Şimdi Ara

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2019)
Giriş
  • Türkiye'de kalsan ay sonunda bankaya yatmış 5 bini gördüğünde ulan bu 17 bin olcaktı kaçırdık dersen bu hayat sana zindan olur. Ki Türkiye şartları insana bunu dedirtir. Bence para için olmasa bile hevesini almak için git oraya. Ne zaman dönmek istersen o zaman iş fırsatları açık olcak zaten. Kaybedeceğin bir şey olmaz.
  • Ohoooo super 17 bin
  • ANALİZ;

1; Ailenide düşünerek 17.000 tl için asyaya gidilebilir, ve oradan ailene yardım edersin..her fırsatta uçakla gelirsin zaten para bol.

2; Ailenle aran kötü ise zaten umursamazsın.

3; Ailem şahsen gitme oğlum sensiz yapamayız der ise 1000 tl alırım gene gitmem, ancak genelde insanın ailesi destekler gitmesini herkes için en iyisi olur.....

4; üstat orada iş varsa 5000 tl civarı bizide götürsene donanımdan toplanalım ne iş olsa yaparız, 5000 tl iyi para..sanada 1000 tl veririz her ay mantıksız mı?
  • Mutlu olamıyacağım yerde günde 17.000 verseler bile 1 dakika durmam. Nerede mutlu olabileceksen orayı seç..
  • 17 bine 1 yıl çalışmaya bak 1 yıl sonunda artık yapamazsan 5 bine dön derim ... sonuçta para hersey degildir
  • 17binin 5binini ailene bırak onlar o parayla sefa sürerken sende 12binle sefa sür gül gibi geçinin gidin.Sonra bi 7-8 sene sonra dönersin.
  • Evet arkadaslar bugun kararimi verdim... Sirket imza karsiliginda arti para vermeyi kabul etti. En azindan denemekten zarar gelmez. Yazin annemi de goturecegim 2 ayligina alismasi icin...

Yorumlar icin tesekkur ederim, iclerinde cok yararli olanlari da vardi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Evet arkadaslar bugun kararimi verdim... Sirket imza karsiliginda arti para vermeyi kabul etti. En azindan denemekten zarar gelmez. Yazin annemi de goturecegim 2 ayligina alismasi icin...

Dostum ne iş yapacaksın, nerede okudun ve hangi bölümü okudun? Merak ettim doğrusu.
  • Maşşallah paraya bak ya, eleman lazımmı :)
  • 6 yildir Ingiltere'de yasiyorum (18 yasindan beri). Turkiye'ye yilda en fazla 1 hafta gelirim, o bile kendimi bogazlaniyormus gibi hissetmeme yeter, eger arkadaslari goremez aile yaninda kalirsam , . Hos TR'den cok guzel is teklifleri aldim, bakalim temelli donebilirim ekimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

750 maaş yol yemek sigorta yok hergün azar fırça iş yerinde sizce nasıl iş iyi mi

cok iyi bende geleyim varmi yer?
  • quote:

Evet arkadaslar bugun kararimi verdim... Sirket imza karsiliginda arti para vermeyi kabul etti. En azindan denemekten zarar gelmez. Yazin annemi de goturecegim 2 ayligina alismasi icin...

tebrik ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGuZ -- 24 Temmuz 2012; 13:25:12 >
  • 17Bin i alır uzarımmm agaa...
  • quote:

Hayırlı olsun
  • Birde 17,000TL deyip, insanlar Turkiye ile kiyasliyorlar, her ulkenin ekonomisi kendine goredir. Sanirim $10,000 civari olmasi lazim vede arkadas Amerika'da galiba, metropolitan sehirler icin oyle ahim sahim bir rakam degil bu. Mesela enistem Ingliltere'de yasiyor, turk parasi maasi 15,000 TL, hos rakam iyi gibi geliyor ama adam orta halli bir hayat yasiyor, ortalama bir evde kaliyor. Ornegin Turkiye'deki kiralarla, yurtdisindaki kiralar arasinda daglar kadar fark var, bunlara karsilik adam 6 gun calisiyor, bazi haftlar 7 gun.
  • Anne babasız bir yerde 17 bin değil, 170 bin verseler kılımı kıpırdatmam.
  • Japonya diyeydin nufus cuzdanini yirtiyordum.
  • Bence S2 al iPhone'yi ne yapacaksın
  • tecrübe kazanacaksın. farklılık göreceksin. diğerlerinden farklı olacaksın. burda 17 bin verip yurtdışında 4-5 verselerdi dışarıyı tercih ederdin dimi

vallahi gideceğin yer arap ülkesi ise sende mühendissen eğer bende geliyim 2-3 bin lira verseler yeter bana
  • Aileni de al git oraya
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.