Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edirne autokinge gitmiştiç .ufak bir 25cmlik cizik bunu mini onarımla yapın demiştim. kızda bana aracın bir yerini kaskodan boyatın öyle yaparız dedi şok oldum. mini onarım hikaye galiba.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SswNn -- 24 Haziran 2011; 12:52:22 >
  • Muğla Fethiye Autoking'e giden var mı arkadaşlar? Varsa Lütfen yazsın...
  • işçiliği güzel bi firma bana göre tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speed_ylc -- 5 Ekim 2011; 2:05:24 >
  • ben de bugün tampondaki 4-5 cmlik ince bir çizik için şaşmaz-autoking'e gittim. 10-15 cm çapında dairesel bir alanda çalışacağız deyince şaşırdım. Ayın 24üne randevu verdiler. Cuma sabahtan alıp cumartesi akşam 6'da vereceklermiş. Neden o kadar uzun dürüyor dediğimde usta araçları sırayla alıyoruz dedi. Bana pek mantıklı gelmedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Açıkçası nette okuduğum yorumların %70-80ini olumsuz. O yüzden küçücük çizik için risk alınmaz diye düşünmeye başladım.
  • Ben de bugün forumları okuyana kadar aracımım Autoking e götürmeyi düşünüyordum, ancak okuduklarım soğuttu resmen. Aracımın arka tamponda sürtmeden dolayı hasar mevcut ve yetkili servis tamponun komple boyanacağını ve 250 TL tutacağını belirtti. Autoking'e gittiğimde lokal boya ile kapatacaklarını ve mini onarımdan karşılanacağını belirttiler, aracı salı günü sabah alıp, çarşamba akşam teslim edecekler ama bu saatten sonra sanırım vazgeçeceğim.
  • Autoking'den uzak durun, 'izmir autoking' diye aratın benim neler yaşadığımı görün.....
  • 01-12-2010 tarihinde izmir-bornova şubesine gittim,bir şansızlık ya da gıcıklık eseri aracımın ön sağ kapısının üstüne plastik saksı düştüğünden( ya da atıldığından ? ) acuç içi kadar bir yer ezilmiş ve keskin yerinden boya atmış,durumu anlattım ve neticede ''sağ ön direk PR DR''olarak hasar tespiti yapıldı.

PR= Boya tamir ''mini yama''
    DR=Boya hasarlı kaporta göçük düzeltme

Kaskom dubai sigorta yedi yıldızlı,kaskom incelendi ve mini onarım hakkım olduğu tespit edildi gün verildi.27-12-2010 yani 26 gün sonrasına...O sırada sağ arka çamurluğun tampon ile birleştiği yerde de avuç içi kadar bir göçme var ama boyası kalkık ya da zarar görmüş değil,onu da gösterdim yetkili kişiye ''yaparız ama çekiç parası alırız 90 lira boya için para istemez '' dedi.Mini onarım kapsamına sokalım şu işi dedikse de dinletemedik neticede tamam veririz yap dedik.

Dün sabah aracı bıraktım bu gün de saat 17.00 gibi almaya gittim.Gitmeden önce aklıma bir şey takıldı,normalde kaskomda mini onarım hakkı olarak 10 cm e kadar ''boya hasarlı kaporta göçük düzelteme'' hakkım olduğu yazılıydı ( 4 adet/ Yıl ).Aracın iki göçüğü de düzeltilmiş ve boyanmış,gerçi akşam vakti gördüğüm kadarı ile çok iyi olmuş,bir de gündüz gözüyle görmek lazım.Neyse konunun can alıcı kısmı geliyor,aracı bana teslim eden kişiye daha önce diğer müşteri temsilcisi ile aramızda geçen konuşmayı naklettim ve benden 90 lira ek ücreti almamaları gererktiğini,4 boya hasarlı göçük düzeltme hakkım olduğunu ilettim.Muhattap olduğum mehmet isimli arkadaş 90 lira ek ücretin neden istendiğini anlayamadığını benden böyle bir para almayacaklarını,bahsi geçen dört hakkımın aslında hem boya hemde düzeltme nedeniyle ancak 2 göçük için geçerli olduğunu gayet kibar bir dille anlattı,demekki ben okurken kendi lehime yorumlamışım!!!!!!! Boya hasarlı kaporta göçük düzeltme diye yazınca herhelde doğrulttuktan sonra boyasını da atarlar diye yorumlamışım.?

