Şimdi Ara

20 Mbps ADSL alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bulunduğum bölgede Türk Telekom Tip 7 dolap var. Mahallemdeki tüm evler de bu Tip 7 dolaba bağlı. Amcamın oturduğu eve gittim, orada hala ADSL kullanılıyor çünkü kullandıkları modem VDSL desteklemiyor. Modem arayüzüne girdim, aktif hız 16 Mbps fakat ulaşılabilir maksimum hız 26 Mbps civarında görünüyordu. Yani 20 Mbps ADSL rahat alınabilir gibi duruyor.

Peki 20 Mbps ADSL hizmet almak bir şekilde mümkün mü? Türk Telekom'un port yapılandırmalarında 20 Mbps ADSL seçenek olduğunu görüyorum. Ayrıca TT'nin taahhütsüz liste fiyatlarında da yine 20 Mbps'e kadar hızlar ADSL altyapıda verilebilir gibi görünüyor. Sadece 24 Mbps ve üstü hızlar için VDSL veya fiber isteniyor. Bir şekilde 20 Mbps ADSL almak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk telekom'da 24 mbps'e kadar adsl paketi mevcut, upload hızı 1 mbps'e kadar oluyor. Ulaşılabilir hız belirttiğiniz gibi ise, geçiş yapıp sorunsuz bir şekilde kullanabiliyor olmalısınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Letgo dan VDSL modem bakın bence.. kesin 100 e yakın değerler çıkar..

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

Maalesef tek sorun modem değil. Modemi değiştirmek çok da zor değil, zaten dediğiniz gibi ikinci elde bir sürü ucuz VDSL modem mevcut.

Fakat Türk Telekom'da VDSL paketler pahalı. Yeni müşteriler için 100 Mbps internet 194 TL, eski müşteriler için ise 225 TL. O yüzden 100 Mbps hızı hat kaldırsa bile amcam o kadar para ödemek istemez.

Bu arada kendi evim için sormuyorum. Kendi evimde zaten 100 Mbps VDSL var. Ben bunu amcamın evi için sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADSL ile 16 üzeri paket yok

• miskindvd kullanıcısına yanıt

Türk Telekom'un IP VAE port tablosunda 20 Mbps ADSL seçenek var. Ayrıca Türk Telekom'un paket liste fiyatlarında (kampanya paketleri değil) 20 Mbps ADSL seçeneği görünüyor. Yani dediğiniz doğru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf6554 -- 16 Ağustos 2022; 11:23:46 >
  • yusuf6554 Y kullanıcısına yanıt

aa yeni gelmiş bunlar, yıllardır 16 üstü vermiyorlardı. Demek artık 20 tanımlayacaklar. Hat değerleriniz iyiyse, modeminiz çok eski değilse, ve 20mbit satacak müşteri hizmetleri bulursanız alabilirsiniz demek ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.