Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle uzak durun derim bu firmadan.

Arabama (Kia Ceed 2011 Metalik Siyah) arkadan bir kamyonetin dokundurması sonucu arka tamponun sağ kısmında 3-4 cmlik iki boya kalkması oldu, boyanın altındaki siyahlık (sanırım astar oluyor) gözükmekte. Olaydan birkaç gün sonrasında auto kinge gitmeye karar verdim ve nihayetinde Maslak Atatürk oto sanayideki merkeze gidip arabayı gösterdim. Kaskodaki haklarımdan birini kullanarak ücretsiz yapabileceklerini söylediler. Ama ton farkı olmasından korkuyorum, adamla konuştğmda gölgede hiç farkedilmez ama güneşte belki biraz fark olur dedi. Sizce ne yapmalıyım? Burda okuduklarım genelde diğer şubelere ait tecrübeler. Maslak'takinde sorun yaşayan oldu mu? He bir de yaptırmassam arabada korozyon olabilir mi, bir sıkıntı yaşar mıyım ilerde? Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi user101 -- 16 Ekim 2011; 14:00:24 >

Orijinalden alıntı: user101

İyi günler,

Arabama (Kia Ceed 2011 Metalik Siyah) arkadan bir kamyonetin dokundurması sonucu arka tamponun sağ kısmında 3-4 cmlik iki boya kalkması oldu, boyanın altındaki siyahlık (sanırım astar oluyor) gözükmekte. Olaydan birkaç gün sonrasında auto kinge gitmeye karar verdim ve nihayetinde Maslak Atatürk oto sanayideki merkeze gidip arabayı gösterdim. Kaskodaki haklarımdan birini kullanarak ücretsiz yapabileceklerini söylediler. Ama ton farkı olmasından korkuyorum, adamla konuştğmda gölgede hiç farkedilmez ama güneşte belki biraz fark olur dedi. Sizce ne yapmalıyım? Burda okuduklarım genelde diğer şubelere ait tecrübeler. Maslak'takinde sorun yaşayan oldu mu? He bir de yaptırmassam arabada korozyon olabilir mi, bir sıkıntı yaşar mıyım ilerde? Teşekkür ederim şimdiden.

Daha önce maslak autokinge gidenlerden çok şikayet geldi özellikle teslimat süresinde. maslakta aynı sanayi içerisinde autolifecenterın yeri var orada istenilen zamanda ve kalitede işlem yapılıyor. Giden kişilerle irtibata geçebilirsiniz

• Kaput ve tavanda toplam sekiz adet dolu göçüğü için bugün Ankara Batıkent şubesinden 26 kasıma randevu aldım. İnşallah bir sorun çıkmaz, düzgün olur.
  • Adana'da iyi biryerde boya koruma yaptırmak istiyorum. Autoking E5 üzerindeki 150 TL'ye hallederiz dediler. Adamın tipini yaklaşımını begenmedim. Başka tavsiye edeceğiniz Adana civarında varmı bu işi yapabilen?
  • 2 defa ostime gittim ilkinde arabamın içi kirli, diğerinde ise boya serpme yapmıştı. Şaşmazda ise boya diye tampona akıtmışlar hatta bir sene sonra çatladı boya. Geçen hafta şaşmazda expres onarım adı altında erba diye bir yere gittim, fevkaladeninde fevkinde memnun kaldım, auto kingin yaptığı boya çatlaklarını kapatmışlar, yine king'de bu göçük çekiilmez mümkün değil boya kalkar vs. dedikleri yeride çekmişler. çok şükür ankarada Autoking'e gebe değiliz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Autoking'de boya koruma yaptırmaMAnızı öneririm. Ben babamın beyaz renkli Auris aracına full paket koruma satın aldım. Uygulama yapıldı fakat o kadar işlem yapmalarına rağmen, ne kılcal çizikler gitmiş, ne cam su kaydırıcı bir işe yarıyor, ne camdaki (ıslak mendille bile çıkan) lekeler çıkmış, ne de koltuk üzerindeki ufak lekeler vs.