İşte böyle,bir başka yetkili kişi sayesinde 90 lira ek ücret ödemektende kurtuldum bu nasıl bir insiyatif anlamadım gerçi,bu hasar tespiti yapan arkadaşların biri para vereceksin diyor,diğeri de mini onarım kapsamında para almayacağız şeklinde görüş bildiriyor.Yani bu arkadaşlar arasında bu kadar yorum farkı normalmi,yani adamına denk gelirsek ne ala yoksa pamuk eller cebe..

aracın diğer yerindeki göçüğün fotosunu bulamadığımdan resim kayamadım,ama avuç içi kadar bir göçük,belki sadece çekmişlerdir bilemiyorum.

AUTO KING Tecrübeleri

• maslak autokingde lokal boya ve göçük düzeltme yaptırdım çok başarılı oldu sırıtma yok..
  • Herkese mrb ikinci el bir araç aldım aracın içinde sıkıntı yok ama dısında sanki harp yapılmıs 3-4 yerde anhatar çiziği gibi hafif göçüklü yerler mi ararsın muhtelif yerlerde nokta nokta zift mi ararsın ön tamponun metal kısmında delik mi ararsın ne ararsan var sis farının camının kırık olması da cabası :-(( Anadolu sigortadan kaskolu aracım 20 gün falan kaldı kaskonun bitmesine bu sıkıntları mini onarımdan kasko bozulmadan yaptırabilirmiyim??? Kaç tanesini yaptırabilirim belli sayı varmı??? Mini onarımdan sonra kaskomu yeniletsem baştan mini onarım hakkı kazanabiliyorum demi??? Mini onarım yeni kaskomun primini kesinlikle etkilemiyor değilmi??? AUTO KİNGTE yaptırırken nelere dikkat edeyim söz konusu hasarlar için tavsiyelerinizi bekliyorum....
    (Not:Sigortacımla konusmaya çalıştım bu konuları ama sarısın hanımefendinin cvpları tedirgindi görsellik tamamda bilgide sıkıntı var gibiydi..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmelihx

Herkese mrb ikinci el bir araç aldım aracın içinde sıkıntı yok ama dısında sanki harp yapılmıs 3-4 yerde anhatar çiziği gibi hafif göçüklü yerler mi ararsın muhtelif yerlerde nokta nokta zift mi ararsın ön tamponun metal kısmında delik mi ararsın ne ararsan var sis farının camının kırık olması da cabası :-(( Anadolu sigortadan kaskolu aracım 20 gün falan kaldı kaskonun bitmesine bu sıkıntları mini onarımdan kasko bozulmadan yaptırabilirmiyim??? Kaç tanesini yaptırabilirim belli sayı varmı??? Mini onarımdan sonra kaskomu yeniletsem baştan mini onarım hakkı kazanabiliyorum demi??? Mini onarım yeni kaskomun primini kesinlikle etkilemiyor değilmi??? AUTO KİNGTE yaptırırken nelere dikkat edeyim söz konusu hasarlar için tavsiyelerinizi bekliyorum....
    (Not:Sigortacımla konusmaya çalıştım bu konuları ama sarısın hanımefendinin cvpları tedirgindi görsellik tamamda bilgide sıkıntı var gibiydi..)

Klozu okuyun hepsi yazıyor.

