renktaşlar sanırım durum vahim.şimdi tgrt haberde duydum. savcı m.ali aydınlara FB nin son 5 maçının sonucunu önceden biliyorduk demiş
bu bana da cok saçma geliyor öldük öldük dirildik o maçları alabilmek için.madem ki ortada bir senaryo var tiyatro var bu kadar mı gerçekçi olur kardeşim
Arkadaşlar son 5 maçı izlememiş gibi yorum yapıyorsunuz. Biz değil miyiz o maçlarda ecel terleri döken? Şike maçı öyle mi kazanılır? Bak Galatasaray temizinden 8-0 kazanıyor şike yaptığı maçları. Biz de öyle yapardık şike olsaydı. Ama biz 4-3, 5-3 gibi skorlarla geçtik maçlarımızı.
kötü konusucam olmayacaksabır diyorum ve akşamı bekliyorum. madem bukadar cok şey biliyorlardi ozaman dün lube Ayar'ın dedigi gibi madem şike yapilacagini biliyorlardi bu maçlarda neden hemen mudahale etmediler ? neden TFF ye başvurup böyle böyle bi durum var denilmedi ? ligler bitti , secim var , o var bu var şunlar bitsin aradan aylar gecmiş biz biliyorduk heee Anlatın biliyordunuz.
Ntvspor - ntv - Ligtv bu 3 kanali izleyin sadece gelişmeleri aktarıyolar
şu olay yüzünden tatilim mahvoldu.facebooku açmak bile istemiyorum milletin alay konusu olduk. bi taraflarından uydurdukları laflarla dalga geçiyorlar.FB yi yerden yere vuruyorlar.hadi GS yi anlarım şu an için şike ile adı anılmıyor ya TS ye ve BJK ye ne demeli.her ikisi de teşebbüste bulunmuş ama başaramamış olmasına rağmen yeni yasaya göre suç ve şike kapsamında yer alıyor bunları nasıl göz ardı ediyorlar.TS, FB nin karabük ve sivas maçlarından önce bu 2 klüple de görüşmesi olmuş (TV de söylenen bu) ve bu görüşmeler dinlemeye takılmış ve bir diğeri BJK nin de İ.Akın ile kupa maçından önce görüşmesi olmuş ancak her iki takım da bu görüşmelerden olumsuz yanıt almışlar.yarın öbür gün kendilerinin de şike kapsamında ifadeye çağırılmayacagı ne malum ve FB bu olaylardan aklanırsa yüzleri kızaracak mı merak ediyorum.
Bu haberlere inanmayın.
Bu soruşturmanın "gizlilik" ilkesi var. Savcı , TFF başkanına kanıt gösteremez , soruşturma ile ilgili bilgi veremez.
FB-Bursa maçı sonrası, bursa başkanının: ''trabzona borcumuzu ödedik'' diyip, trabzona yenilmesini,
beşiktaş resmi sitesinden yapılan : '' tff trabzonla oynanan macı berabere bitirmek için hakeme talimat verdi, ama biz oyunlarını bozduk '' açıklamasını,
gençlerbirliği oyuncularının FB macından önce '' trabzon için oynayacağız '' açıklamalarını,
ve daha aklıma gelmeyen bu tip olayları arastırmayan savcılık !
yatacak yerininiz yok sizin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme