Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epulatli

Bende ankara ostim autoking e aracimin arka kapidaki ve sol on camurluktaki gocuk icin goturdum. ancak hic begenmedim hayal kırıklıgına ugradim. on camurluk boyasi acik renk olmus yandan bakıldıgında belli oluyo. ayrica arka kapiyida boyarken bagaj kapagina astar sıcratmıslar. (sanayideki ustaya sordum) elinle dokundugunda putur putur olmus valla yazik yaw. bu kadarda rezillik olmaz. hafta iici tampon tamiri icin sasmaz autoking e gidicem bakalim onlar ne yapacak.

kusura bakma arkadaşım ama hem memnun kalmamışsın hem de gene auto kinge tekrar gidecem diyorsun. bu nasıl iş?

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

Orijinalden alıntı: epulatli

Bende ankara ostim autoking e aracimin arka kapidaki ve sol on camurluktaki gocuk icin goturdum. ancak hic begenmedim hayal kırıklıgına ugradim. on camurluk boyasi acik renk olmus yandan bakıldıgında belli oluyo. ayrica arka kapiyida boyarken bagaj kapagina astar sıcratmıslar. (sanayideki ustaya sordum) elinle dokundugunda putur putur olmus valla yazik yaw. bu kadarda rezillik olmaz. hafta iici tampon tamiri icin sasmaz autoking e gidicem bakalim onlar ne yapacak.

kusura bakma arkadaşım ama hem memnun kalmamışsın hem de gene auto kinge tekrar gidecem diyorsun. bu nasıl iş?

zaten böyle yapmasak bu insanlar iş yapamazlar, aslında biz suçluyuz...

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir - Ziya Paşa

• otoking' e rakip olan ve işlerini dört dörtlük yapan bir firma ben maslak taki yeri kullanıyorum çok kişiye tavsiye ettim memnun kalmayan olmadı

http://www.autolifecenter.com/tr/index.asp
  • İi de ostime degil sasmaza gidicem. hepside ayri ayri isletmen ve ustalar. birinde sorun yasadik diye hepsinide kotulemek dogru degil. bakalim ssasmaz ne yapacak. olmadi sirayla gezcez herhalde tr deki autokingleri
  • gecen haftalarda trafik ışığında duran bir araçtan inen vatandaş kapısını öyle bir açtı ki benim kapıda dümdüz bir çizgi şeklinde göçük oluştu. boyası felan sıyrılmamıştı, auto king e giderek boyasız göçük düzeltme işlemine soktum, %100 başarı ile düzeltildi.

Orijinalden alıntı: OnRSL

gecen haftalarda trafik ışığında duran bir araçtan inen vatandaş kapısını öyle bir açtı ki benim kapıda dümdüz bir çizgi şeklinde göçük oluştu. boyası felan sıyrılmamıştı, auto king e giderek boyasız göçük düzeltme işlemine soktum, %100 başarı ile düzeltildi.

Hangisine gitmiştiniz?

Orijinalden alıntı: sofokles2000

quote:

gecen haftalarda trafik ışığında duran bir araçtan inen vatandaş kapısını öyle bir açtı ki benim kapıda dümdüz bir çizgi şeklinde göçük oluştu. boyası felan sıyrılmamıştı, auto king e giderek boyasız göçük düzeltme işlemine soktum, %100 başarı ile düzeltildi.

Hangisine gitmiştiniz?

işlemi maslak auto king yaptı
  • elazıp auto king gitmeyin arabada çizik vardı kasko dan mini onarımdan yaptırayım dedim kasko da aviva aklınızda olsun avivada mini onarım kaskoyu tekrar avivada yaparsan geçerli tekrar avivadan yapmazsan hasara giriyor.neyse bundan haberim yoktu kimsede beni uyarmadı arabanın ön kaputunu tam 4 günde boyadılar arabayı teslim aldığımda yan camlarda boya izi vardı ayrıca işçilikleride çok kötüydü
  • arkadaşlar yazıyorum sonra pişman olmayın sakın izmir autoking e gitmeyin. 2 hafta önce aracımın 4 yerine mini onarın yaptırdım ve akşam 6 da arabayı almaya gittim bir gün önce bırakırken yağmur yağdığından dolayı araç kirliydi haliyle. neyse almaya gittim be baktım ki araç lokal boyancağı halde komple yıkanmamış sadece boyanacak yerleri silip boyamışlar ve üstüne pasta cila yapmışlar ben gittikten sonra paldır küldür yıkayıp ıslak bir halle teslim ettiler. hava karardığı için inceleme fırsatım olmadı. aradan bir hafta geçti dedim gidip bir yıkatayım şu arabayı. yıkattıktan sonra ortaya çıktı ki pasta cilaları gerektiği gibi silmemişler, güneşin altında parça parça belli oluyor, üstüne üstlük araç tamamen yıkanmadığı için çamurlu yerlerin üstüne de pasta cila denk getirip orda sabit bir çamur tabakası kalmasına sebeb olmuşlar. yaptıkları 4 yerde birbirinden berbat haldeydi. hemen gittim gösterdim tamam yarım saat bekleyin halledelim dediler. asıl komedi şimdi başlıyoryarım saat sonra araç çıktı güneşin altında tekrar pasta cila kalıntılarının çıkmadığını fark ettim ve söyledim sinirlendiler. eleman gitti müdürünü çağırdı. müdür olacak hanzo geldi ve bunlar bizim hatamız değil daha önceden vardır dedi=) ya diyorum bakın sadece sizin lokal boya yaptığınız yerlerde var insanı delirtmeyin. adam bana diyo ki önceden vardır biz yapmadık. neyse itiş kakış cilayla falan zorla çıkarttılar yaptıkları pislikleri. aracım şuanda auto king e gittikten önce ki durumundan daha kötü çünkü bi sürü kılcak çizik meydana geldi bu hanzolar kurumuz pasta cilayı çıkarmaya çalışırken. ancak bu işin peşini bırakmaya niyetim yok. siz siz olun auto king e gitmeyin!

