Şimdi Ara

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
8
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2019)
Giriş
  • Hocam senin birkaç tane konun vardı amerikada üniversite okumak hatırladım ucla da okuyordun.bir aralarda nokia google microsoft gibi teknoloji şirketleri ile iş görüşmesi yapıyordun demek buralara kadar geldin ha. Bu kadar emek verdin eğitimine bence sen bırak ayda 5 bin tl almayı falan 17 000 tl yi seç . para varsa sağlıkta olur eğlencede hayatta.
  • ailem olmadıktan sonra parayı ne yapacağım düşünmeye bile gerek yok aile herşeyden önce gelir
  • 1000 euro maaş versinler ilk uçakla giderim bu ülkeden
  • 17000 ni seçmezsen ailen evlatlıktan reddedebilir. :)
  • ailene 17.000 i söylersen o evde daha fazla barınabileceğini düşünüyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 20 Nisan 2012; 21:54:41 >
  • samsung oldu mu hocam, tabı kı 17 bın zaten bı sure orda o ucrete calıs burda 5 bınden daha fazlasını alırsın en azından talep edebılırsın rahatca
  • türkiyede yaşamamak için 1 kereliğine 17.000 verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 300 Trakyalı

4 bin + aile + akbil

Full akbil olucak ama
  • Ailen 13bin tl ile eş değer mi?
    Dostum unutmaki herkezin gelirine göre gideri vardır. 5 bin tl ile de mutlu olabilirsin 15bin tlylede.
    Ama ailenin yanında olmak bence (tam ifade eden kelime ile) pahabiçilemez.
  • aileyle para kıyaslanamayacak şeyler. ancak aile ile belli bir yaşa kadar gidebilirsin onların görevi seni meslek sahibi oluncaya kadar kollamak- bakmaktır. bir iş bulup çalışmaya başladın mı artık sen bağımsız bir bireysin. ananın dizinin dibinde oturmak zorunda değilsin. gider kendi aileni kurar, insanlık için-devletin için ya da en azından kendin ve ahiretin için yaşamını ikame ettirirsin.
  • 17bin + skype + hintli manitalar + O.K. = mutluluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 21 Nisan 2012; 0:12:33 >
  • hocam bahsettiğin 4-5 + aile sanırım türkiye de yaşamanı gerektirecek. bence sakın kabul etme. bak ucla mezunusun, allah bilir hangi firmanın iş teklifi bu. bugün samsung da çalışırsın, yarın apple da öbür ki gün intel de. mümkün olduğunca dünyayı gez, farklı yerlerde yaşa, değişik kültürler gör. 2 yıl çinde kalırsın ama daha sonra maaşının 2 misliyle ingiltere de almanya da bir işe başlarsın örneğin. 17000 çok iyi para. hem sen rahat edersin hem ailen rahat eder. ama 4-5 ile anca kendi başının çaresine bakarsın, ailene yardımda bulunamazsın
  • ailenide götür oraya madem
  • ailene bagli isen duruma gore degisir ki , sen hayatini kuracaksin ne kadar bagli olman onemli degil bence cunku hayatini kuruyorsun yavastan yavastan , 17000 lira al yabanci ulkeden bir kizla da ilerde evlenirsin belkide... ben olsam yurt disinda olurdum
  • sigorta yemek vs varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

17bin + skype + hintli manitalar + O.K. = mutluluk

hintli manitamı

Al hepsi senin olsun

• 17.000 bin işaretledim... çünkü yaşlı değilsin.. gençliğinde bulmuşsunki çalış eğer tr gelip 3 ayda kazanamadıgın parayi 1 ayda kazanacaksin.. ve 5 bin lirada evlenmeyi dusunuyorsan yetmez.. ben disicimi sıkıp kalırdım kafama tak ettiginde geri donerdim..
  • google görsellere yaz bakalım hintli kızlar diye. bunlarmi cikiyor yoksa meleklermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

google görsellere yaz bakalım hintli kızlar diye. bunlarmi cikiyor yoksa meleklermi

isveçli kızlar yazsam olmazmı
  • Tabi ki 17.000 TL. Git orda 6 7 sene çalış. Geri dön bir ev al hayatını yaşa
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.