Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
35
Favori
389.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar çok özürdileyerek ve serinin sadece son 2 filmini izlemiş birisi olarak.

Captain americanın asansörde kullandığı

Yaşasın hydra.

Olayı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz?
    Spoiler içerir...Hydra gizli bir örgüt kaptan Amerikayi izlersen fikir sahibi olabilirsin nasil shield iyilik icin savaşıyor ise nick fury önderliğinde, hydrada tam tersi red skull liderleri zannediyorsam çok hakim değilim çr a sallamakta istemiyorum.Hydra ve red skull kaptanın en büyük dusmanidir.
    Bu durumda kaptanin bu sözü söylemesi çok epikti.Hele çr da yanlis bilmiyorsam kaptanin hydra tarafina gectigi bir evren var ki... dr.zolanin adi geçti o da güzel referansti kaptanin bir başka düşmanı aslında baya ana villian olarak koyulacak karakterler zola, red skull.her neyse kaptan icin istediğiniz kadar abartildi diyebilirsiniz sadece hail hydra sözü bile inanilmaz heyecan yaratiyor hele yine o meşhur asansör sahnesini hatirlatmalari muazzamdi.he's worthy we know it now you can all cry

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu thanosun ilk dakikalardaki sahnesiyle daha önce esprisi yapılan ant man thanosun içine girsin büyüsün olayının hiç bir farkı yok , keşke öyle yenselerdi thanosu kafa kesmeden daha gerçekçi olurdu

Bir çok kişi yukarıda bahsetmiş zaten senaryoda çok sıkıntı var. Çok şey söylenebilir ama tekrar etmeye gerek yok. Ama es geçilemeyecek bir konu var zaman yolculuğu ile ilgili.
    Sen git Terminator ve Geleceğe Dönüş filmlerine laf at sonra kendi filmin için zamanda yolculukta olan olayları paralel evrenler diyerek açıkla ama son kısımda cap taşları geçmişe götürüp dönmeyince ne hikmetse paralel evren muhabbeti çöpe atılıp aynı evrende yaşlanmış göster. Kendi oluşturduğun mantığı yok sayarsan seyirciyi resmen aptal olarak görmüş olursun. Halbuki cap geri dönmeyince yaşlı halini hiç göstermeyip geçsen ve sonrasında paralel evrende carter ile birlikte göstersen hiç sorun olmayacak.
    22 filmlik bu evrenin sonu böyle olmamalıydı. Seyirciye saygı gösterip çok daha güzel bir senaryo yazmaları lazımdı. Thor u filmlerde mahvettiler tam iw ile durum değişecek derken daha beter yaptılar. ironman 3 için ne kadar beklentiye sokmuşlardı. Mandarin karakterini ne hale getirdiler. Marvel bunu hep yapıyor. Bundan sonraki filmlerinden artık hiç beklentim yok.

• Filmi dün akşam izledim. İnsan son film olduğu için biraz daha fazla aksiyon bekliyor. Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası.

Son olarak İnfinity war > End Game

• Film hakkindaki fikrim ilk yarısı durgundu eglenceli dahi değildi güzel basladilar ama sonrasinda hüzünlü bir senaryo bile yoktu hadi zaman yolculuğu yapalım dedikten sonrasindaki açıklamalar ws. Cok dandikti. Zaman yolculuğu ve sonraki sahneler güzeldi şimdi thor un haline laf ediyoruz ama thor u bu hale getirenin thanos olduğunu düşününce mantıksız gelmiyor hatta olmasi gereken bu thanos hepsini yamulttu,hulk savaşmayı birakti,iron manin o ilk hali neydi thanostan bahsederken.scarlett witchi bu kadar öfkeli gördük.Thanos sadece tony vision gamora ve black widowun ölmesine sebep olmadi koca avengersi psikolojik olarakta fiziksel olarakta dağıttı.Thanosun ne kadar büyük bir komutan olduğunu göstermeleri muazzamdi.Onca dağılan karakter arasında kaptan amerikanin ayakta kalmasi mantıksız sayılmaz.Avengers assemble sahnesi zaten off diyorumbence worthy olmusken gidip agent carter ile bu isi bitirmesi pek güzel bir final değildi o dansi etmelerini hepimiz istedik fakat hüzünlü bitmesi gerekirdi.konuscak çok sey var neyse hulk vasıfsız değildi abi daha napsin koskoca ig yi taktı.snap yapacagina thanosu öldürse direkt taşları kullanarak olmaz miydi acaba.taslarin kullanıldığı böyle Avengers çizgi filmindeki gibi bir savas istiyor insan ama direk snap atiyo taşları ele geciren bu da cok mantıksız

