Şimdi Ara

AUTO KING Tecrübeleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
12
Favori
148.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

Bu şirketle ilgili problem yaşadığınızda direk sigorta şirketinizi arayıp şikayet ediniz, en güzeli budur...

Alıntıları Göster
    Kimse cevap vermeyince bugün maslak autoking e gittim, 2 yıl aradan sonra,

2 yıl önce 15-20 gün sonraya randevu veriyorlardı belki değişmiştir dedim,

3 cmlik tampon çiziği için bana 31 Mart tarihine randevu verdiler,

İstemez dedim çıktım gittim, Bir daha da kasko yaptırırken mini onarım özelliğimiz var diyen acente yetkilisini döverim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Kimse cevap vermeyince bugün maslak autoking e gittim, 2 yıl aradan sonra,

2 yıl önce 15-20 gün sonraya randevu veriyorlardı belki değişmiştir dedim,

3 cmlik tampon çiziği için bana 31 Mart tarihine randevu verdiler,

İstemez dedim çıktım gittim, Bir daha da kasko yaptırırken mini onarım özelliğimiz var diyen acente yetkilisini döverim.

Alıntıları Göster
    Ankara'da Şaşmaz'daki Auto King'e işim düştü 2 kez... Biri sigara yanığı içindi döşemedeki; aynı gün halledip aracı teslim ettiler; sonuç mükemmel diyebilirim... İkincisi ise marşpiyeri sürtmüştüm ve içeri göçmüştü hafiften; bunun içinse 5 gün sonraya randevu verdiler, 2 hafta önce de orayı yaptırdım; sonuç yine mükemmel diyebilirim.

Her hakkı mahfuzdur...

• quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Ankara'da Şaşmaz'daki Auto King'e işim düştü 2 kez... Biri sigara yanığı içindi döşemedeki; aynı gün halledip aracı teslim ettiler; sonuç mükemmel diyebilirim... İkincisi ise marşpiyeri sürtmüştüm ve içeri göçmüştü hafiften; bunun içinse 5 gün sonraya randevu verdiler, 2 hafta önce de orayı yaptırdım; sonuç yine mükemmel diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Geçen sene AutoKing Ikıtelli şubesin'de aracıma yaptırdığım işlemi bir önceki sayfada anlatmıştım,birkaç gün önce bayinin birinde 0 araç bakarken benim aracı takasa vermeyi düşündüğüm için fiyat vermelerini istedim aracı incelediler ve AutoKing'in ''orjinali gibi oluyor boya kalınlığı diğer yerleri ile aynı yapıyoruz boyandığını anlamaları zor''gibi laflarının havada kaldığını gördüm elemanlar kapıda lokal boya olduğunu hem cihazla hemde gözle hemen anladılar hatta kontrol eden eleman iki kapı arasında renk tonu farkı bile var dedi.Şimdi bunların merkezi neresi ise oraya götürüp bu konuyu anlatacağım bakalım ne diyecekler.

Geçen sene uygulama yapılan kapıda 1 ay kadar sonra aynı bölgede ufak bir göçük olmuştu herhangi bir darbe izi falanda gözükmüyordu hemen geri gittim baktılar ''birisi buraya dayanmış ondan olmuş tekrar ufak bir uygulama olacak tekrar para vereceksiniz''dediler yani birisi geliyor arabaya dokunacak koca arabada bulabula onarım yapılan yeri bulup tam oraya dayanıyor pes yani, daha sonra orayı gösterdiğim ve durumu anlattığım birkaç kaportacı kesinlikle onların yaptıkları işten kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler yani yaptıkları işin arkasında durmakta yok güya 2 sene garanti veriyorlar.. kısacası ben kesinlikle tavsiye etmiyorum gidin sanayide falan araştırın iyi bir kaporta ustası falan bulun aynı işi daha ucuza yaptırırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 5 Mart 2010; 21:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Geçen sene AutoKing Ikıtelli şubesin'de aracıma yaptırdığım işlemi bir önceki sayfada anlatmıştım,birkaç gün önce bayinin birinde 0 araç bakarken benim aracı takasa vermeyi düşündüğüm için fiyat vermelerini istedim aracı incelediler ve AutoKing'in ''orjinali gibi oluyor boya kalınlığı diğer yerleri ile aynı yapıyoruz boyandığını anlamaları zor''gibi laflarının havada kaldığını gördüm elemanlar kapıda lokal boya olduğunu hem cihazla hemde gözle hemen anladılar hatta kontrol eden eleman iki kapı arasında renk tonu farkı bile var dedi.Şimdi bunların merkezi neresi ise oraya götürüp bu konuyu anlatacağım bakalım ne diyecekler.

Geçen sene uygulama yapılan kapıda 1 ay kadar sonra aynı bölgede ufak bir göçük olmuştu herhangi bir darbe izi falanda gözükmüyordu hemen geri gittim baktılar ''birisi buraya dayanmış ondan olmuş tekrar ufak bir uygulama olacak tekrar para vereceksiniz''dediler yani birisi geliyor arabaya dokunacak koca arabada bulabula onarım yapılan yeri bulup tam oraya dayanıyor pes yani, daha sonra orayı gösterdiğim ve durumu anlattığım birkaç kaportacı kesinlikle onların yaptıkları işten kaynaklanan bir sorun olduğunu söylediler yani yaptıkları işin arkasında durmakta yok güya 2 sene garanti veriyorlar.. kısacası ben kesinlikle tavsiye etmiyorum gidin sanayide falan araştırın iyi bir kaporta ustası falan bulun aynı işi daha ucuza yaptırırsınız.

Alıntıları Göster
    Balıkesir şubesinde mini onarım yaptırmıştım. Ayrıca ön kaputta taş izleri vardı. Bakarız dediler. Fırça ile boyayı dokundurmuşlar. Şimdi sanki zift sıçramış gibi oldu. Keşke kapılarından girmez olaydım. Gidip rastgele bir kaportacıya gitseydim cepten yaptırsaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Balıkesir şubesinde mini onarım yaptırmıştım. Ayrıca ön kaputta taş izleri vardı. Bakarız dediler. Fırça ile boyayı dokundurmuşlar. Şimdi sanki zift sıçramış gibi oldu. Keşke kapılarından girmez olaydım. Gidip rastgele bir kaportacıya gitseydim cepten yaptırsaydım.

Alıntıları Göster
    Beni demek Allah koruyormuş, 1 ay sonraya randevu veriyorlar böylece gitmiyorum.
  • AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNİ

geçen hafta aracımın sol ön çamurluğundaki boya defarmasyonunu gidermek , tampondaki ezik ve koltuk kenarındaki kesik deri kısmın tamiri için kasko mini hasardan yararlanma hakkımı kullanarak ADANA AUTOKİNGİN yolunu tuttum..tutmaz olaydımm..neyse yine diğerlerinde olduğu gibi bir hafta sonraya verilen randevü sonucunda gözlerime inanamadım..araçın orjinal renginden alakasız bir renge boyanmış bir çamurluk buldum..yani ton farkı bariz...arkadaşlar metalik boyalı kaportaya parça boya yapacaklarına bölgesel boya yapmış diğer kalan yerlerinide verniklemiş..tampondaki sorun unutulmuş yapılmamış ve döşemedeki yırtık içinde birşey yapamıyacaklarını deri yırtıklarını yapamadıklarını söylediler.. şaka gibi değilmi..

Orijinalden alıntı: deepblue_tr

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNİ

geçen hafta aracımın sol ön çamurluğundaki boya defarmasyonunu gidermek , tampondaki ezik ve koltuk kenarındaki kesik deri kısmın tamiri için kasko mini hasardan yararlanma hakkımı kullanarak ADANA AUTOKİNGİN yolunu tuttum..tutmaz olaydımm..neyse yine diğerlerinde olduğu gibi bir hafta sonraya verilen randevü sonucunda gözlerime inanamadım..araçın orjinal renginden alakasız bir renge boyanmış bir çamurluk buldum..yani ton farkı bariz...arkadaşlar metalik boyalı kaportaya parça boya yapacaklarına bölgesel boya yapmış diğer kalan yerlerinide verniklemiş..tampondaki sorun unutulmuş yapılmamış ve döşemedeki yırtık içinde birşey yapamıyacaklarını deri yırtıklarını yapamadıklarını söylediler.. şaka gibi değilmi..
    adana otokingde benim bir göçüğü çok kötü düzeltmişlerdi yalan o eskisi gibi oluyor muhabbetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

adana otokingde benim bir göçüğü çok kötü düzeltmişlerdi yalan o eskisi gibi oluyor muhabbetleri

