< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Mayıs 2025; 15:49:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Mayıs 2025; 15:49:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
arkadaşlar ejder kalesi altında mahsenlerde cesaret odası var orda 4 tur verip düşmanları yen diyor, yeniyorum hepsini ama tur bitince yine de meşalen söndürüldü tekrar dene falan diyor bunu nasıl yapıyoruz tam olarak |
| _____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha bitirmediniz mi hocam oyunu, ben baya üşeniyorum 2. tura. |
|
Yeni biti oyun hocam ara vermiştim sonra sindire sindire oynadım, ikiyi dönmek isterim aslında bende ama bir süre sonra belki, şuan oyunlar var sırada bekleyen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bazı bölümlerde o kadar tıkandım ki, aylar sonra bitirme niyetiyle oturdum. Son bölümler çok zor maalesef, en kolaya almak zorunda kaldım. Buna rağmen final olduğunu tahmin ettiğim Netherbeyin savaşını geçemiyorum. Başıma ağrılar girdi. Tüm düşmanları öldürüyorum, netherbeyine zarar veremediğim için hava saldırıları ve yeni düşmanlar geliyor. Birkaç video izledim, Türkçe kaynak bulmak da kolay değil. İngilizce kaynakları okudum. Tekrar tekrar deneyecek enerjim yok. Zaten 1-2 saat sürüyor. Bu son bölümü geçmenin yöntemini özet olarak söyler misiniz? Netherbeyin'e nasıl zarar verebilirim? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mayıs 2025; 10:50:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kişisel görüşümdür divinity original sin 2 bu oyundan daha güzeldir. Enhanced sürümü var. Gönüllü bir Türkçe çevirisi de vardı. Warhammer Rogue Trade geçen başladım sonuna geldim neredeyse. Onu da tavsiye ederim. Resmi Türkçe bu oyun. Everene yapancı olduğum için beni baya bir çekti. |
|
Bir süre rpg oynamayın, oynayacağınız hangi rpg olursa olsun kötü hissettirebilir. BG3 oynadıktan sonra ön siparişle aldığım ve daha çok beğeneceğimi düşündüğüm Starfield'i 1 saatte mide bulantısından iade etmiştim |
|
Kuş bakışı istiyorsan sıra tabanlı istiyorsan Divinity iyi diyorlar, Warhammer Rogue içinde öyle diyorlar. Veilguard rpg bile değil aksiyona dönmüş. Sıra tabanlı 3D rpg istiyorsan Clair Expedition rakipsiz durumda şu an ama tabii BG3 üstüne 33 oynarsan zirvede bırakırsın bu işi sonrası sarmaz. :) dün RE2 geri döndüm 17 günlük Expedition macerasından sonra birden canım sıkıldı. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Clair 33 ün anime ile doğu ile alakası yok hocam, oyunun hikayesi anlatımı baya baya fransız romantizmi ve natüralizmi içeriyor sert bir tonda gidiyor karakterler ve oyunun hikayesi. Kingdom come serisini daha oynamadım ama oda iyidir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mayıs 2025; 13:33:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yapan stüdyo BG ekibi kadar büyük olmayabilir. Bana rahatsızlık vermedi.. Bu türü sevdiyseniz ikisine de bir şans vermenizi öneririm. Divinty ile BG3 aynı adamlar yaptığından, Warhammer ile başlamak farklı bir deneyim için daha iyi olabilir. Tercih sizin. |