi yok.

• Arkadaşlar 2 haftalık yıllık izin alıyorum bu hafta da epeydir öteleyip durduğum Baldur's Gate 3'e artık başlayıp yardırayım diyorum. Yalnız ocak ayında gelecek denen ve oyuna 12 adet subclass ekleyeceği söylenen patch gelmedi galiba. Bekleyeyim mi yoksa başlayayım mı sonradan pişman edecek bir içerik farkı oluşur mu ne dersiniz?

• Arkadaşlar selam. Ketheric Thorm abimizi hakkı rahmetine kavuşturdum ve Baldur Geçiti'ne gitmeden önce aklıma Githyanki Yuvası görevi geldi. Sanırım Aylin'i (NightSong) kurtarmaya gittiğimiz zaman daha sonrasında act 1 bölgelerine gidemiyormuşuz, bunun bir çözümü var mıdır ? Yoksa eski savelerimi karıştırmak gerekecek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkar -- 4 Şubat 2025; 10:36:32 >
    Goblin kampında değil öyle dolandım ki oyun zaten akıp gidiyor shar tapınağını bul gorevinin yanındaydı bu nere görevi zamanlı görev olarak sormamin sebebi geri dondum map ten cikmak icin ara sahne girdi nere ölebilir vakit yok diye ondan bir sorayım dedim

Şimdi hatırladım Nere underdark altındaki Drow absolute kumandandı. Onun acelesi yok ya da ölse de önemi yok dark side oynamıyorsanız. yukarı çıkıp 6 level olmadan aşağı inmeyin bence yoksa zorlanırsınız.

şuan 4 lwim zaten imkansız kazanabilmek oyunda o kadar çok görev varki oydu buydu derken nasıl geldim bu map e anlayamadım zaten.

Underdark bölgesine yüzeyi hallettikten sonra inin. O bölge ikinciye bölgeye geçiş ve diğer yan görevleri yapmak için var ve ekstra 20 saatlik içerik sunuyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.