Şimdi Ara

AYIN ENPARALISI OLANLARA SUPRIZ HEDİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
3
Favori
3.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayın Enparalısı' nedir ve nasıl olunur?

1 ay boyunca aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştiren, yani bankacılık işlemlerinin önemli bir kısmını Enpara.com'dan yapan kişilere 'Ayın Enparalısı' denir.

Bu işlemler:

işlem 1 Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması
    işlem 2 Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması
    işlem 3 Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi
    işlem 4 En az 1 adet fatura ödenmesi
    işlem 5 Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi
    işlem 6 ATM’den en az 1 defa para çekilmesi
    işlem 7 Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması
    Ayrıca, zaman zaman size 5 işlemi tamamlamanıza destek olacak bazı sürprizlerimiz de olacak :)

Nasıl 'Ayın Enparalısı' olurum?
    Neden böyle bir uygulama başlattık?

Enpara.com olarak bankacılık ihtiyaçları için bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür etmek amacıyla bugüne kadar hep yenilikçi, uzun dönemli ve bol faydalı kampanyalar sunmaya çalıştık :) Ancak son dönemde bizi sadece kampanyalarımız için kullanan, başka hiçbir işlem yapmayan bir müşteri grubumuzun oluştuğunu fark ettik. Takdir edersiniz ki bu kampanyaların bizim için ciddi bir maliyeti var. Dolayısıyla, bazı önemli kampanyalarımızı sadece 'Ayın Enparalısı' olan müşterilerilerimize sunarak bu maliyetlerimizi daha etkin ve adaletli yönetmeyi hedefliyoruz. Biliyorsunuz, Enpara.com olarak maliyetlerimizden sağladığımız her tasarrufu daha avantajlı mevduat ve kredi faiz oranları sunarak sizinle paylaşıyoruz.

Neden 'Ayın Enparalısı' olmalıyım?

'Ayın Enparalısı' olduğunuzda diğer kampanyalarımıza ek olarak sadece Ayın Enparalılarına sunacağımız özel kampanyalardan da faydalanabileceksiniz.

'Ayın Enparalısı' olup olmadığımı nasıl takip edebilirim?

İnternet şubemize giriş yaptıktan sonra sağ üstte, adınızın solundaki 'Ayın Enparalısı' adımını tıklayarak ya da cep şubemizin ana sayfasındaki 'Ayın Enparalısı' butonuna basarak 'Ayın Enparalısı' olup olmadığınızı ve ’Ayın Enparalısı’ olmak için kaç adımızın kaldığını kolayca görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 1 Mart 2016; 18:15:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Enpara bitmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi gene açtın konuyu ceptetebci hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oranj Medya

Enpara bitmiş.

Adamlar haklı ama abartmışlar biraz şartları. Belli bir miktarda parayı vadesizde tutması yeterli olmalıydı bence. Fazlasıyla masraflarını çıkarıtdı yaptıkları kampanyaların

• Normal günlük kullanlar kolaylıkla şartları yerine getiriyor zaten. Güzel bir kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Normal günlük kullanlar kolaylıkla şartları yerine getiriyor zaten. Güzel bir kampanya.
    Sürpriz kısmını anlayamadım, hediye uçak biletlerinde yüzde 20 hediye değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Normal günlük kullanlar kolaylıkla şartları yerine getiriyor zaten. Güzel bir kampanya.
    Şubat 2016
    Tebrikler, 'Ayın Enparalısı' oldunuz :)

eee sonuç :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediye nedir

• Birde amuda kalkalimmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Hediye nedir
    ahh bide kredi kartı çıkarsalar ahhhh kurtulsak yeşillerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoloji64

Birde amuda kalkalimmi
    hiç uğraşamam verecekleri sürprizde kendilerin olsun.
  • Geçen ay farketmeden olmuşum ama ne işe yarar bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tadanyz

quote:

Orijinalden alıntı: Oranj Medya

Enpara bitmiş.

Adamlar haklı ama abartmışlar biraz şartları. Belli bir miktarda parayı vadesizde tutması yeterli olmalıydı bence. Fazlasıyla masraflarını çıkarıtdı yaptıkları kampanyaların

Alıntıları Göster
    Valla bana uyar. Enpara diğerleri gibi biyerden verip arkadan malı götürmeden samimi bir bankacılık yapmaya çalışıyor. Yaptıkları çalışmaları şahsen çok beğeniyorum. Bu haberi aldıktan sonrada maaşımı enparaya yollayıp tüm işlemleri ordan yapmaya karar verdim tam olarak orda yazan işlemleri yapmış olurum böylece.

• Ayın en paralısı %20 indirimli uçuyormuş , ben bütün şartları yerine getirsemde uçmuyorum yani herkese hitap etmiyor bence çok anlamsız ve kötü bir kampanya olmuş seçenek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben her ay işlem yapıyorum bakalım seçilmiş miyim

• OzaNazY kullanıcısına yanıt
    Şubatta olmuşsun bişi yok😊:)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Şubatta olmuşsun bişi yok😊:)
    Sürpriz ne olacak tabi ki USB bellek, kumbara tarzı bir şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

ben her ay işlem yapıyorum bakalım seçilmiş miyim
    çok güzel kampanya ben ayın elemanı seçildim. uzay yolculuğu için %20 indirim kazandım enparadan.

• mesaj foto uyumu güzel olmuş güldürdün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 1 Mart 2016; 19:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Valla bana uyar. Enpara diğerleri gibi biyerden verip arkadan malı götürmeden samimi bir bankacılık yapmaya çalışıyor. Yaptıkları çalışmaları şahsen çok beğeniyorum. Bu haberi aldıktan sonrada maaşımı enparaya yollayıp tüm işlemleri ordan yapmaya karar verdim tam olarak orda yazan işlemleri yapmış olurum böylece.

Alıntıları Göster
    şartlar biraz ağır olsa da mantıklı. sadece kampanyada kullananlar için demişler açık açık. bu kadar açık sözlülük görmedim :)
    enpara dan atm den para çekme şartını anlayamadım. bu zaten internet bankacılığı değil mi:) genelde para çekmeyiz biz yani :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.