Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde min onarım için autokinge uğradım lokal boya yapacaz dedi ve belli bir alnı göstererek burayı da verniklicez dedi vernik komple atmicakmısınız dedim hayır dedi defalarca sordum yok vernikte lokal olacak dedi yama tineri ile de diğer kısma uyumlu hale getiririz dedi böyle birşey mümkün müdür lütfen boyadan anlayan bir arkadaş varsa cevap yazssın.
  • Çarşamba günü bursa autoking'e arabamı bırakıcam. İşlemlerden önce ve sonrasının fotoğraflarını paylaşırım inşallah.
  • Merhaba,
    Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Merkez ofisimize sizi davet etmek isteriz. Bizimle irtibata geçebilirsiniz 0212 481 94 94
    Sorunsuz günler dileriz
    Saygılarımızla.

quote:

Orijinalden alıntı: qube26

Merhaba,

Autoking'e alternatif olan A.L.C firmasının Cevizlibağ şubesi ile telefonda görüştüm.
    Ben kasko'dan ücretsiz olan AutoKing'i tercih edip Rus Ruleti oynamak yerine cebimden para vererek düzeltilmesi gereken
    yerler için gideceğim.

Şimdi bu A.L.C firmasının hangi şubesinde başım ağrımadan gerçekten temiz işçilik ve ilgili - bilgili personel vardır ?
    Maslaktaki şubesine gitöiş bir kaç arkadaş burada yazılanlara göre ama maslakta bir kaç şube var gözükmekte.
    Acaba hangisisine gitmek gerek ? Yer Beylikdüzü. Ancak başım ağrımadan temiz işçilik ve işini bilen personelin olduğu yer karşıda bile olsa
    giderim. Bilgi verirseniz sevinirim.

• 2009 yaz aylarinda arabamin arka kısmına park halindeyken haramidere carfursa da sürtmüşler (reno toros beyaz ) toplamda avuç içi kadar yere sürten arabanin boyasi çıkmış 3 cm buyunda da hafif içeri dogru 1 yada 2 mm deriliginde göcme olmuştu ...
    neyse randevu aldim gittim ikitellideki auto king e biraz bekledim aracima bakilmasini ve randevu verilmesini dişarida aracini teslim alan insanlari gördüm hiç memnun kalmamişlar bariz boya fakliliklari sırıtıyordu hatta aracinda olmayan yeni hasarlardan bahsediyodu ..
    benim aracima bakildi 4 adet hakkiminda kullanilacagini 5 bi işlem oldugunu ve eger 100 lira verirsem onunda yapilacagini söyledi
    içime hiç sinmedi hiç bi işlem yaptirmadim eylüle verdigi randevununda iptalini istedim topuk yani anliycanizz
    hiç profosyonel degillerdi .. benim izlenimlerim bu oldu haklarinda ...

benim aracim Getz - Hyundai gümüş rekliydi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 24 Haziran 2011; 13:39:14 >

• Arkadaşlar arabamın arka tamponunda avuç içi kadar bir yerin boyanması ve sol ön çamurlukta da yine küçük bir boya ve küçük bir göçük düzeltme işlemi için Bursa Autoking'e arabamı vermiştim, ikisini de mükemmel bir işçilikle yapmışlar. Tam içimden vay be helal olsun adamlara işlerini çok iyi yapıyorlar derken bir de ne göreyim, arabanın sağ ön çamurluğunda sürtme izi Görevli arkadaşa gösterdim bu burda olmuş diye. Olabilir doğrudur, çok fazla araç giriş çıkışı olduğu için bazen olabiliyor, kameralardan bakar tespit ederiz dedi. Ön tamponun alt kısmında da ufak tefek kaldırıma sürtmeden kaynaklanan çizikler falan vardı, o çiziklerle birlikte hepsini birden halledip bir günde teslim edelim dedi. Ben de kabul ettim. Kabul etmesem ne olacak ki? Neyse en azından onların arabayı sürtmesi vesilesiyle ön tampondaki diğer çizikleri de halletmiş olucaz.

• Demir Sigorta'nın anlaşması olduğundan Auto King İkitelli şubesine 2011 model 1000 kilometredeki aracımı kapısının uç kısmındaki 1 cm'lik çeltik için mini onarım hizmeti almak için bıraktım. Yapacakalrı işlemi anlatmadılar buraya lokal boya olacak aracın 10 cm lik yerinin boyasını kazıyacağız ve tekrak boyacagız deselerdi yaptırmazdım.

Aracım için 1 gün sonra gittiğimde kapıda 5 adet ağır kusur buldum ve bana bu şekilde teslim edilmek istendi.

Kapıda kullanılan boyanın tonu farklı idi, bas bas bağırıyordu ben boyandım diye. Üst ve alt tarafında boyanırken bant çekilmiş ve üzerine boya atılmış, altta üste çerçeve oluşmuştu bu yüzden. Orijinal boya ile kullanılan boya arasında nokta nokta duman vardı. Çeltik macunlanmış ama 1 cm boyunca 2 mm bir çukur var ve aşırı derecede belli oluyor. Boyanın kalınlığı bariz belli oluyor. Auto King yetkilileri ustanın hatası, dedi ve 1 gün daha kalsın çiçek gibi yapacağız dediler.