Sadece motor temizliği iyi yapılmış. Onun dışında aracı yıkamaktan başka bir numaraları yok gibi. Resmen kandırıldığımı hissettim. Sonuç olarak Autoking bence boya koruma konusunda çok kötü. Kesinlikle tavsiye etmem.
  • arkadaşlar mrb bundan 1ay kadar önce ufak bi kaza yaptım duramadım öndeki araca vurdum arkadaki araç da duramayıp bana.çok şükür önde bişey yok arkada da tamponda ufak 2-3çatlak oluştu.autokinge gittim kaskomun mini onarımı kapsamında.tamponu halledebileceklerini söylediler.yalnız ufak boya çatlakları var tamponu komple boyayalım fakat mini onarım ölçülerini de aşacağı için bunun için 75tl gibi bi ek ücret ödemem gerektiğini söylediler.yani tampon tamiri+komple arka tampon boyaması.

1.si bu sizce mantıklı mı ne önerirsiniz sadece tamirini yaptırıp lokal boya mı yaptırayım yoksa 75tl iyi mi fiyat olarak?
    2.si de aracıma pasta-cila boya koruma yaptırmayı planlıyodum konyada neresi hakkıyla yapar onu da bilmiyorum.autoking e bunu da söylesem ve ona göre iyi bi pazarlık yapsam, hem tampon tamiri ve boyanması hem de araç komple pasta-cila boya koruma işlerini yaptırsam servise girmişken hepsini halletmiş olsam nasıl olur?fikirlerinizi bekliyorum saygılar

• İdealtepe'de kine gitmeyin de ne yaparsanız yapın. Yaklaşmayın oraya,onun yerine alın elinize bi sulu boya girişin arabanıza.

Çalışanlar sigara içiyor görüyorum.Arabanın içinde sigara söndürmüşler. Teslim ve kontrol için beyaz gömlekli müdür geldi böyle böyle tamamdır!? (elini uzattı) Gelir misiniz şuraya dedim. Bakın tamamdır. Bu nedir n'oluyor dedim? Afalladı siz içmişsinizdir.(hemen üstüme atacak) Ben sigara kullanmıyorum. Arabamda da içirttirmem kimseye dedim. Sizin çalışan arkadaşlar yapmış olmasın yanlışlıkla mesela şurada oturan 2 boya ustası gibi dedim.

Çok özür dileriz hemen hallediyoruz efendim dediler. Araba aşağıya tekrar indi. Koltuk onarılacakmış. Hatalarını telafi etmek için bir de full koruma önerdiler.Özür niyetinde.(müşteri şikayetçi olmasın,dava açmasın diye). Jant revizyonundan tutunda buharlı temizliğe ozonla temizliğe kadar yaptılar. Ben yapın demeden.

Tamam iyi de . Noluyor kardeşim. Bir de 3 saat beklettiler koltuk onarılıyor diye. Sürpriz mi şimdi bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

arkadaşlar mrb bundan 1ay kadar önce ufak bi kaza yaptım duramadım öndeki araca vurdum arkadaki araç da duramayıp bana.çok şükür önde bişey yok arkada da tamponda ufak 2-3çatlak oluştu.autokinge gittim kaskomun mini onarımı kapsamında.tamponu halledebileceklerini söylediler.yalnız ufak boya çatlakları var tamponu komple boyayalım fakat mini onarım ölçülerini de aşacağı için bunun için 75tl gibi bi ek ücret ödemem gerektiğini söylediler.yani tampon tamiri+komple arka tampon boyaması.

