Şimdi Ara

Amerikan Futbolu Takımına Girsem mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitenin amerikan futbol takımı var. yeni kuruldu sayılır. seneye tam olarak maçlara falan çıkılacak.
    takımın koçu, yardımcısı ve takımdaki oyunculardan teklif geldi bir kaç kere.

ne dersiniz katılayım mı sizce?
    dersleri etkiler mi?
    nasıl bir spordur?
    bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Nisan 2007; 18:12:28 >

• Fiziğin mükemmel.
  • Dünyanın en zevkli ama en yorucu sporudur. Bence girmelisin. Ama düzenli birisi değilsen dersleri aksatabilir çünkü gerçekten çok yorucu.
  • Yapılı kişilere oyunu ögretip sonra kolunu bacagını kırdırma ve bundan zevk alma oyunu degil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Fiziğin mükemmel.

Ondan göre çağırıyor ya abi gören
    Hem bu sayede biraz da verirsem şu kilolardan ideal kiloma ulaşırım heralde

Mükemmel olan fiziğini bozma anlamında mı söyledin yoksa

quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Dünyanın en zevkli ama en yorucu sporudur. Bence girmelisin. Ama düzenli birisi değilsen dersleri aksatabilir çünkü gerçekten çok yorucu.

Ders konusunda düzenliyim. Ama yine de endişem var tabi engellemesi konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 18 Nisan 2007; 18:36:31 >

• arkadasım dersi engelleyen spor olsun ama kendımden bılırım spor ozwerı ıster(yerı geldımı sewdıgın seylerden odun wermen gerekecek cunku okulda oynamakda bı newı profesyonellık)

avantajları saymakla bıtmez ancak antreman muhabbetlerı soyunma odası geyıklerı mac yolcugulgu sehırdısına maca gıtmeler oduller almalar bunlar cok guzel seyler

dezavantajları: derslere etkısı olmuo dersem yalan olur ancak dedıgım gıbı dıer sewdıgın seylerden odun werırsen spor gereınden fazla dolrurur heryerı
  • gözünü korkutmak gibi olmasın ama ne kadar korunursan korun gene de tehlikeli bi spordur.. Seneye ben de Başkent Knights ın seçmelerine katılcam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

arkadasım dersi engelleyen spor olsun ama kendımden bılırım spor ozwerı ıster(yerı geldımı sewdıgın seylerden odun wermen gerekecek cunku okulda oynamakda bı newı profesyonellık)

avantajları saymakla bıtmez ancak antreman muhabbetlerı soyunma odası geyıklerı mac yolcugulgu sehırdısına maca gıtmeler oduller almalar bunlar cok guzel seyler

dezavantajları: derslere etkısı olmuo dersem yalan olur ancak dedıgım gıbı dıer sewdıgın seylerden odun werırsen spor gereınden fazla dolrurur heryerı

Derslere etkisi olacak. Peki burası artık belli gibi. Nihayetinde antrenmanı maçları falan.

haftaya antrenman varmış. Gidip izleyeceğim nasılmış falan diye.

çok mu tehlikelidir acaba?
    mesela kolu bacağı kırma ihtimalimiz kaç?

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Güzel kardeşim ben seni neden mahcup duruma düşüreyim?

Boyunu da biliyorum kilonu da.
    Gayet uygun.

Art niyetim yoktu yani. Aklım sıra destek olmak istemiştim.

Selam ile...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Güzel kardeşim ben seni neden mahcup duruma düşüreyim?

Boyunu da biliyorum kilonu da.
    Gayet uygun.

Art niyetim yoktu yani. Aklım sıra destek olmak istemiştim.

Selam ile...

Yok abi art niyetin olmadığını biliyorum. Hani tehlikeli bi spor gibi ya. Kolunu bacağını kırarsın mı demek istedin diye yazmıştım.
    Yoksa biliyorum seni

Senin bilgin var mı? Sizin orda falan oynayan tanıdık falan var mı? Ya da izlemişliğin falan?

• nerede okuyorsun amerikada mı
  • Ya Türkiye 'de amerikan futbolumu yaw tövbe tövbe amerikada okuyorsanız tamamdır ama Türkiye' de var ise ben çoktan takımdaydım ama burada olucağını sanmıyorum...
  • Merak ediyorum;

Amerika' dan çıkma Basketbol dünyada tutulurken neden Amerikan Futbolu tutulmadı?

Yoksa başında bulunan "Amerikan" ibaresinden mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gagazja

nerede okuyorsun amerikada mı

Hayır Türkiye'de

quote:

Orjinalden alıntı: dragger28

Ya Türkiye 'de amerikan futbolumu yaw tövbe tövbe amerikada okuyorsanız tamamdır ama Türkiye' de var ise ben çoktan takımdaydım ama burada olucağını sanmıyorum...