Yine bıraktım bulduğumda boya mesafesi 10 cm'den 35 cm'e çıkmış ve dumanlanma duruyor. Farklı renk tonunu kullanmaya devam etmişler. Üstelik bombeli kapı ucu köşegen olmuş. Servis müdürü aradaki renk tonunu olmadığını ve dumanlanmanın tüm araçlarda oluştuğunu verdikleri hizmette bunun normal olduğunu anlattılar. Servis müdürüne "Eğer bu işi yapamıyorsanız aracı teslim almayın. Sıfır niteliğindeki aracın kapısının yarısını 1 cm için boyamışsınız ve farklı renkle boyamışsınız." dediğimde aldığım cevap beni yıktı. Adam "Evet yapamıyoruz." dedi. "Hep aynı lokal boya olduğundan belli olur gözle görülebilir ama 2 metre öteden belli olmaz." dedi ve ben ne kadar yanlış bir firma ile çalıştığımı anlamış oldum.

Sigorta şirketime onarım hatasından dolayı aracımın ağır zarara uğradığını ve gerekli işlemin yapılmasını istedim. Bana aracın kaskosunu delerek yetkili serviste yapabilirsiniz yada Auto kinge 3 cu kez teslim ediniz dediler.

Maslak Auto Kingten Umut bey aradı ve yaşanan problemde yardımcı olabileceklerini anlattılar. Maslak Auto kingte Kapının üst kısmını Çapraz kavisten itibaren tamamen boyadılar. Kapını %50 boyalı ve üzerinde kırmızı bir nokta artık tamam dedim kapı tamamen boyandı ve hala problemler devam ediyor. kırmızı noktayı rutuşlettım ve aracı teslim aldım. Sonucta araç 1 cm lik çeltik için 4 kez boyandı ve hala 5 ci icin boyanacak.
    Kapının tamamını 1 cmlik çeltik için boyandı ve bu bir onarım hatasıdır. Bu noktadan sonra hakkımı aramak icin nasıl bir yol izleyebilirim. Yetkili servis ile görüştüm hatalı onarım raporu verebiliriz dediler. Ancak Sonrası için ne olacak?

Aracımın Önarımdan Önce ve Onarımdan Sonraki Resimleri Adım Adım : Resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phuth -- 25 Haziran 2011; 0:08:55 >

• hafta içinde ufak çizik onarımları için bende autokinge gitmeyi düşünüyordum ama kafama takıldı şimdi. Sonuçta yapılacak olan şey herhangi bir göçük vuruk değil sadece çizik düzeltme olucak?

İzmir bornovaya gitmeyi düşünüyorum bu arada.
  • Bir Autoking mağduru olarak şunu söylüyorum : Aracınızı Autokinge götürmeniz, arabanıza yapacağınız en büyük kötülüktür. Eski aracımın arka plastik tamponunda tırnak büyüklüğünde boya kalkmıştı. Gittim atutokınge aldılar aracı 3 saat sonra hazır dediler. Bir çok kez iyi olurmu diye sormama rağmen orjinalinden ayırtedemezsiniz dediler. Bıraktım aracı 3 saat sonra geldimki, aracın tamponunun yarısını tamponu dahi çıkartmadan boyamış herifler, boyanan yer bariz belli oluyordu. Bunu söylediğimde bir pasta cila aldı oraaya uyguladı ve en son hali anca bu kadar dedi. Dikkatli bakınca tamponda iki boya olduğu belliydi. ÜZerinden bir yıl geçti boyanan yerin rengi solmaya başladı. Rsmen soldu rengi. Neyseki aracımı satılığa çıkarmıştım öylece gitti üzerinde.

Demem o ki oraya sakın gitmeyin.
  • AUTOKING kurumsal kimliğini kullanan ancak bu kimlik altında hiç iyi bir hizmet veremeyen bir firma. Araç karşıalnırken herşey süperdir, Teslime geldiğinde anahtar için peşlerinden koşman gerekir. Varlığı saçma bir firma. Şimdiye kadar şikayet comda ve burada okuduğum yorumlara göre Tüm türkiyedeki şubeleri malesef aynı. Çünkü ellerinde gerekli teknolojik donanıma sahip değiller.
  • bende tavsiye etmiyorum sol arka kapıda vernik hatası var.saçma sapan bir firma gidin yetkili serviste yaptırın başınız ağrımasın.
  • Araç tesliminden sonra iki görevlinin doldurttukları ankette bir tane maddeyi olumsuz işaretledim. Hay işaretlemez olaydım nerdeyse döveceklerdi. Tamam iptal ediyorum mutlu olun dedim. Mutlu oldular
  • Arkadaşlar ikitelli auto king e aracımı teslim ettim 2 yer boyanacaktı. macun atlamaycak yere kalın bir macun çekilmiş üstüne abuk sabuk boya çamurlupu boyacaklardı davlumbazıda beraber boyamışlar. kapı da hafif bir boya oalcaktı boyayı aracın içine bile sıçratmışlar torpido beyaza bürünmüş. aracın sagına soluna abuk subuk boyalar sürülmüş. araca kendi cebimden para verdim pasta cila yapın diye arabayı kremalı pastaya çevirmişler. kendim aldım sagını solunu temizledim her taraf bembeyaz temizlik 0. aracı teslim e getirdiler geri gonderdim davlumbazı temizleyip geri getirdiler. pasta cila izlerini kendim temizledim. çamurluktaki abuk subuk macun ve boya için bana 2 hafta sonra tekrar getir düzeltelim dediler. aracı 2 hafta sonra tekrar götürüp dahada perişan bir halde geri alacagımı bildigim için götürmek gibi bir niyetim yok. aracını onarım yaptirim derken saçma sapan işçilikten dolayı aracın değeri düşüyor aynı hesaba geliyor. BENİM ŞİDDETLİ TAFSİYEM YETKİLİ SERVİSE GÖTÜRÜP KASKODAN YAPTIRIN. ÖZELLİKLE ARACINIZIN DEĞERİ YÜKSEKSE HİÇ YANAŞMAYIN.