• İnfinity War 'dan daha yüksek puan alması aslında bu filmin tamamen hayran kitlelerini hedef aldığını gösteriyor . Özellikle sinematik evren fanları filme gözü kapalı 10 veriyor. Ben bir çizgi roman hastası ve standart bir sinema izleyicisi olarak diyorum ki End Game Infinity War 'un gölgesinde kalmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 28 Nisan 2019; 12:33:28 >

Orijinalden alıntı: tnuviel37

Filmi hiç beğenmedim. Tamam çok güzel duygular yaşattı. (bunda da yeterli değildi ama olsun)

Bir çok kişi yukarıda bahsetmiş zaten senaryoda çok sıkıntı var. Çok şey söylenebilir ama tekrar etmeye gerek yok. Ama es geçilemeyecek bir konu var zaman yolculuğu ile ilgili.
    Sen git Terminator ve Geleceğe Dönüş filmlerine laf at sonra kendi filmin için zamanda yolculukta olan olayları paralel evrenler diyerek açıkla ama son kısımda cap taşları geçmişe götürüp dönmeyince ne hikmetse paralel evren muhabbeti çöpe atılıp aynı evrende yaşlanmış göster. Kendi oluşturduğun mantığı yok sayarsan seyirciyi resmen aptal olarak görmüş olursun. Halbuki cap geri dönmeyince yaşlı halini hiç göstermeyip geçsen ve sonrasında paralel evrende carter ile birlikte göstersen hiç sorun olmayacak.
    22 filmlik bu evrenin sonu böyle olmamalıydı. Seyirciye saygı gösterip çok daha güzel bir senaryo yazmaları lazımdı. Thor u filmlerde mahvettiler tam iw ile durum değişecek derken daha beter yaptılar. ironman 3 için ne kadar beklentiye sokmuşlardı. Mandarin karakterini ne hale getirdiler. Marvel bunu hep yapıyor. Bundan sonraki filmlerinden artık hiç beklentim yok.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"

• Film vizyona girmeden, fragmanlar gösterilmeye başladığında bir çok kişi;

Thor, Stark ve Cap ın Thanos un üzerine yürüdüğü sahne de, Thanos kayanın üzerinde çok üzgün, düşünceli gözüküyordu demişti, aslının öyle olmadığını gördük, adam meğerse bunların dışarı çıkmasını bekleyip pis pis sırıtıyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

marvel filimlerinde genel olarak genç ver ergenasmus hava var tabiki had safhada tartışmasız ama yıldız savaşlarını bile disneylanda çevirmeyi başardılarfanı olduğum filmi bile bebe filmine çevirdiler gençler analarını babalarını söğüşleyip boşlar ya bol bol sinemaya gidip para kazansınlar diye, money money money yani tek dertleri bol gişe tabi, bu rakamlarıda boş aylak dolanan öğrenci genç takımından elde edicekler tabi genelde , 35 yaşındayım son 10 senede konularladaki çocuksulaşmayı ve saf ergen senaryosunu görmemek için kör olmak lazım.. tamamen para kazanma odaklı tabi..

30+ yaş insanların genel olarak görselllik, 3d teknolojisi ve aksiyon ilgisini çekiyor ben sırf o yüzden gidiyorum, yoksa filmlerindeki senaryo kalitesi konunun işleyiş tarzı ilkokul 5 seviyesinde genelde...

burda gidenlerin %80 nine yakını sinemaya babasının parasıyla gittiği kesin gibi birşeydir sektörü tamamen boş aylak gençlerin ilgisini çekerek söğüşleme kuramına döndürler senaryolarda onlara hitab etmeye başladı...herşey para yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Nisan 2019; 12:54:31 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Son yıllarda ciddi şekilde popiler filmlerin senaryoları sıkıntı. yıldız savaşlarını alıp film yapan disney de güzelim seriyi bozdu.

İşin en kötüsü eski beğenilen filmlerde işlenen konuların aynısını dönüp dolaşıp işliyor. Mesela en eski seride ölüm yıldızı yok edilmişti. Yeni seride ölüm yıldızına benzer bir yapıyı yok ettiler. Konu aynı konu daha önce işlenmiş konu. Yeni serinin ilk iki filmde eskiden işlenmiş konuların benzeri. O kadar geniş bir evrene sahip olan ve birbirinden çok farklı konuların çıkabileceği bir seride yeni filmleri senaryo anlamında önceki filmlere benzetme cabası yüzünden güzelim seriyi heba ettiler. Üstelik benzetme çalışmalarına rağmen onuda beceremediler. Ama ben burada Disney'i değil Lucas'u suçluyorum. Asla yeni bir seri çekmeyeceğim diyen birinin sırf para uğruna filmin haklarını satması ve Lucas firmasını satması affedilecek bir olay değil. Hadi yaptın bir şey bari anlaşmaya madde koydurup benim onaylamadığım bir senaryo ile çekilmesine izin vermeyeceğim deseydi. Kendi büyüttüğü serinin bu hale gelmesinin baş sorumlusu Lucas dır.