Türkiye'de takımları var

quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Merak ediyorum;

Amerika' dan çıkma Basketbol dünyada tutulurken neden Amerikan Futbolu tutulmadı?

Yoksa başında bulunan "Amerikan" ibaresinden mi?

Aslında isminden dolayı ben de soğuk bakıyorum epey zamandır.
    Neden "Amerikan" ifadesi kullanılıyor. Başka bir isimle gelebilirdi Türkiye'ye

• türkiyede bu spor yapılıyor yani kaç senedir var
  • Turkiyede sadece universiteler arasi biliyorum. Ben suan amerikadayim okuyorum ve takimdayim. Oyle Turkiyeden gozuktugu gibi kolun bacagin kirilma olayi falan yok. cok sert bir spor degil. daha sertleride var. Bunda gerekli olan seyi soyliyim futbol topunu firlatabilme kabiliyetin ,Hizli ve uzun sure kosabilme kabiliyetin,ceviklik lazim saniyede dusunmen lazim herseyi. yani mesela bizim okulun 3 tane oyun kurucusu var en iyi topu firlatabilen burdan kastim en uzaga degil adrese teslim olayi. super zevkli ayrica super yorucu bir spor... vucudu oyle bir sekle sokuyor ki anlatamam direk 6 pack dedigimiz olayi goruyorsun... ayrica oyle adamlar sana giristiginde falan bisey olmuyo oyle bir koruma varki yani anca bi yerin kirilmasi icin mucize lazim... bence normal futboldan daha guvenli...

tavsiye ederim kesinlikle... sorularin varsa sor...

• quote:

Orjinalden alıntı: ObOchine

Turkiyede sadece universiteler arasi biliyorum. Ben suan amerikadayim okuyorum ve takimdayim. Oyle Turkiyeden gozuktugu gibi kolun bacagin kirilma olayi falan yok. cok sert bir spor degil. daha sertleride var. Bunda gerekli olan seyi soyliyim futbol topunu firlatabilme kabiliyetin ,Hizli ve uzun sure kosabilme kabiliyetin,ceviklik lazim saniyede dusunmen lazim herseyi. yani mesela bizim okulun 3 tane oyun kurucusu var en iyi topu firlatabilen burdan kastim en uzaga degil adrese teslim olayi. super zevkli ayrica super yorucu bir spor... vucudu oyle bir sekle sokuyor ki anlatamam direk 6 pack dedigimiz olayi goruyorsun... ayrica oyle adamlar sana giristiginde falan bisey olmuyo oyle bir koruma varki yani anca bi yerin kirilmasi icin mucize lazim... bence normal futboldan daha guvenli...

Vallahi soracağım sorular bunlar işte. Bir çok şeyi yazmışsın zaten.

Senin söyleyeceklerin varsa fazladan okurum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ObOchine

Turkiyede sadece universiteler arasi biliyorum. Ben suan amerikadayim okuyorum ve takimdayim. Oyle Turkiyeden gozuktugu gibi kolun bacagin kirilma olayi falan yok. cok sert bir spor degil. daha sertleride var. Bunda gerekli olan seyi soyliyim futbol topunu firlatabilme kabiliyetin ,Hizli ve uzun sure kosabilme kabiliyetin,ceviklik lazim saniyede dusunmen lazim herseyi. yani mesela bizim okulun 3 tane oyun kurucusu var en iyi topu firlatabilen burdan kastim en uzaga degil adrese teslim olayi. super zevkli ayrica super yorucu bir spor... vucudu oyle bir sekle sokuyor ki anlatamam direk 6 pack dedigimiz olayi goruyorsun... ayrica oyle adamlar sana giristiginde falan bisey olmuyo oyle bir koruma varki yani anca bi yerin kirilmasi icin mucize lazim... bence normal futboldan daha guvenli...

Vallahi soracağım sorular bunlar işte. Bir çok şeyi yazmışsın zaten.

Senin söyleyeceklerin varsa fazladan okurum

ya daha aklima birsey gelmiyor zaten burda 7 gun antreman yapiyoruz 4 gunu kendin agirlik calisiyorsun 3 gunu takimla... cok iyi bir spor yani mutlaka katil derim

• arkadaslar istanbul küçükyalı da oturuyorum bu sporla ilgilenmek istiyorum ama nerede yapabilirim bilmiyorum bildiğiniz biyer veya kulüp varmı yardımcı olurmusunuz
  • yuhhh konunun en son msj tarihi 19 Nisan 2007 nası üstte oluyo

Bu arada PHI hocam bende gitmek istedim benim arkadaş şuan takımda ama gözüm kesmedi antrenmanlar falan seninlede hala görüşemedik bigün kısmet olur inşallah bu arada vizelerin nası geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozborme -- 12 Aralık 2008; 13:12:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.