• 1 kez Küçükyalı, 3 kez Pendik şubesine gittim bu denli büyük sorunlar yaşamadım. Şubeden şubeye fark sanırım.
    Özellikle Penik şubesiyle ilgili şikayet duymadım gibi bişey. Bir de İkitelli şubesi tavsiye ediliyor ama ben gitmedim.
    Hizmet kalitesinin şubeden şubeye değişmesi iyi birşey değil tabii ki.

1 kez Küçükyalı, 3 kez Pendik şubesine gittim bu denli büyük sorunlar yaşamadım. Şubeden şubeye fark sanırım.
    Özellikle Penik şubesiyle ilgili şikayet duymadım gibi bişey. Bir de İkitelli şubesi tavsiye ediliyor ama ben gitmedim.

ben maslak şubesine gitmeden önce 2 defa farklı zamanlarda farkı uzmana denk geleyim diye küçükyalıya gittim, ikisinde de hiç memnun kalmadım, hatta maslak şubesinin boyasız düzelttiği göçüğe kapının boyanması gerekli diye sallayan görevli bile gördüm orada.

quote:

1 kez Küçükyalı, 3 kez Pendik şubesine gittim bu denli büyük sorunlar yaşamadım. Şubeden şubeye fark sanırım.

ben maslak şubesine gitmeden önce 2 defa farklı zamanlarda farkı uzmana denk geleyim diye küçükyalıya gittim, ikisinde de hiç memnun kalmadım, hatta maslak şubesinin boyasız düzelttiği göçüğe kapının boyanması gerekli diye sallayan görevli bile gördüm orada.

Küçükyalı şubesi çok küçük ve çok güven vermiyor. Bir dahaki sefere bir de Pendik'i deneyin. İzlenimlerinizi yazarsınız.

• Aut King Maslak yada Ikitelli subeleri hakkinda fikri olan, tecrubesi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum arkadaslar. Auto King iddia ettigi gibi iyi mi bu konularda ?

Orijinalden alıntı: no_fear

Aut King Maslak yada Ikitelli subeleri hakkinda fikri olan, tecrubesi olan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum arkadaslar. Auto King iddia ettigi gibi iyi mi bu konularda ?

İkitelliye gitmedim ama o şube hakkında olumlu yorumlar okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 12 Ocak 2010; 4:25:41 >
  • İstanbulda tampon için mini onarımı 1 günde halleden autoking varmı?

İzmir de varmış ondan sordum,

2 sene önce gittiğimde 2 ay sonraya randevu verdiler, bende o gündür bu gündür hiç gitmedim.
  • Son zamanlarda kimse gitmedi herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtclk

Burada yazılanları okuyunca aracımı götürüp götürmeme konusunda çok kararsız kalmıştım.

Geçtiğimiz ay kaporta göçüğü nedeniyle İzmir Autoking'e bıraktım aracı, 10 numara iş yapmışlar. Hiç bir sorun pürüz ya da kötü işçilik vs. yaşamadım.

Bilgilerinize.

Demek ki kulaklarını çekmişler..
    daha önce kötü İzmir tecrübeleri nedeniyle Manisa Autoking'i tercih edip
    memnun kalanların yazdıklarını okumuştum dh'de..

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • Valla ben önceki aracımı 4-5 yerindeki çizik vs. için Kartal AutoKing'e bırakmıştım.Ertesi gün aldığımda gayet temiz ve güzel bir işçilikle hepsini hallettiklerini görmüştüm,sanırım bayiden bayiye değişiyor durum..
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.