Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
35
Favori
389.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film gayet guzel hoş olmuş sadece bazı karakterler harçanmış.
    Bu arada geçen filmda black order harcanmış diyordumda bu filme göre gayet güçlü gösterilmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Sinemada aşırı tepki vermeyi bazıları sevse de ben sevmiyorum. Her sahnede alkışlamalar falan yakışmıyor maç izlemiyoruz sinemadayız çok acayip gerçekten.
    Hele YouTube’da bazı videolar var millet kendini kaybediyor eminim o salonda filmi izlerken içinden sövenler bolca mevcuttur.

Orijinalden alıntı: Ricky Gervais

Sinemada aşırı tepki vermeyi bazıları sevse de ben sevmiyorum. Her sahnede alkışlamalar falan yakışmıyor maç izlemiyoruz sinemadayız çok acayip gerçekten.
    Hele YouTube’da bazı videolar var millet kendini kaybediyor eminim o salonda filmi izlerken içinden sövenler bolca mevcuttur.

Bizim salonda, Cap Thor'un çekicini kaldırınca salon kendinden geçti alkışlar bağırmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 28 Nisan 2019; 10:46:0 >

• filmde ki tek güzel şey

avengers assemble çizgi filmine gönderme yapılmasıydı cidden aynısını yaşatmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 28 Nisan 2019; 10:53:19 >
    Valla hocam yerinde, yani en gaz bikac sahnede alkis ve wowlamalar guzel oluyor bizim salonda da oldu, ben de yaptim ama dediginiz gibi özellikle amerikali mcu fanlari bizim fanlardan cok daha psikopat Onlarinki gercekten abarti, adamlar esprilerde bile alkisliyolar sanki tiyatroda gibi :) bi de ıslıklayarak coşanlar var sanki maçta tabi onlar en sevmediklerim :) Allahtan bizim ulkede onlardan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akca96 -- 28 Nisan 2019; 10:57:47 >

Stark eldiveni takınca bir şeyi yok kullanınca ölüyor. Bir dünya saçmalık vardı.

Çok daha iyi bir film yapılabilirdi sırf beklentileri karşılamasın diye yapılmış saçma sapan bir film.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4CFB2806D

Film den yeni çıktım. Bende Kaptan-ı izlememiştim, hiç bir şey kaybetmezsiniz hocam.

Bu arada filmin sonunu beklemeyin boşa dostlar after credit yoktu.
    after credit yok ama en sonda Marvel Logosu çıktığı anda arka planda metal dövme sesi çalıyormuş. Iron Man'in ilk filminde tek kullanımlık kıyafeti yaparken çıkan sese benzer. Filme Gitmeden Önce adlı youtube kanalında spoir içerikli analiz videosunda diyorlar. Seslendiren kişi Kanal D de yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide polis müdürünü canlandıran oyuncuymuş. Hatta kanalın sahibi olan oğlu Avengers End Game oyuncularıyla buluşup sohbet etmişti. Videosu var aynı youtube hesabında.

Sırf bu sebeple bile filmden çıkmayın ve Marvel Logosunun çıkmasını bekleyin diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Nisan 2019; 11:6:7 >

Filme gelecek olursak,

Bence Son film için iyi değildi yakışmadı. Mesala Thor tamamen hayal kırıklığıydı ben en sonudna gücünün zirvesine çıkacağını ve hakkıyla savaşıp bir şeyler yapacağını düşünmüştüm tam bir hayal kırıklıydı. Yine Hulk da çok kötüydü. Kaptan amerika çok fazla ön planday dı bence. Genel olarak film hayal kırıklığı yarattı bende istediğimi alamadım. Bu şahane evrene yakışmayan bir sondu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 28 Nisan 2019; 11:13:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

Film benim içib çok büyük bir hayal kırıklığıydı.

Stark eldiveni takınca bir şeyi yok kullanınca ölüyor. Bir dünya saçmalık vardı.

Çok daha iyi bir film yapılabilirdi sırf beklentileri karşılamasın diye yapılmış saçma sapan bir film.
    Takmasiyla kullanmasi 3-4 sn. sürdü zaten.
    Takar takmaz ölmesi mi gerekirdi sence?

• Polemiğe girmemek için filmi izlememe rağmen hiçbir şey yazmadım ama tek mesaj atıp gideceğim. Şu filmlere çocuk filmi diyenlerin %90'ı hata olarak gördükleri yerleri bile algılayamamış demek ki çocuk filmini bile anlayamayacak kadar salak oluyorsunuz bu durumda Bir de şu filmdeki zaman yolculuğu kavramını anlamayanlar var filmde 3-4 kere farklı kişiler anlattı hala anlayamıyorsanız sorun yönetmenlerde değil sizde Hatta Ancient One görsel olarak anlattı demek ki çocuk filmi değil oldukça anlaması zor bir filmmiş

Yüzüğü neden kartallarla götürmediler tayfası alıntı yapıp uğraştırmazsa sevinirim diğerleri burası neden böyle diye sorarsa anlatırım hepsinin açıklaması var film içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 28 Nisan 2019; 11:21:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Öner kullanıcısına yanıt

Hulk ve thanos takınca bağırıp çağırdı stark da hiçbir tepki olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3D

!!!!! SPOiLER KULLANMIYORUM LÜTFEN İZLEMEYENLER OKUMASIN, ZATEN İZLEMEYEN BURALARDA DOLANMASIN

Koskocaman bir hayalkırıklığı başka hiçbir şey değil. Filmin yarısına kadar hadi artık bir şeyler olsun diye sıkıntıdan öldüm.

