Şimdi Ara

Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
73
Favori
105.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • bulduğumuz kolyeler, yüzükler ( özelliksiz olanlar) satmak için mi yoksa bunları işe yarar hale getirmenin bir yolu var mı

Angry, Grumpy, Furious and Peeved This ending took about 8 hours including editing ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- DISCORD https://discord.gg/uky9mDk2kf ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PATREON https://www.patreon.com/Okoii A big meaty thank you to my good good Patrons: Tretch GamingRambles NichorasJamsDunky Whitney Squidworth Syrakul Shoobie Byle Gingerglaahk GreyMJ Stalin Mumma Smokeyauto2466 Suulim PATRICK Dr. Anonymous SkyhawkDoomTaco Fauxyyy Michal Sabertooth Ponti Wolf "CLANK" Huggins Hasi Brandon Seth Useless Plion Sogish Shazbar BigRival Matesan Sora Dr.Plague GrassCarp Gattsu rgstrs joseph Dave Pirana3
    https://www.youtube.com/watch?v=QmZFxAqZKuU&feature=youtu.be

Eğlenceli olmuş, arkadaşlarınız ile yapabileceğiniz saçmalıklara güzel bir örnek. Son kısımlara doğru goblin kampını nasıl yok ettiklerine dikkat :)

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • Oyun 77.7 saatte bitti. Keske level cap biraz daha fazla olsaydi. Act 3 un hemen basinda 12 level olunca yan gorevleri yapmaya erindim biraz. Tekrar baslayip, tamamen kotu olarak oynamaya calisacagim bu sefer ve farkli companion larla

oyunun başındaki (bizi kaçıran) elemanı öldürünce kılıç mı veriyor?

kaçıranı değil kaçırana saldıranı

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    önce ethel'in yanına gittim, kaybolan kızı ışınladı sonra kendi kaçtı. kaydı geriye alıp gizlice öldüreyim dedim hem nasılsa 5 canı var dedim. vurur vurmaz cadıya dönüşüp kaçtı, kızı ışınlamayı unuttu. neyse kaçtığı yere indik karşımızda işkence görmüş kişiler ve aklını kaybetmiş bir elf bulduk, kapıya yöneldim ama kapı hiçbir şekilde açılmıyor, hemen yandaki maskeyi taktım takmaz olaydım karakterim bir anda diğer karakterlerime saldırmaya başladı. kaydı tekrar geriye çektim. şimdi sorum şu ben bu kapıyı nasıl açacağım?

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    kapıyla konusup bilmece gibi bi diyalog geliyor,ondan sonra kapı kapalı olsa bile tıklayıp içinden geçebiliyorsunuz,yani kapının arkasına oyunun kamerasıyla geçin ve karaktere git diyin o kapı açıkmış gibi gidecek :D kapı ilizyon orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremere117 -- 16 Ağustos 2023; 22:37:53 >
  • karanlıkaltı'nı gezdim bitirdim, grymforge'a gidecekken oyun uyarı verdi bak buradan sonra geri dönemezsin falan gibisinden. ben de grymforge'a girmedim (ve sonradan fark ettim ki oradaki görev süreliymiş, haliyle kaçırmış oldum) çünkü girersem dağ geçidine dönüp laezel'in görevini yapamam diye düşündüm.

oynayan arkadaşlardan grymforge'a girip, orayı da bitirip (her ne kadar görevleri kaçırmış olsam bile) sonra tekrar dağ geçidine dönerek laezel'in görevinden devam edebilen oldu mu?

nedense bu kadar basit düşünmek aklıma gelmedi. evet bilmece kısmını da yaşadıydım ama bu kadar basit düşünmedim teşekkürler. şimdi o korkunç suratla tekrar karşılaşacağım valla korkuttu karı beni.  

Türe yeni başlayacağım (Platform ps5) . Ancak oyunu gamepad ile oynamak ne kadar kullanıcı dostu olacak, o konuda soru işaretlerim var. YouTube’da çoğunlukla mouse ile oynanıyor ( haliyle ) ve bunun daha alıcı ve kolay kullanım sağladığını düşünüyorum. Tecrübesi olan var ise paylaşırsa çok sevinirim. Oyun çıktıktan sonra zam gelmesi ihtimalime karşı ön sipariş vermeyi düşünüyorum.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Laezel'in görevini grymforge'u tamamladıktan sonra da yapabilirsiniz, ben act 2'ye geçtikten sonra yapmıştım bir sıkıntı olmadı.

"The North Remembers"
  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

hocam oyunda gamepade özel arayüz var ama izometrik oyunları gamepad ile oynamak şahsi fikrim çok konforlu değil.

kim ne derse desin, bazı oyunlar k-m ile bazı oyunlar gamepad ile güzel.

- izometrik, strateji, fps gibi oyunlar kesinlikle k-m

- tps, spor, platform gibi oyunlar kesinlikle gamepad.

bu benim tamamen şahsi fikrimdir. gamepad ile fps oyunlarda terör estirenler var ama hiçbir zaman iyi bir km oyuncusu kadar oynayamazlar.

Benim de hissiyatım bu şekilde. En iyisi biraz daha beklemek, belki oyun çıktığında yeni içerikler ile daha sağlıklı karar verilebilir. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

valla izometrikte bir tek diablo iv kırdı klavye mouse işini. gamepadle çok çok daha rahat. bg ikinci oynayışımda gamepad düşünüyorum elim klavye mousea çok alıştı gamepadde zorlanırım gibime geliyor halbuki bayağı güzel yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Envanter yönetiminde sıkıntı oluyor. Aynı zamanda benim gibi orayı burayı kurcalayanlar için tam bir işkence çünkü kamerayı küçük ayrıntılara odaklayamıyorsunuz. Bunun için a ya uzun basmak gerekiyor ama bunu sürekli yapmak da insanı yoruyor.

• Hotfix 4 geri aldılar ve ola ki bu sürüm ile oynamış ve save almış iseniz gg. Benim tam 7 saatim çöpe gitti oyundan çıkıp yemek vs. atıştırıp geri döndüğümde son aldığım save uyumsuzluk hatası ile karşılaştım cidden sinir bozucu.

Larian açıklama yaptı üzerinde çalışıyoruz vs. diye ama çok önemli 7 saatlik ilerlemenin gitmesi çekilir gibi değil.

Larian Studiostwitter
    “Due to a build error causing new crashes, we’ve rolled back Hotfix 4 for the time being. We'll re-release it as soon as we’ve fixed the cause. If you’ve saved since updating, you won’t be able to load those saves until we’ve re-published Hotfix 4. Sorry about the inconvenience.”
    https://twitter.com/larianstudios/status/1691942888962441352?s=20

ρѕη: αιzєηƒαη σηє ριє¢є ∂єℓιѕι αℓ ρα¢ιησ ƒαηı
  • Gençler, bu combat sistemine alışamadım. Diablocuyum ben. Savaşlar akıp gitsin isterim. Var mı böyle bir mod, savaş sistemini gerçek zamanlıya dönüştüren.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.