• geçen hafta atatürk oto sanayi autoking'e gittim 4 parça lokal boya ve sağ kapı alt bölgeye pasta cila yapıldı (tamamen benim titizlenmem aslında sorun yoktu çok fazla) 2gün sonra teslim aldım, hizmetlerinden ve çalışanları tutumlarından memnunum. onarımlar aksigortanın minionarım kapsamında yapıldı ve sadece 1 imza attım bunun için hiç çetrefilli işler yok.
  • Gaziantep autoking i kullanan oldu mu? keyfi olarak tampondaki çizikler sürtmeler için gitmeyi düşünüyorum da..
  • izmit autoking' e mini onarım için giden var mı? arabanın arka sağ kapısındaki 6 cm 3,5 cm yan yana 2 çizik var onarımı için 30' a 30 cm boya atıcaz denmiş normal mi bu kadar çizik için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

Gaziantep autoking i kullanan oldu mu? keyfi olarak tampondaki çizikler sürtmeler için gitmeyi düşünüyorum da..

Ben de göçük düzeltme için gitmeyi düşünüyorum.Siz önce gidin ben sizden öğrenirim
  • abimin audi q5 aracı ön tampon kısmı kaldırıma sürttü ve altından hafif bir göçük oldu neyse bizde kasko bozulmasın mini onarım var diye ikitelli oto kinge götürdüm neyse baktılar yaparız dediler randevu aldık arabayı götürdük tam 3kez yapamadılar en sonunda ise tamponu iyi takamamışlar ve atıyor durmadan
    sinir olduk resmen adamlara

birde anket var adam okumana izin vermeden hepsini çok iyi yaptı iyice delirdim
  • ya bu auto king bu kadar mı kötü hizmet veriyor,,içim sıkıldı yorumlardan

ESKİŞEHİR AUTO KİNG e gitmeyi düşünüyordum 2 adet küçük sigara yanığı için
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yalova'da ikamet ediyorum, burada autoking yok. Park halindeki aracıma sol ön çamurluk tarafından çarptılar; İzmit, Gebze ve ya Bursa Autoking'lerden hangisini tavsiye edersiniz?
  • Merhaba,

Autoking'e alternatif olan A.L.C firmasının Cevizlibağ şubesi ile telefonda görüştüm.
    Ben kasko'dan ücretsiz olan AutoKing'i tercih edip Rus Ruleti oynamak yerine cebimden para vererek düzeltilmesi gereken
    yerler için gideceğim.

Şimdi bu A.L.C firmasının hangi şubesinde başım ağrımadan gerçekten temiz işçilik ve ilgili - bilgili personel vardır ?
    Maslaktaki şubesine gitöiş bir kaç arkadaş burada yazılanlara göre ama maslakta bir kaç şube var gözükmekte.
    Acaba hangisisine gitmek gerek ? Yer Beylikdüzü. Ancak başım ağrımadan temiz işçilik ve işini bilen personelin olduğu yer karşıda bile olsa
    giderim. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qube26

Merhaba,

Autoking'e alternatif olan A.L.C firmasının Cevizlibağ şubesi ile telefonda görüştüm.
    Ben kasko'dan ücretsiz olan AutoKing'i tercih edip Rus Ruleti oynamak yerine cebimden para vererek düzeltilmesi gereken
    yerler için gideceğim.

Şimdi bu A.L.C firmasının hangi şubesinde başım ağrımadan gerçekten temiz işçilik ve ilgili - bilgili personel vardır ?
    Maslaktaki şubesine gitöiş bir kaç arkadaş burada yazılanlara göre ama maslakta bir kaç şube var gözükmekte.
    Acaba hangisisine gitmek gerek ? Yer Beylikdüzü. Ancak başım ağrımadan temiz işçilik ve işini bilen personelin olduğu yer karşıda bile olsa
    giderim. Bilgi verirseniz sevinirim.

AutoKing'i tercih etsen rus ruleti oynamış olmazsın. ikitelli autokinge ben iki sefer gittim. ikisindede memnun kaldım. arkadaşlardan gidenlerde hep memnun kaldı. hem beylikdüzüne yakın. ancak yaz aylarında olduğumuz için 1-2 ay sonrasına randevu vermeleri muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_xx -- 15 Haziran 2011; 19:00:21 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.