• şu 3 kahramanın (thor,ironman,cap)

son savaşta yerde kaldığı sahnede içimden dedim ki ''tamamdır thanos u durduracak kimse kalmadı , şimdi o enkazdan çok öfkeli bir hulk fırlayacak ve allah ne verdiyse dalacak'' . yok olmadı yine olmadı. büyük hayal kırıklığı oldu. halbuki epik bir thanos vs hulk izleyebilirdik. bu dövüşten daha sonra portal açılsaydıda olurdu. hulk tarafından iyice yıpratılmış bir thanos + tüm kahramanlar . çok epik olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 28 Nisan 2019; 13:6:32 >

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

şu 3 kahramanın (thor,ironman,cap)

son savaşta yerde kaldığı sahnede içimden dedim ki ''tamamdır thanos u durduracak kimse kalmadı , şimdi o enkazdan çok öfkeli bir hulk fırlayacak ve allah ne verdiyse dalacak'' . yok olmadı yine olmadı. büyük hayal kırıklığı oldu. halbuki epik bir thanos vs hulk izleyebilirdik. bu dövüşten daha sonra portal açılsaydıda olurdu. hulk tarafından iyice yıpratılmış bir thanos + tüm kahramanlar . çok epik olurdu.
    şahsen ben şunu beklerdim
    en azından o kadar baskıdan dolayı öfkeden dolayı hulkun bir gama patlamasını beklerdim bu bence efsane olurdu film için

bunun gibi bir şey olsa gerçekten bu film efsaneler arasına girerdi

• Bence seri infinity war ile bitmeliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Polemiğe girmemek için filmi izlememe rağmen hiçbir şey yazmadım ama tek mesaj atıp gideceğim. Şu filmlere çocuk filmi diyenlerin %90'ı hata olarak gördükleri yerleri bile algılayamamış demek ki çocuk filmini bile anlayamayacak kadar salak oluyorsunuz bu durumda Bir de şu filmdeki zaman yolculuğu kavramını anlamayanlar var filmde 3-4 kere farklı kişiler anlattı hala anlayamıyorsanız sorun yönetmenlerde değil sizde Hatta Ancient One görsel olarak anlattı demek ki çocuk filmi değil oldukça anlaması zor bir filmmiş

Yüzüğü neden kartallarla götürmediler tayfası alıntı yapıp uğraştırmazsa sevinirim diğerleri burası neden böyle diye sorarsa anlatırım hepsinin açıklaması var film içinde.
    Benim anlamadığım noktalar bunlar. Cevaplarsan sevinirim.

Iron Man eldiveni hemen yapabilmesi. Thanos bunu cüceye, uru metalinden, yaptırıyordu.
    Kaptan Amerika mjolniri kullanırken yıldırımlar atması.
    Ancient one ile Hulk zaman kırılmaları olmaması için taşların yerlerine konması gerektiğini konuşmuşlardı ama New Yorktaki zamanı bozdular(Loki Tesseractı alarak ortadan kayboldu.
    Geçmişte yapılan değişikliğin bizim zamanımızı etkilemeyeceğinden bahsettiler ama Kaptan Amerika geçmişe gidip hayatını yaşadı ve günümüze gelebildi.
    Kaptan Amerikanın Stormbreakerı tutabilmesi. Thor Infinity Warda Stormbreakerı normal birisi kullanamaz beyni kaldırmaz tarzında bir şeyler söylüyordu.(Kaptan süper asker olabilir ama sonuçta bir insan.)
    Hulk bile eldiveni zar zor kullanabilirken Iron Man takar takmaz kullanabildi. Tabi Thor, Cpt. Marvel eldiveni ölmeden de kullanabilirlerdi.
    Black Widow ve Hawkeye arasında bir aşk yoktu. Bundan filmlerde hiç bahsetmediler. Hem Nebula taşlardan bahsederken neden birinin çok sevdiği birini feda edeceğinden bahsetmedi? Vormire Hulk ile Rakun gitse ne olacaktı?
    Thanos gemiyi nasıl portaldan geçirdi? O kadar ordu nasıl geldi günümüze? Pym parçacığını gerekmiyor muydu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda izlediğim en berbat filmdi, yazıklar olsun verdiğim para haram olsun.

• IW'de stormbreakerlı thor tek başına full stone thanosu yendi fakat EG'de storm+mjo thor, cap, stark 3'ü sıfır stonelu thanosdan dayak yedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

IW'de stormbreakerlı thor tek başına full stone thanosu yendi fakat EG'de storm+mjo thor, cap, stark 3'ü sıfır stonelu thanosdan dayak yedi.

thor güçten düştü iron man güçten düştü captain america sağlamdı orada bir tek o da fazla bir şey yapamadı zaten thor ile iron man thordan korkuyorlar thanos onları yendiği için

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.