Şimdi Ara

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2019)
Giriş
  • Bir an Turkıyeyı sectım yazıcaksın dıye korktum ..
    İnsanın Ulkesı ve aılesı hıcbıseyle kıyaslanamaz ama hayat gerceklerden ıbaret sadece .
    Turkıyede ınsanlar resmen surunuyor durum cok acık ortada bırak 17000 tl. bedavaya kabul etseler ucarak gelıcek ınsanlar var oraya ..
    Elındekı kıymetı bıl ve kaybetme arkadasım, Yolun acık olsun.
  • İstanbul dışında Türkiye'de 4-5 bin yeterli ama İstanbul'da adam gibi yaşıyacam diyorsan bence 10 bin olması lazım.

Ben olsam 17 bin liraya yurt dışında çalışıp edindiğim mesleki tecrübe ve bilgiler ışığında Türkiye'de 10 bin lira maaşla işe başlardım
  • Daha çok fırsat çıkar önüne acele etme.
  • cirak lazim mi muhtar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışında 5 yıl çalışırsın 17x12x5=1.020.000 TL ile Türkiye'ye döner . Lüks bir yaşam sürersin .
  • 4-5 yıl yaşardım. İyi bir birikim yaptıktan sonra dönerdim ailem değil yedi sülaleme faydam dokunurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Yurtdışında 5 yıl çalışırsın 17x12x5=1.020.000 TL ile Türkiye'ye döner . Lüks bir yaşam sürersin .

Yahu bunun vergisi var, kirasi var, faturasi var, mutfak masrafi var, nasil bir hesap bu ?

Ayrica, America gibi sirketlerde ust pozisyonlarda calisan insanlardan bir beklenti olur. Oyle siradan giyim-kusam olmaz, kaliteli urunler kullanmak gerekir, kaliteli mekanlarda bulunmak gerekir.

Her masasa gore bir yasam stili vardir. Bugun Ayda $50,000 alip gecinemeyen adam , cunku beklenti cok fazla.

• Türk ile evlenir asyada yaşardım. Olmayacak iş değil. Ama yabancıyla evlenmem mümkün değil, çünkü nekadar dil bilsekte birbirimizi anlamamız zor olur.
  • 1 seçenek bence , neden ?
    Ben senin yerinde olsam baya baya para biriktirip türkiyeye dönerdim. İlerde evlilik hayalleri kurarsan bunlar olabilir..
  • Para sizde kalsın asyalıyı verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

google görsellere yaz bakalım hintli kızlar diye. bunlarmi cikiyor yoksa meleklermi

isveçli kızlar yazsam olmazmı

Hişşş, adam ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Merhaba herkese,

Bir mantik sorusu sormak istedim. Eger onunuzde iki firsat olsaydi, bir ucunde 17000TL maas ancak aileden uzak ve asyalilarla beraber yasayacaksiniz (hintliler falan var bolca), diger ucta ise aile ve ortalama ustu (4-5bin) maasiniz olacak.

Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz, neden? Not: Aileyi getirmek gibi bir durum yok.

NOT: Su anda zaten yurtdisinda yasiyorum 2 yildir.

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Evet arkadaslar bugun kararimi verdim... Sirket imza karsiliginda arti para vermeyi kabul etti. En azindan denemekten zarar gelmez. Yazin annemi de goturecegim 2 ayligina alismasi icin...

Yorumlar icin tesekkur ederim, iclerinde cok yararli olanlari da vardi.

çankaya'yı paralı kazanan biri ucla'da master yapıp 9k+ maaşla iş teklifi alıyo. her ne kadar yazdıklarında bi övünme çabası görsem de, bu ibret alınması gereken bi hikaye yine de. bence en büyük başarısı, çevrenin kısıtlamasından etkilenmeden hedefine odaklanabilmiş olması. zaten türkiyede başarılı olabilmek için çalışkan ve işinde iyi olmak yetmez, vizyon sahibi de olmak lazım.

• Aile' den kastın Anne Baba Abla Kardeşse bence kal para her türlü kazanılır.

Fakat bu değilse bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peronitX -- 20 Haziran 2012; 11:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Kesinlikle 17000. Aile bir yere kaçmıyor ama aylık öyle bir miktar çok uçuk ve en azından bu forumun nerdeyse tümü için imkansız bir rakam. Sakın kaçırma. Birkaç yıl çalıştıktan sonra kendin bir şeylere karar verirsin zaten.

Yanlış düşünüyorsunuz.Her insan ölümü tadacaktır.Bir gün onları kaybettiğinde pişman olabilir.Buna göre seçim yapılırsa çok daha mantıklı olacaktır.
  • 17000 i al temiz :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

Kesinlikle 17000. Aile bir yere kaçmıyor ama aylık öyle bir miktar çok uçuk ve en azından bu forumun nerdeyse tümü için imkansız bir rakam. Sakın kaçırma. Birkaç yıl çalıştıktan sonra kendin bir şeylere karar verirsin zaten.

Yanlış düşünüyorsunuz.Her insan ölümü tadacaktır.Bir gün onları kaybettiğinde pişman olabilir.Buna göre seçim yapılırsa çok daha mantıklı olacaktır.

Yanlışı doğrusu yok bunun herkes fikrini yazmış ayrıca mesaj tarihlerine dikkat biraz :)
  • sen 17.000 tl var aileyide yanımıza aldırırız dert ettiğin şeye bak
  • 3-5 yıl çalışır birikimimi yapar amerikaya giderdim orada çalışma izni aldıktan sonra dönerci açardım
  • 17000 i seçtim sormana bile gerek yok aslında
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.