Şimdi Ara

Bakara makara Egemen Bağış büyükelçi yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17-25 Aralık sürecinin ardından bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa eden eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın, Prag Büyükelçiliği’ne atanması kesinleşti.

İran’a ABD ambargosunun delinmesi olayı nedeniyle Amerika’da tutuklanan 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarının kilit ismi Reza Zarrab dosyasında adı geçen Bağış için Çekya Cumhuriyeti’nden agreman istendi.

Geçen ay Egemen Bağış'ın, Prag Büyükelçiliği’ne atanacağı yönünde haberler çıkmıştı.

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Fazilet Partisi'nden milletvekili seçilen ve yemin törenine türbanla katılıp vatandaşlıktan çıkarılan Merve Kavakçı, Malezya'da Büyükelçi olmuştu. AKP Eskişehir eski milletvekili Murat Mercan ise halen Tokyo'da büyükelçilik yapıyor.

AKP Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkadir Emin Önen Çin Halk Cumhuriyeti'ne Pekin Büyükelçisi olarak atandı. AKP Bursa eski Milletvekili Tülin Erkal Kara 2016'da Makedonya, AKP İzmir eski Milletvekili Zekeriya Akçam ise 2012'de Cakarta Büyükelçisi olmuştu.

Son olarak da kardeşi FETÖ'den tutuklu AKP eski Sakarya milletvekili, Şaban Dişli, Hollanda Lahey Büyükelçiliğine atandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Basın danışmanı Lütfullah Göktaş ise Vatikan'a Büyükelçi oldu. Aile ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın kız kardeşi Ayşe Sayan da halen Kuveyt'e Büyükelçilik görevi yürütüyor.

CHP'li diplomat ve Büyükelçi kökenli Faruk Loğoğlu ile Osman Korutürk, bu atamaları eleştirmiş ve “AKP, devletteki kadrolaşma faaliyetlerini Dışişleri teşkilatına da soktu. Dışişleri de iktidarın arka bahçesi haline getirilmek isteniyor. Orduya asker olmayan birisini tayin etmek gibi bir şey'' demişti.
    odatv.com
    Egemen Bağış istediğini aldı
    https://odatv.com/egemen-bagis-istedigini-aldi-20081937.html

Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız

• En azından yabancı dili var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara makam vermeseler ERDOĞAN büyük oy kaybeder yalakaların oy vermediğini düşünsene sayıları ne kadar fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 20 Ağustos 2019; 15:51:52 >
  • İlk Prag büyükleçisi Yakup Kadri Karaosmanoğlu imiş.
    Son Prag elçisini görüyorsunuz.
    Sonra yüzyıl geriye gittik deyince bazıları kızıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

İlk Prag büyükleçisi Yakup Kadri Karaosmanoğlu imiş.
    Son Prag elçisini görüyorsunuz.
    Sonra yüzyıl geriye gittik deyince bazıları kızıyor.
    Düzeltme :

Hüsnü Bozkurt
    @HsnBozkurt

İlk Prag Büyükelçimiz;
    öğretmen,diplomat,siyasetçi,Milli Mücadele kahramanı,2 kez MEB’lığı yapmış HÜSEYİN VASIF ÇINAR.
    2.Dünya S öncesi büyükelçimiz ünlü yazar,diplomat YAKUP KADRİ KARAOSMANOĞLU...
    Şimdiki de bu...
    Çikolata kutuları ve Cuma makaraları ile maruftur kendileri!!!

Püh size...

Orijinalden alıntı: astegon

Burada sadece Ak Partililere demiyorum, muhafazakar ve milliyetçi olan kesime de diyorum; ittifakınızda bulunan bu adama tepki göstermemeye devam edin.

Püh size...
    PKK.'nın 2. adamı Osman Öcalan'ın devlet televizyonuna çıkarılmasına ses çıkarmayan, hatta bunu savunan milliyetçi(!) ve muhafazakar(!) kesim buna mı ses çıkaracak?
    ego primum tollo nominor quoniam leo
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Burada sadece Ak Partililere demiyorum, muhafazakar ve milliyetçi olan kesime de diyorum; ittifakınızda bulunan bu adama tepki göstermemeye devam edin.

Püh size...
    Bu kesimdeki insanlardaki genişlik Konya kadar, normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

güneş ve rüzgar oyuncak işi bebelere yönelik yani sana.ben lafımı çaktım o zaman ben tartışmam yazabilirsin ancak. -em2018
  • makara olayının fetönün kumpası olduğu kesinleşti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Ağustos 2019; 14:25:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

makara olayının fetönün kumpası olduğu kesinleşti..
    gerçekten mi?

Orijinalden alıntı: screws_conv

gerçekten mi?

Alıntıları Göster
    kuran çarpsın

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

kuran çarpsın

Alıntıları Göster
    taam o zaman inandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 21 Ağustos 2019; 21:19:45 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.