Bakın Din Kardeşleriniz Napıyor

-
-
Ben ülkemde milli şuuru kapalı kimseyi istemiyorum. Alan evine alıyorsa alsın. 9 ay sonra evlerine minik bir üye daha dahil olur sevinirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslüman kişi böyle şey yapmaz ya
Zaten kendi nüfusumuza dahi bakamayan bir ülkeydik şimdi elim yabancıları doluştu ve bu kaos zamanlarında beklenen de oldu. Tüm bunların olacağı belli değil miydi? İnşallah yaralarımızı sarınca hepsi ülkelerine postalanacak.
-
Ah ah bunlara ne sövüyorum yerimde duramıyorum sinirden içimden küfürler ama buraya yazamıyorum
(ban yemekten) ama abi ÜLKEMDE SURİYELİ İSTEMİYORUM nokta arkadaşın dediği gibi isteyen alsın evine ana ülkemde istemiyorum bunları
-
anlamıyorum artık suriyelilerin gonderilmesi için suriyelilerin daha ne gibi şeyler? yapması gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE66BC799 -- 8 Şubat 2023; 12:38:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
B i r e y s e l s i l a h l a n m a ş a r t.
-
Vatanı koruyup savunmak yerine ona buna peşkeş çekersen sonuç bu olur.
-
Bu afet milli şuuru yerine getirir umarım. Bu suriyeli şerefsizleri bir an önce postalarlar çukurlarına umarım.
Şerefsizin milliyeti olmaz. Hangi milletten olursa olsun. Keşke görüldükleri yerde vursalar.
-
Bizde ki şerefsizler yetmiyor gibi bir de bunları aldık milletin malına göz dikmiş it oğlu itler
Siz HDP ile kardeş olunca sorun yok ama değil mi?
atvyoutube
Demirtaş'tan teröre açık destek - atv Kahvaltı Haberlerihttps://www.youtube.com/watch?v=XcfF5yrQi5g&feature=youtu.be
Bir çok söylemi var ama bu tek başına yeter.
Bu şahısın dediğini, bu vatana evladını şehit vermiş annelere senin söylemeni isterim. O anneler sana ne tepki verecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 8 Şubat 2023; 13:54:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dün tiktokda yayında gezinirken Yiğit avm diye bir yeri soyuyorlardı dizüstüler telefonlar falan çantalayıp götürdüler. Canlı yayını açan kişiye göre 4 kişi afganlardı.
-
Hataylılar arab din kardeşlerini çok sever onun için yapacak bir şey yok… ne ekersen onu biçersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Din kardeşi diye birşey yok. Yunanlı diye İsrailli diye hor gördükleri düşman olarak hedef gösterdikleri insanlar yardıma koştu. Din kardeşlerinden ses seda yok. Siyasilerin algısından başka birşey değil din kardeşi safsatası.
Dün geceden beri İsrailden gelen yardım ekibi havalimanında bekletiliyor .Destek vermek isteyen ülkelere bizim her şeyimiz hazır imajı çiziliyor .Bu bambaşka bir olay insan hayatı ve zaman o kadar değerliyken hala sükse hava peşinde koşuluyor.Dün gözümün önünde Bodrum belediyesi tarafından toplanan kamyon yolda durdurulup Muğla Valiliği yazısı yazdırılmak için durduruldu . Bizzat biz topladık o yardımları arkadaşlarımız gönüllü olarak çalıştı paketledi kendi üstlerindeki montları çıkarıp koydular yazık cidden.
-
yağma videolarını paylaşıyoruz donanımhaber yöneticileri kaldırıyo
-
Vatanını paylaşmış ??
Kime sordun lan .....vat ?
Daha dur.
Karınızı kızınızı da alicaklar elinizden !!!
Biz yapmayın etmeyin dedikce ümmet muhacir ensar olmadı humanizim suyu onlarda insannnn gibi sağcısı solcusu liberali sosyalisti bize saldirmiti..
Ne olacagidi ya ????
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
savaştan kaçan güruhun ne yapmasını bekliyordunuz el uzatmasınımı yardım için israile tek sitem ettiğim nokta şu ortadoğuyu bu hain arap güruhlarından temizleyememiş olması kötüledikleri israil deprem yardımı talebi için başvuruda bulunan ilk ülke daha sonra diğer ülkelerde yardım göndermeye hazırız dedi ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 8 Şubat 2023; 17:36:14 > -
Bunları ne zaman ülkeden atacağız
Yeter gerçekten yeter
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ben ülkemde milli şuuru kapalı kimseyi istemiyorum. Alan evine alıyorsa alsın. 9 ay sonra evlerine minik bir üye daha dahil olur sevinirler.
|
Bu afet milli şuuru yerine getirir umarım. Bu suriyeli şerefsizleri bir an önce postalarlar çukurlarına umarım.
|
Din kardeşi diye birşey yok. Yunanlı diye İsrailli diye hor gördükleri düşman olarak hedef gösterdikleri insanlar yardıma koştu. Din kardeşlerinden ses seda yok. Siyasilerin algısından başka birşey değil din kardeşi safsatası. |
Zaten kendi nüfusumuza dahi bakamayan bir ülkeydik şimdi elim yabancıları doluştu ve bu kaos zamanlarında beklenen de oldu. Tüm bunların olacağı belli değil miydi? İnşallah yaralarımızı sarınca hepsi ülkelerine postalanacak. |
Dün geceden beri İsrailden gelen yardım ekibi havalimanında bekletiliyor .Destek vermek isteyen ülkelere bizim her şeyimiz hazır imajı çiziliyor .Bu bambaşka bir olay insan hayatı ve zaman o kadar değerliyken hala sükse hava peşinde koşuluyor.Dün gözümün önünde Bodrum belediyesi tarafından toplanan kamyon yolda durdurulup Muğla Valiliği yazısı yazdırılmak için durduruldu . Bizzat biz topladık o yardımları arkadaşlarımız gönüllü olarak çalıştı paketledi kendi üstlerindeki montları çıkarıp koydular yazık cidden. |
anlamıyorum artık suriyelilerin gonderilmesi için suriyelilerin daha ne gibi şeyler? yapması gerekiyor
|
Vatanını paylaşmış ??
Kime sordun lan .....vat ? Daha dur. Karınızı kızınızı da alicaklar elinizden !!! Biz yapmayın etmeyin dedikce ümmet muhacir ensar olmadı humanizim suyu onlarda insannnn gibi sağcısı solcusu liberali sosyalisti bize saldirmiti.. Ne olacagidi ya ???? |
Bizde ki şerefsizler yetmiyor gibi bir de bunları aldık milletin malına göz dikmiş it oğlu itler
|
B i r e y s e l s i l a h l a n m a ş a r t. |
Benzer içerikler
- khk forum
- dream games maaş
- elif can yetim
- sezen aksu pkk
- belden aşağı mesajlar
- gizli numara
- honor magic v3 fiyat
- jaecoo 8
- 2025 elektrikli araçlar
- 112. kanal aktif etme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X