Şimdi Ara

Nkolay Davet Kodumla Üye Olana 250 TL+Coffy Kahve Kodu Hediye!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Davet kodum ile Nkolay üyeliği oluşturan 24-55 yaş arası kişiler müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme sonucunda kayıt işlemini tamamladıktan sonra ve arkadaşını davet et kısmına davet kodumu girdikten sonra kampanya hediyesi tarafıma ulaşmasına müteakiben 250 TL ödeme yapacağım.

REF KOD: 032OYRQN

N Kolay’a davet ettiğin her arkadaşın için 500 TL ödül N Kolay’da!
    30 Temmuz – 1 Ağustos arasında N Kolay’a davet ettiğin her arkadaşın için 500 TL, toplamda 5.000 TL ödül kazan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 30 Temmuz 2025; 16:41:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Davet kodum ile Nkolay üyeliği oluşturan 24-55 yaş arası kişiler müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme sonucunda kayıt işlemini tamamladıktan sonra ve arkadaşını davet et kısmına davet kodumu girdikten sonra kampanya hediyesi tarafıma ulaşmasına müteakiben 100 TL ödeme yapacağım.

• Davet kodum ile Nkolay üyeliği oluşturan 24-55 yaş arası kişiler müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşme sonucunda kayıt işlemini tamamladıktan sonra ve arkadaşını davet et kısmına davet kodumu girdikten sonra kampanya hediyesi tarafıma ulaşmasına müteakiben 250 TL ödeme yapacağım.

N Kolay’a davet ettiğin her arkadaşın için 500 TL ödül N Kolay’da!

30 Temmuz – 1 Ağustos arasında N Kolay’a davet ettiğin her arkadaşın için 500 TL, toplamda 5.000 TL ödül kazan!

https://www.nkolay.com/kampanyalar/dostluk-gunu-kampanyasi?utm_campaign

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 30 Temmuz 2025; 16:46:21 >

• Bugün son gün...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.