Şimdi Ara

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
8
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Aylik 17000TL maas mi yoksa aile mi?

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2019)
Giriş
  • Ufuklarda evlilik gözüküyorsa 17 bin daha mantıklı bir tercih olur.Kuş yuvadan bir gün uçuyor,ne zaman uçmayı öğrenirseniz sizin için daha iyi Nereye kadar ailenizle kalacaksınız
  • Şimdi düşündümde hacı bende öyl bi fırsat olacak 1 dakka durmam bu ülkede haa bi ayağında burda kalacak zaten ailen var internete 60 lira veriyoz 1 mbit sende diyosunki istanbula yertleşecem aile kuracam te allam ya herkes gider mersine sen gidersin tersine
  • 17,000 alırım ailemi de 1 sene sonra yanımda getirtirim.
  • Tartışmaya bile gerek yok,17.000
  • hocam 4 bine gore ayarla 30 yıl çalıştın desek 1,440,000 yapar , 17 binden 7-8 yıl sene çalış yeter sonra gel burada normal devam et
  • dışarıda yaşayacak olduğunuz tecrübe türkiye de çok kıymetli olabilir. dolayısıyla ailenizle birlikte olmak istiyorsanız da birkaç sene daha ayrı kalıp birikim yapmanızı ve tecrübe kazanmanızı tavsiye ederim. yanlış hatırlamıyorsam ucla'da okuyordunuz. zaten 3-4 senedir uzaksınız aileniz ile 1-2 sene daha dişinizi sıkarsınız.
    yurtdışında çalışmak güzel oluyor. ben şu aralar türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum açıkçası.
  • ailenin nasıl aile olduğuna bağlı. yerine göre aç yaşarsın ama 100 bin maaşa bile değişmezsin, yerine göre evin sokağına bile girmek istemezsin.
  • Kusura bakmasın kımse ama, para varsa huzur ve mutluluk da verdır. Aıle tabıı kı onemlı ancak 17000 tl de fena para...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

17bin + asyalılar

şöyle bi durum var 17000tlye onlar senin tüm masraflarını karşılayacak mı yani oradaki konaklama,yeme, gezme tozma vs hesapla geriye ayda 10.000tl atabiliyorsan köşeye 2yıl çalışıp 240bintl cebinde eve dönersin

ne iş yaptığını bilmiyorum ama sana başka ülkede çalışman için o kadar para veriyossalar burada en az 7-8bin tl çalışman lazım yoksa rahat edemezsin

• Tabi ki 17.000TL. Sonuçta ömrünün sonuna kadar çalışmak için senet imzalamıyorsun. Çalış 5-6 sene, sonra gelirsin ailenin yanına 5-6.000 TL'ye keyfine bakarsın. Miss.

@Herkese not: Şuraya bak abi adam 17.000 TL mi yoksa 6.000 TL mi diye bize soruyor biz de ne hallerdeyiz. Yurtdışında okumak bu kadar etkiliyor mu ya şaşırdım cidden 17.000 TL nedir... Helal olsun.
  • şu an atıp tutmak herkese kolay tabi ama ben de aklıma ilk geleni söyleyeyim.

ben olsam 10 sene civarı 17binlik yerde çalışırım hem para biriktirir, hem yurtdışında kendimi geliştiririm sonra ülkeme daha donanımlı, birikimli dönüp bu ülkeye bir şeyler katmaya çabalarım ama bu benim takıntım ya da idealim sanırım o yüzden kişiden kişiye değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 20 Nisan 2012; 0:08:24 >
  • Aylık 17bin bana biraz sallama gibi geldi.

neyse ben 5bin + Aileyi seçerdim. Gerçi evlenmeyi falan planlamıyorum. Avrupa veya ABD de aylık 5bin ailesiz de olur
  • Aileni al git
  • asyalı masyalı
    o 17000 den sonra
    alayı aynı
  • 17.000 dayanabildigin kadar dayanmalısın

o kadar becerin,bilgin varsa sonrada rahat 4-5 bine iş bulabilirsin zaten
  • 17000 tabiiki oteki secenekler yanında cok sacma kalır
  • Ben üstüne para verip gidiyorum seneye Türkiye'de 17 bin yurt dışında 5 bin desen neyse de bu soru çok saçma olmuş.
  • 4 bin lira ve ailemi seçerim.
  • 17 bin olduktan sonra ailemi de hatta arkadaşlarımı da yanımda götürürüm
  • 17000 git 5 yıl çalış sonra ömür boyu yat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.