Son savaş sahnesinin bazı bölümleri hariç zerre güzel değildi film... INFINITy WAR'un seviyesinden çok uzakta

Şu filme yüksek puan veriliyorsa sırf INFINITY WAr sayesinde

1- Arkadaş PATATESTEN THOR yapacaktınız da filme DEADPOOL'uda ekleyebilirdiniz yani şu filmde zerre sırıtmazdı.

2- THOR VE HULK 'un komedi unsuru olarak kullanılacağını bilseydim filme gitmezdim çok net söylüyorum.

3- İnfinity War'da hala açıp izleyeceğiniz epik sahneler var. Bunda böyle bir tane sahne var oda filmin sonlarında

* Filmin başlangıcında Thanos - Hulk dövüşü
    * Strange - Maw mücadelesi,
    * Thanos'un kızını attığı sahne
    * Vision ve Wanda 'ya yardıma gelen Captain Amerika
    * Thor'un yıldızı çalıştırması ve Groot'un baltanın sapını yapması
    * Thor'un Wakandaya gelişi ve geldiğinde yıldırım attığı sahne
    * Thanos'un Titan'da Avengers ile mücadelesi, özellikle sonlara doğru STrange ve Iron man mücadelesi
    * Thanos'un dünyaya gelişi, karakterle mücadelesi
    * Thor'un baltayla Thanos'u yaralaması
    * Wanda'nın zihin taşını parçalamaya çalışması ve Thanos'u durdurması. Thanos'un zamanı geri alması

Bakın bu sahneleri filme açıp bakmadım direk ilk aklıma gelen sahneler.

4- Bu Thor bütün taşlar elindeyken Thanos'a zarar verebiliyorken hiçbir taş elinde yokken niye patates oldu?
    5- Niye THanos ve Hulk mücadelesi görmedik. Kardeşim ben neyapayım bilim adamı gibi Hulk'u
    6- Zamanı değiştirme olaylarına hiç girmiyorum zaten, orayı neyse deyip geçiyorum-geçilebilir
    7- SAcnırım içinde Amerika var diye ve Amerikan bayrağı gibi dolaştığı için bu Captan Amerika sevgisi
    8- Aslında daha çok yazarımda INFINITY WAR hatırına susuyorum
    amerika en zeki
    amerika ne iyi
    amerika en güçlü
    amerika en onurlu
    midem bulandı bu kaptan amerikadan
    bu kadar zayıf olup bu kadar parlatılan başka bir karakter yok.
    hulk gibi thor gibi marvel gibi süper güçlerin olduğu bir dünyada bu kaptan denen jimnastikçi herif 2dk hayatta kalamaz.

ayrıca ant man dev halindeyken uzaylı askerleri ezeceğine neden thanosu ezip öldürmedi

• quote:

Hulk ve thanos takınca bağırıp çağırdı stark da hiçbir tepki olmadı.

Siz filmin heyecanıyla sanırım o kısmı dikkatli izlememişsiniz. Stark eldiveni takmadı. Taşları aldı kendi kostümüne entekre ettiği bir mekanizmaya taktı taşları ve öyle kullandı. O sebeple hulk ve Thanos'un verdiği tepkileri vermedi.

Sahnede Thanos üzerine atlayan Iron Man'i geri fırlattı ve eldiven elinde duruyordu. Parmaklarını şıklattı ama bir şey olmadı ve devamında baktı taşlar yok. Iron Man yani Tony devamında taşları kendi kostümün kol kısmına eklediği bir parçaya yerleştirdi ve sonrada parmağını şıklattı. Kostümünü taşların gücünü azaltacak şekilde güçlendirmiştir o sebeple anında ölmemiştir. Avengers takımı arasında her şeyi zekasıyla çözen tek karakter Iron Man di

• 22 filmlik seriye son dakikasa sokulmaya çalışılan torpilli karakter CapMarvel sahneleri çok kötüydü, CapAmericayı da aşırı cilaladılar yine, tamam onları da parlat ama Hulk ve Thorun hakkını ver, bomboş geçirdi filmi ikisi de

Haklısınız hocam azaltmış olabilir.