Alıntıları Göster
    Bende geçen ay Kartal Autoking e gittim, İki avuç büyüklüğünde ezik için.
    kaporta işçilikleri iyi idi ancak lokal boya ile halledeceğiz dedikleri çamurluğu komple boyamışlar ve kabul de etmemeye kalktılar. Boya rengim simli siyah(derin siyah), çakma simli siyah olmuş şimdi. Bol sim koymuşlar. Simlerde farklı büyüklükte.
    Hassas insanların çok şey beklememesi gerekiyor veya Boya kodu karıştırma vs uğraşıcaklarına nasılsa müşteriyi 2 hafta bekletiyorlar, gitsinler araç firmasından orjinal boyasını getirsinler.
    İsimlerini de değiştirmeliler bizim kral sanayi ustaları varken isimleri Auto Ming falan olsun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi targan -- 9 Nisan 2010; 13:42:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: targan

kaporta işçilikleri iyi idi ancak lokal boya ile halledeceğiz dedikleri çamurluğu komple boyamışlar ve kabul de etmemeye kalktılar. Boya rengim simli siyah(derin siyah), çakma simli siyah olmuş şimdi. Bol sim koymuşlar. Simlerde farklı büyüklükte.
    Hassas insanların çok şey beklememesi gerekiyor veya Boya kodu karıştırma vs uğraşıcaklarına nasılsa müşteriyi 2 hafta bekletiyorlar, gitsinler araç firmasından orjinal boyasını getirsinler.
    İsimlerini de değiştirmeliler bizim kral sanayi ustaları varken isimleri Auto Ming falan olsun:)

Alıntıları Göster
    Bursa Autoking'de sağ arka kapımdaki çizikleri ve taş izlerini yaptırdım. Birkaç tane çizik vardı ve geniş bir bölgedeydi.
    O yüzden yama yaparlarsa çok güzel olmayacağını, bölgeyi boyamaları gerektiğini söylediler. Gayet güzel bir işçilik
    yapmışlar. Renk tonu farkı oluşmamış ve taş izleri de tamamen kaybolmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: targan

bu sim olayı benim eski araçtada olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodomen

Bende Antalya daki autoking e gitmeyi planlıyordum. Oldukça da yoğun çalışıyorlardı. O kadar kalabalık görünce herhalde iyidir diye düşündüm. Şimdi kafam karıştı. Acaba giden varmı antalya daki autoking e izlenimlerini paylaşsa çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    geçenlerde adanada autokingin aracını görmüştümde.araba hyundai h1 tamponlar yok,tüm kaporta paslanmış,farlar yanmıyor,stoplar yerinde yok.akşam akşam kaza yaptıracaktı bana.

Detroit Pistons

• bursa subesine normal kaparta işlemi yaptıracagım yaklasık 2000 tl lik.bu yorum hosuma gitti,yarın kısmetse veriyorum arabayı..
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Bursa Autoking'de sağ arka kapımdaki çizikleri ve taş izlerini yaptırdım. Birkaç tane çizik vardı ve geniş bir bölgedeydi.
    O yüzden yama yaparlarsa çok güzel olmayacağını, bölgeyi boyamaları gerektiğini söylediler. Gayet güzel bir işçilik

Orijinalden alıntı: texmo

bursa subesine normal kaparta işlemi yaptıracagım yaklasık 2000 tl lik.bu yorum hosuma gitti,yarın kısmetse veriyorum arabayı..
    quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

