Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.693
Cevap
75
Favori
101.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, saldırı zarı büyü kullanıcılarını etkiliyor mu yoksa büyüler için ayrı bir saldırı zarı mı var? Sorcerer oynuyorum ve yıldırım şarjı+ saldırı zarı bonusu veren itemler takıyorum. Bende işe yarıyor mu bu bonuslar?

Edit: Cevabı buldum. Büyü kullanıcıları için ayrı bir saldırı zarı varmış. Bu saldırı zarını büyü kitabı sekmesinde görebiliyoruz. Saldırı zarına +1 veren item taktığımda büyü kitabı sekmesindeki saldırı zarı değişmiyor ama itemde özellikle büyü saldırı zarı diye belirtilmişse orası artıyor. Öğreticileri okudum ama orada bu ayrıma değinilmemiş. Keşke oyun mekaniklerini daha anlaşılır şekilde anlatsalarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 26 Mayıs 2025; 15:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Cerade

Selam arkadaşlar, saldırı zarı büyü kullanıcılarını etkiliyor mu yoksa büyüler için ayrı bir saldırı zarı mı var? Sorcerer oynuyorum ve yıldırım şarjı+ saldırı zarı bonusu veren itemler takıyorum. Bende işe yarıyor mu bu bonuslar?

Edit: Cevabı buldum. Büyü kullanıcıları için ayrı bir saldırı zarı varmış. Bu saldırı zarını büyü kitabı sekmesinde görebiliyoruz. Saldırı zarına +1 veren item taktığımda büyü kitabı sekmesindeki saldırı zarı değişmiyor ama itemde özellikle büyü saldırı zarı diye belirtilmişse orası artıyor. Öğreticileri okudum ama orada bu ayrıma değinilmemiş. Keşke oyun mekaniklerini daha anlaşılır şekilde anlatsalarmış.
    Doğrudur kardeşim, kullandığın silah özellikleri ve o silahın ihtiyac duyduğu yeterliklerdeki seviyen vuruş şansını belirliyor, ayrıca aldığın bazı becerilerde

Büyü de ise hangi sınıf isen ona göre büyü leri etkileyen yeterliklerine yüklenmelisin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son güncellemeyle oyuna Koleksiyon Kartları gelmiş.

• arkadaşlar ejder kalesi altında mahsenlerde cesaret odası var orda 4 tur verip düşmanları yen diyor, yeniyorum hepsini ama tur bitince yine de meşalen söndürüldü tekrar dene falan diyor bunu nasıl yapıyoruz tam olarak

• Ne oyundu bu ya, Skyrim ve Witcher 3 den bu yana onuda geçicek bir RPG olmaz derken aşmış bir oyun çıkmış karşımıza ... Bitmesin diye sindire sindire oynadım bitince boşluğa düşeceğim belli çünkü :) Harika bir macera, epik anlatım, uzmanlaşma gerektiren oynanış, etkileyici grafikleri
    tasarımı ve fizikleri... Sabahlara kadar oynattı gerçekten, yapan ekibi kutluyorum, Türkçe yapmalarıda ayrı bir tebrik konusu, umarım tekrar buna yakın bir oyun daha yaparlar

Daha bitirmediniz mi hocam oyunu, ben baya üşeniyorum 2. tura.

Yeni biti oyun hocam ara vermiştim sonra sindire sindire oynadım, ikiyi dönmek isterim aslında bende ama bir süre sonra belki, şuan oyunlar var sırada bekleyen  

• Bazı bölümlerde o kadar tıkandım ki, aylar sonra bitirme niyetiyle oturdum. Son bölümler çok zor maalesef, en kolaya almak zorunda kaldım. Buna rağmen final olduğunu tahmin ettiğim Netherbeyin savaşını geçemiyorum. Başıma ağrılar girdi. Tüm düşmanları öldürüyorum, netherbeyine zarar veremediğim için hava saldırıları ve yeni düşmanlar geliyor. Birkaç video izledim, Türkçe kaynak bulmak da kolay değil. İngilizce kaynakları okudum. Tekrar tekrar deneyecek enerjim yok. Zaten 1-2 saat sürüyor.