• Arkadaşlar bende magic touch'a gittim 2 hafta önce. sağ arka kapıda 2 taş göçüğü ve bir kapı vuruğu vardır. hepsi 10 santimlik bölümde mevcuttu. Aracımı bıraktım adamlar çok yoğun olduğu için ertesi akşam gelin alın dediler. ertesi akşam üstü geldim. usta düzelttim ama kapı vuruğunun olduğu yerde uzama olmuş dedi. kapıya normal şekilde bakıldığında hiç bir şey yoktu ama çok dikkatli bakıldığında yukarıdan aşağıya doğru ince bir çıkıntı vardı. neyse artık olduğu kadar dedim. 2 gün sonra kapı vruruğunun ve taş ızlerınin olduğu yerde hentbol topu büyüklüğünde yuvarlak şekilde bir koyulma dikkatimi çekti. ama görebilmek gerçekten zordu. yansımayı yakaladığınız zaman yada güneş ışığı doğrudan kapıya vurduğu zaman çok dikkat çekmeyecek şekilde belli oluyordu. bu beni biraz endişelendirdi? işlem yaptırmadan 2 ay önce cila ve boya koruma yaptırmıştım. Acaba vakum işlemi yapılırken boyanın üzerindeki cila ve boya koruma tabakasının birazını aldığı için mi hafif bir matlaşma koyulma oldu. o kısmı elleyince cila etkisinin olduğu anlaşılıyor. şu anda o bölegede dairesel koyuluk var ama tam yuvarlak değil. vakum aletinin yuvarlak izleri bir çember oluşturmuş. o bölegede çok sık kullandığı için sanırım böyle bir durumla karşılaştım. uzama yüzünden işem yapıldığı sırada boya hasar görüpte lokal boya atacaklarını sanmıyorum çünkü daireye benzeyen koyuluk var. lokal olsa kare yada dikdörtgen şeklinde olmaz mı? yardım edebilirseniz çok sevinirim..

• bu yorumlardan sonra aldıgım randevuya da gitmicem...
  • uzak durun
  • mesajım bulunsun...
  • Gitmemek lazim
  • Ankara ostimde bulunan auto kingi hiç tavsiye etmem. Tampondaki küçük bir çizik yüzünden mini onarım için kaskocum beni oraya gönderdi. Akşam almak için arabayı sabahtan bıraktım, adamlarada sordum 5-6 saate biter, biz sizi ararız dediler. Akşam oldu arayan yok soran yok. Dayanamadım ben aradım, biz kapatıyoruz arabanız bitti ama pazartesi gelin teslim alın demezler mi. Kan beynime sıçlatı, Allah dan yakındım hemen bir koşu gittim. Sanayideki en beceriksiz ustaya versen anca bu kadar iş yapardı. Bir de anket doldurmamı istediler, bende hep en düşük puanı verdim. Müdürleri ve sekretir kız bize niye düşük puan veriyorsun diye akılları sıra hesap soruyorlar ve adam resmen biz para almadan 1 günde yapdık, daha ne istiyorsun demeye getiriyor. Siz memur olduğunuz için özel sektörü bilmezsiniz diyince ağzının ortasına koyacaktım. Sanki babanın hayrına yapıyorsun, ben dünya para her sene kaskoya para veriyorum. Sende adam gibi yapmak zorundasın. Sonrasında sigorta şirketinede şikayetde bulundum. Bir daha önünden geçmem, gider ustaya 50 tl veririm, tertemiz teslim alırım. sinirlerim bozulmaz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uppermost -- 27 Eylül 2011; 13:59:54 >

• Yıllar önce bende aracımı ostim auto kinge götürdüm. Arka tarafta ezik vardı. Düzeltip boyamışlar buraya kadar güzel ama ön kaputta boya damlacıkları vardı. Sanıyorum yandaki araç boyanırken benim aracımada sıçramış... Pasta cila ile giderebildik neyseki...
  • Bende gitmekten vazgeçtim. ankarada 3-5 cm kadar göçük düzeltecek ford ustası önerebilecek arkadaş var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.