Alıntıları Göster
    Ankara Ostim Autoking'de boya koruma yaptırdım. Aracım siyah renkte. İlk gün mükemmel görünüyordu. 1 hafta sonra aracı yıkattığımda ön kaputta harelenme olduğunu gördüm. İlk gün aslında hare falan yoktu. Autoking'e gittiğimde ilgilendiler ve hare giderici sürdüler. İlk gün mükemmel görünüyor ama şimdi yine kılcal çizikleri görüyorum. Yıkamacılar aracımın mat durduğunu ve boya korumaya ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Bende onlara daha 1 ay önce Autoking'e götürdüm diyorum. Para koparmak içinmi söylüyorlar yoksa doğru mu bilemiyorum. Ama şu gerçek ki sıfır gibi kılcal çizikler kaybolmuyor.

Ama içimde bir uhde kaldı acaba boya korumayı beceremiyorlar mı diye? Çünkü kaputun kenarında 1 cm kadar boyanın yok olduğunu gördüm bunu Honda servisine sorduğumda pasta dan olmuştur dediler ve o bölgeye rütüş yaptılar. Tüm bunlardan sonra pek ısınamadım Autoking'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: TcpIp

Ankara Ostim Autoking'de boya koruma yaptırdım. Aracım siyah renkte. İlk gün mükemmel görünüyordu. 1 hafta sonra aracı yıkattığımda ön kaputta harelenme olduğunu gördüm. İlk gün aslında hare falan yoktu. Autoking'e gittiğimde ilgilendiler ve hare giderici sürdüler. İlk gün mükemmel görünüyor ama şimdi yine kılcal çizikleri görüyorum. Yıkamacılar aracımın mat durduğunu ve boya korumaya ihtiyacı olduğunu söylüyorlar. Bende onlara daha 1 ay önce Autoking'e götürdüm diyorum. Para koparmak içinmi söylüyorlar yoksa doğru mu bilemiyorum. Ama şu gerçek ki sıfır gibi kılcal çizikler kaybolmuyor.

Ama içimde bir uhde kaldı acaba boya korumayı beceremiyorlar mı diye? Çünkü kaputun kenarında 1 cm kadar boyanın yok olduğunu gördüm bunu Honda servisine sorduğumda pasta dan olmuştur dediler ve o bölgeye rütüş yaptılar. Tüm bunlardan sonra pek ısınamadım Autoking'e.

Alıntıları Göster
    Tam AUTO KING e gidyim derken bu yorumları görünce şimdilik vaz geçtim ...Hasarlarda eskisi gibi beyan yazıp anlaşmalı servislere gitmek gerekli diye düşünüyorum Tabi kasko indirimi bozuluor gene de arabanın görünü bozulmasındansa varsın kaskom bozulsun ...anlaşılan AUTO KING işi bilenlerin çalıştığı bir yer değil....

• quote:

Orijinalden alıntı: koherans

Tam AUTO KING e gidyim derken bu yorumları görünce şimdilik vaz geçtim ...Hasarlarda eskisi gibi beyan yazıp anlaşmalı servislere gitmek gerekli diye düşünüyorum Tabi kasko indirimi bozuluor gene de arabanın görünü bozulmasındansa varsın kaskom bozulsun ...anlaşılan AUTO KING işi bilenlerin çalıştığı bir yer değil....

Alıntıları Göster
    İzmir/Bornova Şb. den boya koruma hakkında bilgi ve randevu almak için aradım. Sizede tavsiye ederim. Sadece bu işlemde bile direk vazgeçeceksiniz gitmekten. Telefonda yardımcı olan kişinin emekliliği gelmiş sanırım. Aman dedim dayak yemeden kapatayım telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: zuntee

İzmir/Bornova Şb. den boya koruma hakkında bilgi ve randevu almak için aradım. Sizede tavsiye ederim. Sadece bu işlemde bile direk vazgeçeceksiniz gitmekten. Telefonda yardımcı olan kişinin emekliliği gelmiş sanırım. Aman dedim dayak yemeden kapatayım telefonu

