Şimdi Ara

Aynı Fiyata, 8 Mbit Yerine 24 Mbit Hız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ;

''İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabilecek. Örneğin bugün 8 megabit kullanan bir müşterimizin binasına fiber gittiği anda internet servis sağlayıcıları o hanelerle hemen iletişime geçip, 'Artık evinizde fiber var, bundan sonra 8 değil 24 megabit kullanacaksınız ve şu anda ne ödüyorsanız, onu ödemeye devam edeceksiniz' diyecekler.''

Erem Demircan, fiber internetten yararlanmak için daha yüksek hızlara uygun modemlere ihtiyaç duyulduğunu, internet servis sağlayıcıların da uygun şartlarla bu modemleri müşterilere sağlayacağını kaydetti.

Kaynak

• fasa fiso bu haberler.pazarlama stratejisi
  • Yine bir yamukluk vardır işin içinde.
  • Son günlerdeki hattım 8 mbps ama hızım 18 mbps denmesinin nedeni ortaya çıkmış oldu da; çok saçma değil mi onca tarife ve onca hız limitleri neden var diye adama sormazlar mı...
  • bakalım ne zaman olacak bu değişim
  • Akn olmasın sıkıntı olmaz gecsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Akn olmasın sıkıntı olmaz gecsinler

AKN'de olacak, sabit telefon ücretide, yani fiber için telefon şartı neden ben anlamış değilim. Tek mantıklı açıklama bedavadan alınan sabit ücretten vazgeçmek, telekom için çok zor bir konu. keklemeye devam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 Mbps ADSL alınabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Akn olmasın sıkıntı olmaz gecsinler

AKN'de olacak, sabit telefon ücretide, yani fiber için telefon şartı neden ben anlamış değilim. Tek mantıklı açıklama bedavadan alınan sabit ücretten vazgeçmek, telekom için çok zor bir konu. keklemeye devam...

Işlenmesi önemli tabi olacaktır misal hala akn var iken uygulanmış değil düzgün
  • yav he he demek istiyorum onlara 8 mbit kaldıran hattıma 4 mbit verirken
  • 2-3 kat hız sizin olsun bana %50 indirim yapın yeter.
  • 24 mbit hız olayı8 doğru oplabilir. ancak bir superonline kullanıcısı olarak bu hızı verdikleri taktirde kesinlkle ve ksinlikle akk uygulacaklardır. aha yıl ocak 2012 buraya yazıyorum.
  • Şuan birçok kullanıcıda test ediyorlar zaten. Diğer konularda da görmüşsünüzdür. 1 Mbps veya 8 Mbps kullanıcısı olduğu halde 22-24 Mbps hız veriliyor. Çünkü o bölgeye fiber kurulmuş. Bakalım bu aralar TTNet gözüme girmeye başladı. Bir de şu fiyatları indirseler...
  • Bu ülkede Online oyun oynayan bir çoğunluk var tamam hızlar yükselecek ama Online oyuncular için önemli olan Upload hızları ve pinglerin durumu ne olacak ? ( Down 24 Up 2 mb nedir ya :@ ) Adam akıllı online oyun ne zaman oynucaz ya !!!!!

24mb kullanan bazı arkadaşlar hız yükseldikçe gecikmelerin artığını söylüyor. Şimdi online oyun oynayanlar ne yapıcak :@

DH yetkililerine sesleniyorum Türk Telekom yetkilileriyle röportaj yaptıklarında lütfen online oyun oynayan büyük bir kitlenin olduğunu hatırlatsınlar ve internet kalitesinin sadece hız yükseltme değil gecikmelerin (ping) değerlerininde ve Upload hızlarının çok önemli olduğunu Allah rızası için sorsunlar !!!

Arkadaşlar DH yöneticilerine en azından son paragrafımı yazarsanız belki röportaj yaptıklarında sorarlar !
  • bende bu soruna hak veriyorum malesef bu sorun yurt dışı çıkışlarının zayıflıgından kaynaklı demin pes 12 online maç yaptım inan bu kadar kalitesiz internet olmaz resmen kabus gibi ya top havada agır çekim gidiyo dogru dürüs pas bile yapamadım ama karşı rakib ne hikmetse sanki bilgisayarına karşı oynuyo gibi benle oynadı pes oynayanlar bilir sol alt köşede internet kalitesi düşünce bir yuvarlak çıkar 3 sefer çıktı çıkınca bekliyon donma gibi sayın ttnetin kravatlı amcalarıda türkiyenin yurt dışı çıkışlarıda 1.2 terabite çıktıgını söglüyolar http://shiftdelete.net/turk-telekom-fiber-internet-hazir-34595.html burdan bakabilirsiniz heleki videonun sonuna çok dikkat edin 1.2 çıkarmışlarda şuan 450 verebiliyolarmış biraz daha gaza basabilirlermiş miş miş ozaman bas gaza kardeşim para veriyoz biz karşılıgını ver .

• ben böyle saçma sapan iş görmedim arkadaş. 8 mbitler 24 mbit oluyor 16 mbitlere hiç bişey yok. nasıl bi zihniyetleri var anlamıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

ben böyle saçma sapan iş görmedim arkadaş. 8 mbitler 24 mbit oluyor 16 mbitlere hiç bişey yok. nasıl bi zihniyetleri var anlamıyorum ki.

8 e geçin güzel kardeşim tutan mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

ben böyle saçma sapan iş görmedim arkadaş. 8 mbitler 24 mbit oluyor 16 mbitlere hiç bişey yok. nasıl bi zihniyetleri var anlamıyorum ki.

Evet bence de biraz saçma olmuş. 8 mbitleri 16 mbit, 16 mbitleri de 24 mbit yapabilirlerdi aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktifnet

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ;

''İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabilecek. Örneğin bugün 8 megabit kullanan bir müşterimizin binasına fiber gittiği anda internet servis sağlayıcıları o hanelerle hemen iletişime geçip, 'Artık evinizde fiber var, bundan sonra 8 değil 24 megabit kullanacaksınız ve şu anda ne ödüyorsanız, onu ödemeye devam edeceksiniz' diyecekler.''

Erem Demircan, fiber internetten yararlanmak için daha yüksek hızlara uygun modemlere ihtiyaç duyulduğunu, internet servis sağlayıcıların da uygun şartlarla bu modemleri müşterilere sağlayacağını kaydetti.

Kaynak

Ne kadar güzel bir hizmet olucak

• Geçen ttnet müşteri hizmetleri bana aynısını demişti.Bu yıl sonu bulunduğum bölgede çalışmalar tamamlanacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

Geçen ttnet müşteri hizmetleri bana aynısını demişti.Bu yıl sonu bulunduğum bölgede çalışmalar tamamlanacakmış.

Hayırlı olsun güle güle kullan şimdiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.