Bu son bölümü geçmenin yöntemini özet olarak söyler misiniz? Netherbeyin'e nasıl zarar verebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mayıs 2025; 10:50:16 >
  • Kişisel görüşümdür divinity original sin 2 bu oyundan daha güzeldir. Enhanced sürümü var. Gönüllü bir Türkçe çevirisi de vardı.

Warhammer Rogue Trade geçen başladım sonuna geldim neredeyse. Onu da tavsiye ederim. Resmi Türkçe bu oyun. Everene yapancı olduğum için beni baya bir çekti.

Bir süre rpg oynamayın, oynayacağınız hangi rpg olursa olsun kötü hissettirebilir. BG3 oynadıktan sonra ön siparişle aldığım ve daha çok beğeneceğimi düşündüğüm Starfield'i 1 saatte mide bulantısından iade etmiştim . İlla oynayacaksanız Dragon Age the veilguard rpg olarak kötü ama aksiyon olarak güzel bir oyun. Dragon age origins sağlam bir oyun, Kingdom Come Deliverance1'in rpg hikaye anlatı yönü güzel ama ben aksiyon mekaniklerini ve kayıt sistemini beğenmediğim için 3-5 saat oynayıp bıraktım. Mass Effect serisi de güzel,The Witcher3, Dragons Dogma 1 dark erisenin rpg hikaye yönü yüzeysel olsa da souls benzeri mekanikleri ve açık dünyasında özgür bırakmasını sevmiştim ben, eski bir oyun olan Kotor da çok öneriliyor ama oynamadığım için fikrim yok, Disco Elysium da kaliteli bir prg tavsiye ederim. Sıra tabanlı olarak da wartales fena değildir. Bir çoğu bilinen oyunlar olsa da alternatif olarak önermek istedim.

• evohan kullanıcısına yanıt

Kuş bakışı istiyorsan sıra tabanlı istiyorsan Divinity iyi diyorlar, Warhammer Rogue içinde öyle diyorlar.

Veilguard rpg bile değil aksiyona dönmüş.

Sıra tabanlı 3D rpg istiyorsan Clair Expedition rakipsiz durumda şu an ama tabii BG3 üstüne 33 oynarsan zirvede bırakırsın bu işi sonrası sarmaz. :)

dün RE2 geri döndüm 17 günlük Expedition macerasından sonra birden canım sıkıldı.

Orijinalden alıntı: fbyram

Bir süre rpg oynamayın, oynayacağınız hangi rpg olursa olsun kötü hissettirebilir. BG3 oynadıktan sonra ön siparişle aldığım ve daha çok beğeneceğimi düşündüğüm Starfield'i 1 saatte mide bulantısından iade etmiştim . İlla oynayacaksanız Dragon Age the veilguard rpg olarak kötü ama aksiyon olarak güzel bir oyun. Dragon age origins sağlam bir oyun, Kingdom Come Deliverance1'in rpg hikaye anlatı yönü güzel ama ben aksiyon mekaniklerini ve kayıt sistemini beğenmediğim için 3-5 saat oynayıp bıraktım. Mass Effect serisi de güzel,The Witcher3, Dragons Dogma 1 dark erisenin rpg hikaye yönü yüzeysel olsa da souls benzeri mekanikleri ve açık dünyasında özgür bırakmasını sevmiştim ben, eski bir oyun olan Kotor da çok öneriliyor ama oynamadığım için fikrim yok, Disco Elysium da kaliteli bir prg tavsiye ederim. Sıra tabanlı olarak da wartales fena değildir. Bir çoğu bilinen oyunlar olsa da alternatif olarak önermek istedim.