1.si bu sizce mantıklı mı ne önerirsiniz sadece tamirini yaptırıp lokal boya mı yaptırayım yoksa 75tl iyi mi fiyat olarak?
    2.si de aracıma pasta-cila boya koruma yaptırmayı planlıyodum konyada neresi hakkıyla yapar onu da bilmiyorum.autoking e bunu da söylesem ve ona göre iyi bi pazarlık yapsam, hem tampon tamiri ve boyanması hem de araç komple pasta-cila boya koruma işlerini yaptırsam servise girmişken hepsini halletmiş olsam nasıl olur?fikirlerinizi bekliyorum saygılar

• quote:

quote:

arkadaşlar mrb bundan 1ay kadar önce ufak bi kaza yaptım duramadım öndeki araca vurdum arkadaki araç da duramayıp bana.çok şükür önde bişey yok arkada da tamponda ufak 2-3çatlak oluştu.autokinge gittim kaskomun mini onarımı kapsamında.tamponu halledebileceklerini söylediler.yalnız ufak boya çatlakları var tamponu komple boyayalım fakat mini onarım ölçülerini de aşacağı için bunun için 75tl gibi bi ek ücret ödemem gerektiğini söylediler.yani tampon tamiri+komple arka tampon boyaması.

Okan Bey, arayışınızda bir sonuca ulaşabildiniz mi acaba? Ben de şu anda Konya'da benzer bir sorundan muzdaribim. Arabada birkaç yerde ufak çizik var. Onların kapatılmasını istiyorum. Autoking'i düşündüm ama burada okuduklarım beni ciddi anlamda soğuttu. Siz neresini uygun buldunuz nihayetinde? Selçuklu Kipa'da Beni Yıka şubesi var, orayla ilgili bilginiz var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

quote:

quote:

Okan Bey, arayışınızda bir sonuca ulaşabildiniz mi acaba? Ben de şu anda Konya'da benzer bir sorundan muzdaribim. Arabada birkaç yerde ufak çizik var. Onların kapatılmasını istiyorum. Autoking'i düşündüm ama burada okuduklarım beni ciddi anlamda soğuttu. Siz neresini uygun buldunuz nihayetinde? Selçuklu Kipa'da Beni Yıka şubesi var, orayla ilgili bilginiz var mı acaba?

öncelikle kipalardaki beni yıka ları internetten biraz araştırmak istedim fakat bi sonuca ulaşamadım.aslında cazip gibi görünen bi fiyatları da var fkat hem bu sebepten hem de önümüzün kış olması nedeniyle yaza erteledim gibi planlarımı.dolayısıyla autokinge de işlem yaptırmadım.ama yaptırcam 1-2 tanıdıkla konuştum uygun olduğu fikirlerini beyan ettiler.yine burdan bilgi paylaşımına devam ederiz.sayg.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur42

quote:

quote:

öncelikle kipalardaki beni yıka ları internetten biraz araştırmak istedim fakat bi sonuca ulaşamadım.aslında cazip gibi görünen bi fiyatları da var fkat hem bu sebepten hem de önümüzün kış olması nedeniyle yaza erteledim gibi planlarımı.dolayısıyla autokinge de işlem yaptırmadım.ama yaptırcam 1-2 tanıdıkla konuştum uygun olduğu fikirlerini beyan ettiler.yine burdan bilgi paylaşımına devam ederiz.sayg.

Sağolun cevap için. Beni yıka şubeleri konusunda gerçekten de pek bir yorum yok. Ben de araştırmaya devam ediyorum. Bir sonuç alırsam ben de buradan paylaşırım. Saygılar...

