Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (273. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
35
Favori
389.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten ona benzer bir şey yaptılar, Thanos taşları yok etmemiş olsaydı onlar yine geçmişe gidip Teseraktı alıp geleceğe gidebilirlerdi ve yine 2 tane teserakt olurdu. Thanos taşları yok ettiği için teseraktlardan bir tanesini görmedik, geçmişten geleni gördük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Sen ne diyon ya kadının oscar'ı var 2015 yılı Room filminde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı yani popülerdi evet :)
    Cokta popüler değilmiş maalesef. Geneli bağımsız yapımlarda oynamış.

İdare edilmesi kolay biri diğer göreceli daha ünlülerin içinde kaynacak biri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 28 Nisan 2019; 3:33:1 >
  • Simdi ciktim. Marvel filmleri hayrani biri olarak buyuk hayal kirikligi. Bir kere cok uzun kardesim. Cinemaximum terbiyesizleride sagolsunlar toplamda ara da dahil 45 dk reklam gosterdiler. İlk filmin keyfini vermedi. Gelisim cok sacma sahneler bizim diziler gibi cok uzundu. Olenlerde uzdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben keyif alarak izledim çok da beğendim. O kadar da kasmamak lazım.

Tüm karakterleri aynı savaşta görmek muazzamdı. Cap'ın "Hail Hydra" demesini duymak çok acayipti.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Evet kaç gündür yorumları okuyorum nacizane bende bir şeyler karalamak istedim;

-38 yaşındayım bilim-kurgu hayranı olarak geleceğe dünüş ve teminatör filmlerine laf sokuyorsunuz? (benim yaşıtlarım için kült filmlerdir)

-Tamam sonuçta çizgi roman karakterleri bunlar , Olur o kadar ama İW ne kadar dramatik ise End Game o kadar çocuksu olmuş... (tabi para var işin içinde)

-Evet bir IW değil ama yinede güzeldi... Sonuçta çizgi roman...

-Şimdi IW ile End Game bizlerde ne yarattı bence... Nolan'ın Batman'i ne kadar gerçekçi ne kadar içimizden birinin Batman olabileceğini anlattı ise zack'in yarattığı Batman o kadar çizgi roman karakterine daha yakındı... Aynı etki bence IW çok daha iyi ayarlanmıştı bu film onun kadar değil...

-Tek üzüldüğüm robert downey jr kadar bence kimsenin IRON Man'i o kadar iyi oynayamayacağı gelecekte...(20 yıl vs sonra)

-Evet sadace saygı için sonda oyuncuları tek tek gösterdikleri sahnede "robert downey jr" imzası ile gelen anda duygulandım... ne izleyeceğiz MCU'un en zeki karakteri gitti...

• Brie larsson (kaptan marvel) solo filmi dışında marvel dünyasında pek gösterilmedi kadın. Son filmde çıkageldi, toplam sahnesi 5 dk var yada yok. Black widowun sahneleri daha fazla. O yüzden brie larsson un getirmelerini anlıyorum hiç bir ünlü kabul etmezdi bence. Scarlet bacımız varken brie yimi göstersinler :

Captain americanın asansörde kullandığı

Yaşasın hydra.

Olayı nedir tam olarak açıklayabilir misiniz?

• Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen kendisiydi. Başta benzemiyordu ama sonra benzettim

Orijinalden alıntı: Guest-8E8240D3D

Arkadaş ben Maw - Strange arasında mücadele görmek istiyorum adam tutmuş bana Hawkey'ın japonmafyasını öldürüşünü gösteriyor. Çokta umurumda amacın ne Thanos' musun sen
    İlk filmde gösterdiler zaten niye tekrar aynı şey yaşansın BOŞ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar halen anlamıyorsunuz bu film orjın ekibe veda oldu bır sekılde on planda olmaları gerekiyordu

Hawkeye çizgi roman evrenınde bır yerden sonra fena dağıtıyor ve herkesi öldürmeye kendine yakınları bile tanımamaya başlıyordu Ronin yani .artık adı böyle idi. Filmde azıcık da olsa bunu gösterdiler işte bundan daha doğal bır sey olamaz. Hatta ben daha sert olmasını beklerdım yapmadılar

• Çok büyük beklentiyle gittim. Önceki serilerde ki bütün kötü karakterlerin tamamı ile herbir avengersin uzun sürecek sahnelerde dövüşmesini yani bol aksiyon bekliyordum ama 15 dk ile idare ettirdiler

• Hulk vs Thanos rövanşı olmalıydı.

En nefret ettiğim özelliği Marvelın

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hulk vs Thanos rövanşı olmalıydı.
    Olsa nolcak ki Thanos yine ezerdi

• Rem0te kullanıcısına yanıt
    Var.. O espriler komik karakterlere yazılıyor Thor, Spider Man, Rocket Racon gibi, yani Thanos ve ya Captain America espri yapmıyor. O yüzden işin ciddiyetini mahvetmiyorlar. En sevdiğim özelliği Marvel'ın

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.