Eyvallah zaten Kingdome Come 2 ve Dragon Age Veliguard a başlamıştım sonra BG3 e başlayınca yarım kaldı bunlar :) Diğer dediklerinizin çoğunu oynadım sıra tabanlı olanlar daha hoşuma gidiyor son yıllarda... Last of Us 2 ye de başlamıştım olmadı önce onu bitireyim dediğiniz gibi rpg arası verebilirim biraz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Kuş bakışı istiyorsan sıra tabanlı istiyorsan Divinity iyi diyorlar, Warhammer Rogue içinde öyle diyorlar.

Veilguard rpg bile değil aksiyona dönmüş.

Sıra tabanlı 3D rpg istiyorsan Clair Expedition rakipsiz durumda şu an ama tabii BG3 üstüne 33 oynarsan zirvede bırakırsın bu işi sonrası sarmaz. :)

dün RE2 geri döndüm 17 günlük Expedition macerasından sonra birden canım sıkıldı.

Clair Expedition 33 e baktımda rakamlar havada uçuşuyor böyle anime gibi falan çok hoşuma girmedi tarzı, Dragon Age Veliguard da dediğin gibi tam rpg olamamış, İnqusition dan sonra hayal kırıklığı oldu bende de ama Mass Effect gibi oynanışa şans verebilirim, isometriclerden birine başlarım yada Kingdome Come 2, Last of Us 2 ye devam ederim sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: shupusbu

Kişisel görüşümdür divinity original sin 2 bu oyundan daha güzeldir. Enhanced sürümü var. Gönüllü bir Türkçe çevirisi de vardı.

Warhammer Rogue Trade geçen başladım sonuna geldim neredeyse. Onu da tavsiye ederim. Resmi Türkçe bu oyun. Everene yapancı olduğum için beni baya bir çekti.

Bende çok yabancıyım o evrene ama Warhammer da animasyonları vs eleştirmişler çok göze batarmı bilemedim, Divinty 2 Enchanced da mantıklıymış onu da uzun süre öteledim

Clair 33 ün anime ile doğu ile alakası yok hocam, oyunun hikayesi anlatımı baya baya fransız romantizmi ve natüralizmi içeriyor sert bir tonda gidiyor karakterler ve oyunun hikayesi.

Kingdom come serisini daha oynamadım ama oda iyidir.

Orijinalden alıntı: ultralisan

Clair 33 ün anime ile doğu ile alakası yok hocam, oyunun hikayesi anlatımı baya baya fransız romantizmi ve natüralizmi içeriyor sert bir tonda gidiyor karakterler ve oyunun hikayesi.

Kingdom come serisini daha oynamadım ama oda iyidir.

Oynanış ekranı anime gibi görünüyor çok şatafatlı birde durduğun yerden sabit vuruş hoşuma gitmedi

Aslında BG3 ü son yaması bir iki güzel mod la da tekrar oynayasım varda çok zorlu dövüşler vardı başlarda gözüm yemiyor ,partiye katacağım 3 4 karakterim ölmüş, bir sürü görev atlamışımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Mayıs 2025; 13:33:30 >
  • Yapan stüdyo BG ekibi kadar büyük olmayabilir. Bana rahatsızlık vermedi.. Bu türü sevdiyseniz ikisine de bir şans vermenizi öneririm. Divinty ile BG3 aynı adamlar yaptığından, Warhammer ile başlamak farklı bir deneyim için daha iyi olabilir. Tercih sizin.

Orijinalden alıntı: shupusbu

Yapan stüdyo BG ekibi kadar büyük olmayabilir. Bana rahatsızlık vermedi.. Bu türü sevdiyseniz ikisine de bir şans vermenizi öneririm. Divinty ile BG3 aynı adamlar yaptığından, Warhammer ile başlamak farklı bir deneyim için daha iyi olabilir. Tercih sizin.

Eyvallah hocam kurup deneyecem onuda 👍

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.