Bildirim
B8 Passat Yakıt Tüketimi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Liste fiyatı 158 bin miş -
İstanbul şehir içinde 10 lt yakacak demekki.Aboovv -
Yalan. Araba gittikçe yakıt üretiyor, onu satıyorsunuz. Vw o, hem de PASSAT!
Fanların yazmasına gerek kalmadı sanırım. -
Yakıt iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Willian
Araç 2015 model 2.0 150ps comfortline dsg. 8.000 km yi geçti araç. Kullanimin %80 ni sert kullanim bu yüzden ortalama hiz yüksek. Ben konuşmim artik siz konuşun :).
Resmi bulamadim ancak 1100km de ortalama yakit tüketimi 7.4lt ortalama hiz 42km
hocam değerler çok iyi,zamanında golf e şiir yazmıştım sizde passat a yazın bence.,) -
Benim araç 1.3 linea. Ortalama hız 20 km iken 7.4 yakıyor, demekki sizin ortalama hız 20 olsun 10 lt ye dayanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fake
quote:
Orijinalden alıntı: M.ERTEN
Benim araç 1.3 linea. Ortalama hız 20 km iken 7.4 yakıyor, demekki sizin ortalama hız 20 olsun 10 lt ye dayanacak.
Aranızda katalog verisi olarak 300 küsür kilo fark var. Lastiklerinizin yere basma genişliği açısından 5 santimetre civarı fark var. Motor hacmi hususunda, yüksek hacimin düşük hızlarda olan farkı söz konusu. 10 litre değil, yaksa yaksa 9 litre yakar ki 1.6 litrelik bu fark, yakıt tüketimini olumsuz etkileyen şu kadar veriye rağmen çok normal.
Adettendir not: VW'den nefret ederim, hayatım boyunca almadım, almam da. Forza BMW. -
quote:
Orijinalden alıntı: M.ERTEN
Arkadaşı biliyorum forumdan. Kullandığı Passat koruma aracı. Oldukça hor kullanıyor. Linea öyle kullanılsa bu rakamlara yaklaşamaz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hyundai i20 triger zincir mi kayış mı
- araç ruhsat sahibinin vefatı halinde varislerine devri
- pirelli 4 mevsim lastik yorumları
- kadjar kronik sorunları
- mitsubishi asx yorum
- corolla cross nerede üretiliyor
- byd seal u dm-i forum
- mercedes fiyat listesi 2025
- en çok tutulan suv araçlar
- volvo elektrikli jeep
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X