• Bursa auto king şikayet

bursa autoking de range rover aracım yaz başında yapıldı tam bir mezbahane gibi kalabalık yüzünden bir ay yatırdıktan sonra yaptılar

boya farkı çok bariz vardı ve buna itiraz eetim. araç yeniden işleme alındı. komple boyamışlar. ve pişkince nasıl tutmuş mu dediler BU ARADA SADECE SOL KOMPLE BOYANMIŞ. araç sağdan füme soldan siyah

tampon sola doğru aşağıda takılmış ve önden araba ağır kazalı duruyordu ve tüm trimlerini kaybedip kendi yaptıkları parçalarla takmışlar. lastikleri vardı yok diyorlar lastik 30 pound

bu arada 2. boyada ön sol çamurluk koruyucu lastiği sökerken iki yerinden yırtmışlar (2. eli ebayde 200pound sıfırı yok) onu bile şu an tamir edemiyorlar. öyle bit yapıştırmışlar ki. sökebilseler ben siyah mastikle tamir ederim.

3 ay sonra boya çatlamaya başladı, tampon boyası döküllüyordu ve 4. kez gitti ve daha önce düzeltemedikleri yan çizgiyi yapamayız bunu diyerek beni bezdirdiler.

şu an saat sabah 6 da uykum kaçtı. yapışan işlemlerden hem kaskomdan para aldılar hemde benden 1100tl aldılar. 230poundluk zararı da cabası

aracım şu ana portakal dokulu mat görüntülü boyalı. en güzel süsü olan arch liner ları yamuk yapışmış ve yırtık.
    far tampon ve çamurluk farklı yönlere bakıyor ağır darbeli tıra çarpmış da toplanmış gibi

yan kapının çizgisi macun dolmuş eğri büğrü

bu arada aracım ilk defa boyanmış orjinal di

her ay yurtdışı ve içi 1000lerce paraya aksesuar ve parçalarını aldığım aracım artık kozmetik olarak hatalı geliyor gözüme.

oto king sahibi engin i tanımama rağmen bu sıkıntıyı yaşadım
    siz sakın bulaşmayın
    kasko sizi oraya yönlendiriyor. onlar üstüne para da istiyor ve aracınızı düzelmez hale sokuyorlar uykularınız kaçıyor.

sanayide işi az usta bulun benden tavsiye

bu arada aracım yapılana kadar tekrar gidecek. kurumsal firmalar ya yapmak zorundalar.

kesinikle hakkınızı arayın içinizde en ufak bir huzursuzluk varsa..

gelişmeleri gene paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

oto king de patladı

Aracımın arka tamponun sağ alt tarafına gelen kısında 3 cm2 civarı kare şeklinde sıyrık mevcuttu.Aracın rengi mercan kırmızı.kesin tutturamaz bunlar.Sonra komple boyanır araç

Mini onarım bedava dedik ama sakat

Orijinalden alıntı: 2019

Bursa auto king şikayet

bursa autoking de range rover aracım yaz başında yapıldı tam bir mezbahane gibi kalabalık yüzünden bir ay yatırdıktan sonra yaptılar

boya farkı çok bariz vardı ve buna itiraz eetim. araç yeniden işleme alındı. komple boyamışlar. ve pişkince nasıl tutmuş mu dediler BU ARADA SADECE SOL KOMPLE BOYANMIŞ. araç sağdan füme soldan siyah

tampon sola doğru aşağıda takılmış ve önden araba ağır kazalı duruyordu ve tüm trimlerini kaybedip kendi yaptıkları parçalarla takmışlar. lastikleri vardı yok diyorlar lastik 30 pound

bu arada 2. boyada ön sol çamurluk koruyucu lastiği sökerken iki yerinden yırtmışlar (2. eli ebayde 200pound sıfırı yok) onu bile şu an tamir edemiyorlar. öyle bit yapıştırmışlar ki. sökebilseler ben siyah mastikle tamir ederim.

3 ay sonra boya çatlamaya başladı, tampon boyası döküllüyordu ve 4. kez gitti ve daha önce düzeltemedikleri yan çizgiyi yapamayız bunu diyerek beni bezdirdiler.

