Şimdi Ara

Bakara makara Egemen Bağış büyükelçi yapıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yolcum

Benimde yabancı dilim var ama büyükelçi yapmıyorlar. Bence dilinin bende olmayan farklı bir özelliği var.
    Boğaz genişliği de önemli hocam, mülakatlarda buna da bakıyorlar artık.
  • Bakara makara Egemen Bağış büyükelçi yapıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benimde yabancı dilim var ama büyükelçi yapmıyorlar. Bence dilinin bende olmayan farklı bir özelliği var.
    de da yı yazmayı bilmediğin için olabilir
  • IO kullanıcısına yanıt
    de yi gayet doğru kullanmış
    burda de dahi anlamında degil sahiplik anlamında ...

şu de da meselesinde yırtık dondan çıkar gibi atlayan tiplere gıcık oluyorum.net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IO

de da yı yazmayı bilmediğin için olabilir

Alıntıları Göster
    Aklınca hatamı bulmaya kalkmışsın ama biri nasıl olacağının cevabını güzel vermiş, bana pek birşey kalmamış.
    Mesajında da, "de da yı" gibi garip birşey yazıp cümlenin sonuna noktalama işareti koymamışsın trol kardeşim.
    Ne diyeceğimi bilemedim.
  • Sus

payı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enizam

En azından yabancı dili var.
    Birader şaka mısın Allah aşkına?

• Bu herifte büyükelçi oldu sonunda. Bi baltaya sap olamayanları büyükelçi atıyor baskan sagolsun. Birde din düşmaları ile makarnacıları.
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Ne diyeyim daha fazla, tek söylenebilecek özelliğinin, referansının İngilizce bilmek olması yeterince vahim.
    Ağzındaki dili ve kısa boyu ile ilgili kafamdaki yorumu yazarsam, bir de devlet memuruna hakaretten dava açarlar, uğraşırım senelerce mahkemede.

• quote:

Orijinalden alıntı: enizam

Ne diyeyim daha fazla, tek söylenebilecek özelliğinin, referansının İngilizce bilmek olması yeterince vahim.
    Ağzındaki dili ve kısa boyu ile ilgili kafamdaki yorumu yazarsam, bir de devlet memuruna hakaretten dava açarlar, uğraşırım senelerce mahkemede.
    Fiziksel özellikleri bizi ilgilendirmez hocam, dalga geçmek de yakışmaz bize. Tüm gençlerin hakkı var üzerinde hepsinin. Bu kadar insanın hakkını gasp ediyorlar. İntihar eden öğretmenlerin, 2000 liraya çalışan mühendislerin, herkesin hakkını yiyorlar. Üzüldüğüm kısmı ise yaptıkları yanlarına kalacak.

• Taktik güzel
    Ayrılanları yanına çekip uzak görevlere gönderiyor kendine muhalefet olanlardan kurtuluyor.
    Sevdim ben bu taktiği

• Şimdi Erdoğanın elinde belli bir kadro var. Onlardan bazıları göreve geliyor bazıları da dışta kalıyor. İşte o dışta kalanların bazıları zamanla hani bize hani bize diyor. Ya ayrılıp başka partilere gidip intikam alma girişiminde bulunuyorlar ya da parti içi kulis yapıyorlar. Asrın lideri Reeeeceeep Tayyiip Erdoğannnn da bunlara makam mevki vermek zorunda kalıyor. Aslında bu siyasi rejimde bütün partilerde bu durum var. Ancak iktidarda AKP olduğu için bunu daha net görüyorsunuz. Olay bundan ibaret. Şu hareketi yapan biri:

Makam mevki sahibi olmadan duramaz.

• Bu saklabani unuttuk mu? Unutmadik. Ubutmayacagiz.

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Zarrab bağlantısından Amerikalılar da unutmamıştır, alırlar hiç beklemediği bir sırada umarım.
    Diplomatik dokunulmazlık sadece görevli olduğu ülkede geçerli tahminim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 23 Ağustos 2019; 14:29:8 >
  • quote:

Aklınca hatamı bulmaya kalkmışsın ama biri nasıl olacağının cevabını güzel vermiş, bana pek birşey kalmamış.
    Mesajında da, "de da yı" gibi garip birşey yazıp cümlenin sonuna noktalama işareti koymamışsın trol kardeşim.
    Ne diyeceğimi bilemedim.

Alıntıları Göster
    birşey
    birşey x2
    yani bunun öylesi böylesi koşulu şartı yok, daima ayrı yazılan "-şey" ekini bile yazmayı bilmiyorsun senden tam büyükelçi olur
    benim öyle bi iddiam yok

• Aklım almıyor.cumhurbaşkani nasıl atıyor bunlari

• Rezalet!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.