Şimdi Ara

Avrupa Birliğine Girmeyi Kim İstiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben istemiyorum kardeşim! Terörist destekçilerinin birliğine girmeyi istemiyorum! Terörist destekçileriyle anlaşma yapmak istemiyorum! Bugün ab nin yaptığı açıklamalar apaçık Türk milletine hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 4 Kasım 2016; 23:2:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki madem terör destekçilerini sevmiyorsun, onlarla bir olmak istemiyorsun.
    O zaman neden ampulü destekliyorsun diye sorarlar adama.

Ben mesela floransan ampulü destekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pis yavudiler ve amerigalılar.
  • Ben belki suriyeliler Avrupaya gider

• ben istiyorum qnq
  • ben avrupa birliğine girmek istiyorum ama kendim girmek istiyorum Türkiye yanımda olmadan
  • Bu adamlar bizi hiçbir zaman Avrupa birliğine sokmayacaklar. Üyelik sürecini sonlandırıp susturmak lazım bunları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ben Avrupa birliği üyesiyim ZUHAHAHHHHAAA

• Bana para toplayın gideyim ben :(
  • Haklisin fakat bugun AB kapilari açsa sende dahil ucarak gidersiniz. Insanlar canlari pahasina gidiyorlar demekki var bi sebebi
  • Ben istiyorum kardeşim, en olmadık adamlarla masaya nasıl oturduysak Avrupa ile de oturup madem biz haklıyız bu terör davalarında, öyleyse neden korkuyoruz, olayları lehimize döndürebiliriz diplomasi ile.

Avrupa Birliği olayı sadece vizeden ibaret değil ki öyle olsa bile başlı başlına büyük bir mesele, 6 ay yurtdışında Erasmus yapıcam diye aylar boyunca işlemden işleme koştum, millet geliyo Fransa'dan İspanya'dan elini kolunu sallaya sallaya sadece pasaport alıyorlar 1 günlük iş.

Avrupa Birliği demek ülke ekonomisinin kalkınması demek, yurtdışında rahatça çalışma imkanı demek, aynı şekilde yurtdışından işçi ihraç etmek demek, daha büyük bir ekonomi platformuna girdiğimiz için, bireylerin & firmaların daha sıkı çalışması demek.

"Ne avrupası yeağğ, reisimiz postayı koydu biz bize yeteriz, BOP'ta eş başkanız zaten" davalarını geçiniz efendim. Bu kafayla ülke 1 adım ilerleyemez 1.

• Önümüzdeki ay batıyor kesin bilgi
  • Ben istiyorum.
  • İstemiyorum, bize uygulayacakları en ufak bir ambargoya karşı tehdite karşı kendimizi geliştirip, azerbaycan ve türkmenistan gibi devletlerle beraber ortak projelere atıp bunlarla birlikte birlik kurmak istiyorum.

Diğer türlü bizim tatlı su entelleri hiç bir zaman avrupanın bizi pipisinin kılına tutmadığını, bizi birbirimize düşürmek için pkk işid gibi örgütleri kurduklarını kabul etmeyecekler.Hatta bizim tatlı su entellerinide fırsatımız varken suriyelilerle beraber avrupaya yollasak kar ederiz.

Sanayi olarakta güney kore ve çin ile ilişkileri geliştirirsek daha iyi olur zannımca.

Amerikan sempatizanı suudlarla ve yandaşlarıylada ilişkiyi yavaş yavaş kesmek mantıklı hamle olur.
  • Avrupa Birliği standartlarına ulaşmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ben ben.
    Hırvatistan ile aynı sene müzakereler başladı hırvatistan çoktan girdi 2. Senesi sanırım. Biz daha 8 tane fasıl da uyum sağladık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

ben avrupa birliğine girmek istiyorum ama kendim girmek istiyorum Türkiye yanımda olmadan

Hadi insallah

Konuya donuk olarak onlar bize girsin biz onlata niye giriyoz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

ben avrupa birliğine girmek istiyorum ama kendim girmek istiyorum Türkiye yanımda olmadan

Her gün abnin beslediği teröristlerin hain saldırılarında mehmetciklerimiz şehit oluyor. Siz nasıl insansınız anlayamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ab ulkelerı destekleyerek kendı kendıne yetebılen ulkeler halıne getırır. halkın refahını artırır ac ınsan bırakmaz. biz nasıl olsa gıremeyecegımızdn hayal kurmayın. hdpyi ab degılde ırdakı buyukbaslar desteklıyor olabılır. bunların banka kayıtları fınans kaynakları bılınıyor ama bısey yapılmıyor. tıpkı f16 lar dagı tası bombaladıklarında bişey yapılmadıgı gıbı.. yanı paralel ler temizlenmedı.feto harıcınde vize gosterılmeyen paralel yapılar var esas onları bulmak lazım
  • Ben isterim ama sunu biliyorumki zaten bize onyargililar zaten ustune bizde girmemek icin elimizden geleni yapiyoruz. Uzun lafin kisasi imkansiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.