şu an saat sabah 6 da uykum kaçtı. yapışan işlemlerden hem kaskomdan para aldılar hemde benden 1100tl aldılar. 230poundluk zararı da cabası

aracım şu ana portakal dokulu mat görüntülü boyalı. en güzel süsü olan arch liner ları yamuk yapışmış ve yırtık.
    far tampon ve çamurluk farklı yönlere bakıyor ağır darbeli tıra çarpmış da toplanmış gibi

yan kapının çizgisi macun dolmuş eğri büğrü

bu arada aracım ilk defa boyanmış orjinal di

her ay yurtdışı ve içi 1000lerce paraya aksesuar ve parçalarını aldığım aracım artık kozmetik olarak hatalı geliyor gözüme.

oto king sahibi engin i tanımama rağmen bu sıkıntıyı yaşadım
    siz sakın bulaşmayın
    kasko sizi oraya yönlendiriyor. onlar üstüne para da istiyor ve aracınızı düzelmez hale sokuyorlar uykularınız kaçıyor.

sanayide işi az usta bulun benden tavsiye

bu arada aracım yapılana kadar tekrar gidecek. kurumsal firmalar ya yapmak zorundalar.

kesinikle hakkınızı arayın içinizde en ufak bir huzursuzluk varsa..

gelişmeleri gene paylaşacağım

Geçmiş olsun;
    Bursa otoking (diğerlerini bilemeyeceğim) ilk defa 2012 yazında gittim, aracımın üstüne ağaç altına park etmekten dolayı reçine bulaşmıştı, servise götürdüm neskar izmir yoluna, isim vermeden pasta cila boya koruma tavsiye ettiler, bende çok uğraşmadan ve ciddi araçtırmadan gittim, aracı bıraktım dışarıya. (o zaman henüz yeni yerlerine taşınmamışlardı) Aracımı içeriye alacak olan kişi araca bi baktı burun kıvırdı, sinirlendim ama yeni evliyim ve eşimde yanımda diye ses çıkarmadım. Kağıt işlemlerini hallettik, araç girdi içeriye. Birde eleman aracı el freni çekilmiş vaziyette kaldırdı araç bi yere çöktü bu ne yapıyor diye ateşim tavan yaptı, sonra el frenini indirip içeri aldılar. Bizde haliyle akşam olana kadar beklemek yerine metroyla eve döndük, sıcak ve ramazan ayı üstelik. Araca pasta cila boya koruma yapılmış, ama işçilik zayıf, pasta işleminde aracın tavanında bir kaç noktada damlamalar var, çok belirgin değil ama tavandaki siyah plastik bant üzerinde (adını hatırlayamadım) ben buradayım diye bağırıyor. farların aralarını iyi kapatmadıklarından aralarına girmiş, arka stoplarda da vardı. Ayrıca en sinir olduğum ve 15k kmde servis bakımında servisin farkettiği sağ yan sinyalinde tırnağını kırmışlar, aracı teslim aldıktan sonra kontrol ettim normalde ama biraz sallanıyor diye jeton düşmemişti. Hatta 1 ön kaputta, 2 de arka tamponda küçük taş vurukları vardı, randevu tekrar alın kaskonuzla görüşün, sonra gelin onuda yapalım dediler, ama gitmedim. Memnun kaldım mı? %50. Boya konusunda ise hala aklım karışık. %50 gibi bir rakam kabul edilemez bir rakam. Şimdi kişilerin farklı yorumları var, buna diyeceğim yok, ancak tekrar götürür müyüm? bu kocaman büyükce bir soru işareti...
    Bursa için hala kısa sürede iyi işçilik yapacak (mini onarımla) arayışım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esirmavi -- 28 Mart 2013; 18:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019

Bursa auto king şikayet

Gerçekten okurken benim sinirlerim bozuldu.
    Asla geri adım atmayın.
    Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Madem kurumsal bir firma, 3-5 fazla verip işin ehli ustaları çalıştırmak yerine ucuz işçilik peşinde koşmayacak.
    Koşarsa da cezasını çeksin...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.