Peki taşlarla kendini iyileştiremez miydi? Yada geçmişten gelen gamora mesela hiçbir şey olmamış gibi devam etti ama banner onu geri getirmeyi denedim olmuyor dedi. Bunun açıklaması nedir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Polemiğe girmemek için filmi izlememe rağmen hiçbir şey yazmadım ama tek mesaj atıp gideceğim. Şu filmlere çocuk filmi diyenlerin %90'ı hata olarak gördükleri yerleri bile algılayamamış demek ki çocuk filmini bile anlayamayacak kadar salak oluyorsunuz bu durumda Bir de şu filmdeki zaman yolculuğu kavramını anlamayanlar var filmde 3-4 kere farklı kişiler anlattı hala anlayamıyorsanız sorun yönetmenlerde değil sizde Hatta Ancient One görsel olarak anlattı demek ki çocuk filmi değil oldukça anlaması zor bir filmmiş

Yüzüğü neden kartallarla götürmediler tayfası alıntı yapıp uğraştırmazsa sevinirim diğerleri burası neden böyle diye sorarsa anlatırım hepsinin açıklaması var film içinde.
    üyelik tarihi 2013 olduğuna göre yaşını tartışmaya gerek yok tabiki bayılman doğal 30+ olunca gel..saçma absürt çocuksu gelicek çünkü..
    zamanda yolculuk olayı hollywoodun çıkmaz sokağa girince çıkış kapısı bir klişedir bayattır ve kokuşmuştur..... konu sıkışınca senaryo boğulunca çoğu bilimkurguya kakalar 80 lerden beri.. bundada aynen kakalamış bir fark yok..
    iw den sonra 10 yaşında çocuk bile kesin zaman yolculuğu yaparlar kurtulurlar "hollywood turşusunu" tahmin etmiştir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Nisan 2019; 12:27:32 >

• Captian Amerika'yı şahsen hiç sevmiyorum. Seride sevmediğim tek karakter. Sinema evreni için konuşuyorum. Çocuk yaşlardayken TRT de filan çizği filmi olurdu. Orada ki C.Amerika bu kadar salak evet bu film serilerinde ki kadar salak değildi. Burada kendini çok zeki sanan ama özünde salak bir karakter kendisi. Çizgi film serisinde ise cidden akıllı bir adamdı bu C.Amerika ayrıca çizgi film serisinde ve çizgi romanlarında kahraman değil kötü adam olarak görürdü Amerikan ordusu bunu. Yani kahraman olarak asla görmezlerdi. Pek çok defa peşine düştüklerini hatırlarım.

Orijinalden alıntı: kerimcem

üyelik tarihi 2013 olduğuna göre yaşını tartışmaya gerek yok tabiki bayılman doğal 30+ olunca gel..saçma absürt çocuksu gelicek çünkü..
    zamanda yolculuk olayı hollywoodun çıkmaz sokağa girince çıkış kapısı bir klişedir bayattır ve kokuşmuştur..... konu sıkışınca senaryo boğulunca çoğu bilimkurguya kakalar 80 lerden beri.. bundada aynen kakalamış bir fark yok..
    iw den sonra 10 yaşında çocuk bile kesin zaman yolculuğu yaparlar kurtulurlar "hollywood turşusunu" tahmin etmiştir herhalde

Alıntıları Göster
    Yaşım 47 bende genç arkadaş gibi dúşünuyorum... lafım sana değil ama ...Hayatında izlediği tüm filmler aksiyon filmleri olan veletler gelip senaryoya laf etmesin. Yeter artık....
    Zaman yolculuğu konusunda haklısın ama seriyi Dr strange ı vs düşündüğümüzde çokta sırıtmıyor ... geleceğe dönüş bir teori bu bölümdeki de başka bir teori

• quote:

Haklısınız hocam azaltmış olabilir.

Peki taşlarla kendini iyileştiremez miydi? Yada geçmişten gelen gamora mesela hiçbir şey olmamış gibi devam etti ama banner onu geri getirmeyi denedim olmuyor dedi. Bunun açıklaması nedir sizce

İyileştiremez di çünkü kullandıktan sonra zaten bir kenarda yığılıp kaldı. Yani taşları kullandıktan sonra tekrar kullanması imkansızdı. Gamora'nın devam etmesi normal çünkü ruh taşını bizimkiler geçmişe gidip almış oldular. O sebeple onun durumu böyledir. Tony geri getirememe sebepler ise taşların ölümüne fiziksel olarak sebep olması olabilir. Yani taşlarla teması. Geri getirmeye kalktıkları an belkide her şey başa dönecekti o sebeple o iş olmamış olabilir.

Toza dönüşerek ölen karakterler sadece geri döndüler zaten. Onun dışında ölen karakterleri geri döndüremediler. Vision da mesela geri dönemedi. Vision kötü adamımız tarafından öldürüldü. Nataşha ruh taşı alınsın diye kendini öldürdü ve Iron Man taşları kullanarak öldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Nisan 2019; 11:57:25 >

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.