Yarbay
28 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 91 (Bu ay: 0)
Gönderileri
OPPO Reno Ace 90Hz Display | SD 855+ | 65W

Meizu ile ilgili tüm merak edilenleri şirketin Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur cevaplıyor.16th 8-128 3000 lirayı geçmeyecek,6-64 2500 liraya yakın olacak,16xs geliyor,note 9 da indirim olabilir ve note 8 1500 liranın altında bir fiyatla bim mağazalarında satışa çıkacakmış bu ay vs.yeni moellerde yolda ( 17th ve bir model daha)..

1 Nisan da alt yapı çalışmaları yapılmış bulunduğum yer de..ne yaptılarsa çalışmalar bittikten sonra 10 mbps yerine 2 mbps hız almaya başladım :) upload sorunu yok 1 mbps devam ediyor..neyse arıza kaydı verdim,gelip baktılar modemin eski, arayüzüne girip frekans değerlerini ayarlayamıyorum,at bunu yenisini al dediler,kibarca tabi :) cxc-150 modem ve router kullanıyorum kablosuz bağlantı için..böyle bir durumla karşılaşan var mı?gerçekten modemden olabilir mi yoksa gelen arkadaş mı anlayamadı sorunu? dediğim gibi,alt yapı çalışması dedikleri olay olmadan önce hiç bir sorun yoktu,aynı teşkilatla gül gibi geçinip gidiyorduk :)
Ağustos ve Eylül ayına ait iki faturayı ekim ayında ödedim..internet hizmetinden faydalansam da kampanya dolayısıyla teledünya hizmeti de veriyorlar ama bir kaç defa teledünya yı kullandım sonra kutuyu ve kartı ambalajına koyup kaldırdım..sadece internet hizmetinden faydalanıyorum bir senedir..neyse,bu ay ki faturam da,önceki aylarda düzenli ödemediğim için ( 2 ay) mevcut hizmetleri (teledünya ve internet) kapatıp tekrar açma,aktif etme adı altında bir ücreti faturaya eklemişler..teledünya yı bilmiyorum zaten kullanmadığım için ama internetim hiç kesilmedi..aç-kapa parasını da şikayet ettim ama değişen bir şey olacağını zannetmiyorum..bilginize,geciktirdiğiniz fatura dönemini takip eden ay da, aç-kapa parası alıyorlar.

http://www.razerzone.com/christine
Bu ayın 22'sinde 10mbps adil kullanımlı kampanya ya girmiştim (32 liralık olan ) beş gün sonra ekran da bir yazı belirdi AKK dolduğundan hızınız 3 mbps'ye düşürülmüştür şeklin de. Konu ile ilgili mesaj attım ve kampanya ya girdiğim tarih itibariyle bir aylık süre için de 50gb'lık kotamı 10mbps hızla kullanma hakkım olduğunu ama hızımın düşürüldüğünü,gereğinin yapılması vs. şeklinde. Gelen cevabı kopyalayıp yapıştırıyorum,yorum sizin :)

''Tarife değişim işleminiz 21.10.2013 tarihi itibari ile yapılmıştır ve 22.10.2013 itibari ile aktif olmaktadır bu tarih itibari ile ay sonuna kadar 50 GB AKK' nin tamamından değil 50 GB o ayın toplamına bölünerek ay sonuna kadar olan günlere göre hesaplanıp AKK belirlenmektedir. Hizmetinizde yapılan kontrolde 22.10.2013 itibari ile 16 GB' lık bir AKK çıkmaktadır ve kullanımız 25395.95 MB olarak görünmektedir.''
Selam arkadaşlar,bugün bir tanıdığımıza BU anakartı aldık,bilgisayara taktık ama ne klavye,ne de fare'yi çalıştıramadık,bios ortamında çalışıyor,sistem açıldığında çalışmıyor,sorun ne olabilir?
Bir kaç ay önce ducato marka aracımı sattım,ortak iş yaptığım kişi benden habersiz araca hgs etiketi almış birkaç geçiş yapmış borç bırakmamış ödemiş.Neyse ben aracı sattıktan sonra etiket araçta kaldı,sattığım kişide aynı etiket üzerinden kullanmaya devam ediyor,bu adresten baktığımda ;http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf geçiş ihlali olarak borç görünüyor ( haziran ayına ait).Benim merak ettiğim bu borcu kim öder,etiketi alanmı,etiket alındığında araç benim üstümeydi dolayısıyla benmi,yoksa şimdiki araç sahibimi..Plaka değişmedi aynı plaka araç üstünde.
Biraz önce farkettim

ASUS INTEL İ7 3960X 4.2GHZ 16GB 2133MHZ 3TB+256GB SSD BLU-RAY 4GB GTX690 WIN8(3YIL)

Boyut olarak tam istediğim gibi,kompakt ve güçlü.Siteden kendimce bir konfigürasyon yaptım,alacağımdan değil de beğendiğim için paylaşmak istedim

Dış Finish: Siyah Vents ve Black Standı ile İnci Beyaz Mat

işlemci: Intel Core i7 3770K 3.50 GHz (Unlocked CPU) (Quad Core)

Anakart: GIGABYTE GA-Z77N-WIFI (Intel Z77 Yonga Seti)

Sistem Belleği: 16GB DDR3 1600MHz Dijital Fırtına Sertifikalı Performans Serisi (Highly Recommended) (El Tested)

Güç Kaynağı: 500W Gold Plus Serisi Dijital Fırtına Sertifikalı BOLT Edition (Enhanced Sessiz Çalışma )

Sabit Disk Set 1: İşletim Sistemi: 2x (256GB Solid State (Yayınlayan: Samsung) (Model: 840 Pro Serisi)

Sabit Sürücü 2 Set: Multimedya \ Data: 1x (1TB Western Digital / Seagate / Hitachi / Samsung (7200 RPM) (32MB Cache)

Optik Sürücü 1: Blu-Ray Oynatıcı (Blu-Ray 6x) ve DVD / CD Yazıcı

Internet Bağlantısı: Yüksek Hızlı Ağ bağlantı noktası (Yüksek Hızda Kablo / DSL / Ağ Bağlantıları destekler)

Ekran Kartı: 1x NVIDIA GeForce GTX 680 4GB (PhysX) (Tasnif Hızaşırtılmış EVGA)

Ses Kartı: Entegre Anakart Ses

Ekstrem Soğutma: Yüksek Performanslı Beş heatpipe ile Soğutucu

Boost İşlemci: Aşama 2: CPU 4.5GHz ile 4.8GHz Overclock

Windows İşletim Sistemi: Microsoft Windows 8 (64 - Bit Edition)

2,501.00 $

http://www.digitalstormonline.com/comploadbolt.asp?id=771127&price=%241%2C599

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d_r0BezO9xg

Hakkında
Forum İmzası:
Direksiyonda eşşek varsa, kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.354
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 39.587 (Bu ay: 551)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.