Şimdi Ara

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
8
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2019)
Giriş

Bir mantik sorusu sormak istedim. Eger onunuzde iki firsat olsaydi, bir ucunde 17000TL maas ancak aileden uzak ve asyalilarla beraber yasayacaksiniz (hintliler falan var bolca), diger ucta ise aile ve ortalama ustu (4-5bin) maasiniz olacak.

Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz, neden? Not: Aileyi getirmek gibi bir durum yok.

NOT: Su anda zaten yurtdisinda yasiyorum 2 yildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_Shooter -- 20 Nisan 2012; 3:14:31 >

• 17bine git ne kadar kalabilirsen kal . zaten 1 yıl anca doldurursun
  • yakın arkadaşlarım yanımda olsun, 8bin tlye anlaşalım.
  • 17 bin zaten evlenmeyi dusunmuyorum
  • Türkiye'de 4-5 bin tl maaşla mutlu olursun gene ne kadar hakettiğinin altı da olsa ama ondan önce şunu düşün 17bin tl ile mutlu olabilcekmisin orada?
  • 17 bin liraya 10 sene çalışırım. Geri dönerim.
  • burdaki herkesin 17.000 i tercih ediceğine iddaya girebilirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 750 maaş yol yemek sigorta yok hergün azar fırça iş yerinde sizce nasıl iş iyi mi
  • 5 bin maaş + huzurlu aile ortamı
  • 17 bini alırım keyfime bakarım geri de dönmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RiverStyx -- 19 Nisan 2012; 23:49:04 >
  • 17000 veren benim ailemdir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG'U SEÇ KARDEŞ
  • 17bin + asyalılar
  • 17 binle çalış para biriktir 5 binlik işe dön
  • 1yıl çalışır geri dönerim
  • Adamına göre değişir. Ben kabul etmem mesela. Çünkü aile kurmaya meraklı biriyim, çok para kazanmaktan çok mutlu olabileceğim ve o paranın çok daha azını sevdiklerimle -ki en önemlisi hayat arkadaşımla- yiyeceksem hiç sorun yok.
  • Arkadas Samsung'u sececek sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 19 Nisan 2012; 23:53:43 >
  • Gider 2 yıl çalışırım eşşek gibi para biriktiririm, sonra gelir ailemi kurarım edindiğim sermaye ile 1 ev alır, o ev kirasıyla faturalarımı halleder ; kalan 5 bin i de her türlü ailemle çatır çatır yiyerek mutlu mesut yaşarım

Eğer 1 hak varsa ve dönülemeyecekse, ne olursa olsun aileni seç. Aile herşeydir, para hiçbirşey. Bunun hiçbir açıklaması da olamaz, 5 bine rahat rahat yaşarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo8645 -- 19 Nisan 2012; 23:53:23 >
  • 4-5 bin tl çok iyi bence bizim ülkenin şartlarına göre ben aileme yakın olmayı tercih ederim
  • Kesinlikle 17000. Aile bir yere kaçmıyor ama aylık öyle bir miktar çok uçuk ve en azından bu forumun nerdeyse tümü için imkansız bir rakam. Sakın kaçırma. Birkaç yıl çalıştıktan sonra kendin bir şeylere karar verirsin zaten.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.