Alıntıları Göster
    İstanbul ikitelli için görüş isteyen arkadaşlara tüm samimiyetimle tavsiye ederim. Aracımda sağ ön araka kapı arası alt kısım baya uzun bi sürtüğe bağlı geniş çizikler ve göçük vardı park ederken başka bi araca sürtmüştük (boya+ göçük düzeltme), sol ön çamurluk üst kısmında tam kavis hizanda göçük vardı (boyasız göüçk düzeltme) ayrıca sol arka kapıda mahallenin ufaklıklarının isimlerin yazılı olduğu çizikler vardı :D (lokal boya) tek sıkıntım bir ay sonraya randevu verdiler ama randevu gnü aracı teslim edip aldığımda iişçiliklerinden son derece memnun kaldım ne çiziklerde ne göçüklerde en ufak bi sıkıntı bile yoktu ve bugün aracımla ufak bi kaza geçirdim ön tampon yerinden çıkmış hasar büyük değil ama sol bölgede yoğun çizikler ve uc kısmında küçük bi yırtık var bide çamurluktaki göçük pazartesi auto kinge götürüp randevu alacağım umarım ilk seferdeki gibi kusursuz memnun kalırım ve o zmanda görüşlerimi yazacağım. ama şuan için ikitelli auto kingi bahsettiğim onarımlarda tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodomen

Bende Antalya daki autoking e gitmeyi planlıyordum. Oldukça da yoğun çalışıyorlardı. O kadar kalabalık görünce herhalde iyidir diye düşündüm. Şimdi kafam karıştı. Acaba giden varmı antalya daki autoking e izlenimlerini paylaşsa çok iyi olur.

Alıntıları Göster
    ankara şaşmaz outo king rezaleti....
    arkadslar sakın diyorum baskada bişi demiyorum tam bir rezillik arabayı rezil ettiler 8cm lik ciziği yapcaklar guya ayakkapı boyasıyla kendim yapsam daya guzel olurdu tam bir fiyasko dışardan bakıp aldanmayın sakın arabanızı bırakmayın curusun daha iyi...

• benimde gitme düşüncem vardı yorumlardan sonra koktum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

benimde gitme düşüncem vardı yorumlardan sonra koktum
    Arkadaşlar İkitelli Autoking'e dün sabah bıraktığım aracımı dedikleri gibi bu akşam teslim aldım. Aracın sağ arka tamponda sürtük vardı boyası kalkmıştı. Gayet güzel bir şekilde yapmışlar, eskisi gibi olmuş belli bile olmuyor. Ben şahsen tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbcemo -- 1 Eylül 2010; 19:55:40 >

6 Haziranda Ankaradaki dolu yağışı nedeniyle Ostim Autoking'de 'Dolu Tamir Merkezi' kuruldugunu web sayfalarından görüp, aracımı ilk aldıgım hafta sert bir cisim düşmesi sonucu kaputta oluşan göçüğü yaptırmak üzere yola koyuldum. Serviste yüzlerce yeri göçmüş araçlar tamir görüyordu, yoğunluğa rağmen Servis Danışmanı arkadaşa kaputtaki göçüğün düzeltilip düzeltilemeyeceğini sordum. Hemen aracı içeri alıp ustaya teslim etti 5-10 dk uğraştan sonra göçüğü düzeltip aracınızı teslim alabilirsiniz dediler. Mini onarım opsiyonum oldugunu veya ücretini vermeyi teklif ettim. Büyük nezaket göstererek hiçbişey yapmanıza gerek yok aracınızı teslim alabilirsiniz dediler.

Bugün de aracımın ufak bi hasarı için gittim aynı Autoking'e. Hizmetleri arasında pasta-cila işlemi olmamasına rağmen beni müşteri bekleme salonuna alıp yine bir ücret talep etmeksizin Servis Danışmanı arkadaş pasta ile düzeltebildiği kadar hasarlı bölgeyi düzeltti. Parçanın komple boyanması gerektiğini buna gerek olmadığını bu şekilde kalmasında fayda olacağını söyledi. Gerçekten ilgisini takdir ettim ve teşekkürlerimi iletip ayrıldım.

Ostim Autoking gerçekten müşterisine iyi davranıyor ve gerekli ilgi alakayı gösteriyor. Olumsuz görüşlerin yanında böyle güzel düşünceleri de paylaşmak gerektiğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.